Hirdetés
Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Öööö, izé... hogyan kell függönyt mosni?
Van valami spec. program rá a mosógépen? Nem találom a használati utasítást... Vagy csak rakjam be 60 fokra aztán lesz ami lesz? Annyi tudok, hogy szárítani száríthatom felcsiptetve is a helyén. Viszont milyen fordulaton centrizzem?
Lécci valami ''háziasszony'' szánjon meg!
-
faster
nagyúr
Nekem is rev 2-es lapom van, és amíg 2*256MB ram volt benne, nem is fagyott (nagyon-nagyon ritkán elszállt kékhalállal, de annak lehetett más oka is). Viszont a 2*512-t nem bírja, pedig ezek biztosan jó ramok, egy másik, sima ASUS A7N8X lapban kifogástalanul működik. Egyébként a ramok tápegység részére gyanakszom, hogy az lehet a ludas.
A garanciával kapcsolatban az a gáz, hogy túl későn váltottam 1GB ramra, most már késő cserélni. Így meg eladni sem lehet normális áron.
[Szerkesztve] -
Damage
senior tag
Take it easy!
Vidd vissza.....tudtommal van rá garancia, és gondolom nem 2-3 év után jött elő a hiba. Nincs garancia? Ez már nem az én gondom...számomra ezért fontos, hogy olyan terméket adjanak, amire legalább egy (de inkább több) év gari legyen. Nem vagyok hívő, nekem ez a márka jött be. Számodra van egy jó tippem, biztos az ASUS sz*r, vegyél helyette mást.
Vidd vissza gariban, nincs más ötletem... -
tildy
nagyúr
kitudja , 7njs zenitthel is hogy szivtunk mar, azt kiderult megis en voltam a bunos: ugyebar regen downclockolva ment a proc, vcore leveve, seb leveve.Mikor visszaraktam a sebet, lemaradt a vcore, es ebbena angy melegben biza ugy tunik nem szerette. Ma mar nem is fagyott le a chaintech.

Mondjuk a deluxe-e biosa sosem volt atallitva , az mindig alapon futott...

net 84: van 3 gep ami az en kezem munkaja. Ebbol ketto van osszerakva msot, a 7njs chaintech es az asus a7n8x deluxe e(hugie tulkeppen)
Faternak ossze kell raknom ebben a honapban egy gepet, amin van firewire, mert neki van digikamera es kell.Ezert arra gondoltam, hogy a 7njl1 lapom, ami most fenn porosodik a szekreny tetejen (dobozban van) , megkapja hugi, a jelenlegi rendszere ala, tehat az asus kijonne abbol, es menne apameba. De addig mig apamnak nem veszek procit, addig egy lap ''parlagon'' hever, lehetne tesztelgetni...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Akkor kiprobalnad az asus lapom ha odaadom? Mar egy eve szenvedek vele.Azert szenvedek, hatha user error....Egne a pofam , ugy visszavinnia lapot ha igy van.
Hm? Kiprobalnad nekem?
volt mar rajta minden, win reinstall, drivercsere, mas ramok, mas proci, mas vga, de a hiba mindig ugyanaz: belassul, majd visszaall normal uzemre.Friss es oreg winnel egyarant.Sajna van, hogy csak a reset segit.
ja : rev2es vagy milyen a lap, 1 eves volt junius vegen.
[Szerkesztve] -
Damage
senior tag
Mégilyet?! Szegény ASUS-ról így beszélni....
Én kicsit (nagyon) elfogult vagyok. Mindig mindenben ASUS-t veszek, ha tehetem (és ha létezik belőle ASUS gyártmány). Volt már jó pár gépem, jó pár alaplapom. Volt Asus A7N8X deluxe gold, mot Asus A7N8X-E deluxe, és soha nem volt vele gond. Nagyszerűen működik, az Asus GeF 6800-assal együtt, az Asus CD olvasó és ASUS DVD író mellett. 3 év gari, remek support, nagyszerű software körítés, csodás teljesítmény, (szemet gyönyörködtető doboz
), tuningbarát stb. Szerintem a legjobb márka.
User Error?
Szerk: Látom egyre többen panaszkodtok, hogy 333-an megy csak a RAM. Elárulom, hogy mi a probléma. Az nForce2-es alaplapok, azokon belül is a legelső széria általában nagyon-nagyon finnyás a RAM-okra. Új Rev-es Asus lapot kell venni, azok már mennek mindenféle memóriával. Nekem a sima (nem E) deluxe-al volt ilyen esetem. Sokáig, kitartóan keresgéltem/próbálgattam a RAM-okat, míg az egyikkel meg nem moccant 400 felett is. Az új alaplapommal (új Rev-es E deluxe), már nem volt ilyen probléma. Minden RAM-mal megy dual-ban 400-at, vagy jóval felette! Az alaplapok nagy töbsége fel se veszi szolgáltatásban/támogatottságban/teljesítményben az ASUS-szal a versenyt. ASUS rlz
[Szerkesztve] -
net84
őstag
köszi a segítséget... időközben elvitték előlem a monitort, a viccsikártyát átraktam a gar.cserés cuccokhoz, az optikai meghajtót visszaadtam az ügyfélnek. Ennyi idő alatt tudtam egy új gépet összetákolni magamnak. Esélyem sincs itt megnézni a történteket...
Kifolyik a szemem ettől a képfrissítéstől. -
Grafiqs
őstag
Ne álljon senki a hátad moögött max a nyitott ajtó. Először egyenletesen szord meg a területet ettől megszédülnek és nem támadnak. Majd jó alaposan fújd be a környéket is. A dobozban nagyon sok van én a töredékét sem használtam el, és bőszen elég volt. Utána ajtó (vagy bármi) becsuk és 10 perc múlva lehet söprögetni. Jah, és még csak nem is büdös.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Igen, köszi. Csak ''technikai problémák'' miatt nem tudtam válaszolni. Win alatt van egyelőre szélesebb netem (ha sokáig így marad, valakinek el lesz intézve a valaga, az biztos), itt szedtem le a képeket. Levelezni viszont Linux alól tudok/szeretek/akarok. Tehát leszedtem a képet, majd töröltem a levelet, hogy linux alól modemmel ne kelljen 1 megát átcipelni... kissé drága lett volna.
De a lényeg, hogy jól el van mentve a kép, nem semmi eszköz. Ezzel tényleg lehet irtani. -
Sianis
addikt
Bocsánat, hogy beírom, de nem bírom ki, hogy ne tegyem:
RGB on MSN to darázsírtás topic:
egy targoncabelsőből kiszedtem a szelepet és egy visszaválthatós palackoldalába fúrt lyukon keresztül rögzítettem. feltettem egy szódásszelepet a flakkon nyakára, előtte töltöttem egy kis benzin az aljára. felnyomtam 10barra és egy csövön keresztül lassan nyomtam a benzingőzt és meggyújtottam, majd irányba állítottam a fészekre és gázt ''adtam''... esélyük se volt megcsípni (többet) -
Grafiqs
őstag
Éppen pár napja takarítottam el egy nagyjából fél négyzetméteres darázsfészket. Egy nagyon hatásos kis spayvel. Aminek a neve most nem ugrik be de agyalok rajta. A doboza sárga-piros és igen vaskos darab. Amikor azzal megkínáltam őket nem kellett félnem, hogy megcsípnek mert úgy szédelegtek mint az őszi legyek és szépen sorba mentek át zuhanórapülésbe úgy 2-3 perc alatt.

-
Rez_Grof
őstag
Itt a darazsas topic: Bővebben: link
-
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Hogy lehet,hogy be sem léptem,és mégis ott vagyok az aktív tagok listán?
-
-
faster
nagyúr
Kemotoxból kétfajta van, egy mászó, egy meg repülő rovarokra, rád bízom, hogy a darázs melyikbe tartozik.

Jobb nem jutott az eszembe, a füstülés egy másik módszer, amiről hallottam én is, de ott nem árt óvatosnak lenni, nehogy felgyújtsál valami mást is.
Lehet, hogy a fenyőillatú szagosítót sem szeretik.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Én anno azt láttam h kifüstölték őket... De nem vagyok benne biztos h rövidnaciba érdemes

-
tildy
nagyúr
válasz
Tsunami
üzenetére
Nekünk megér, mostanában elég gyakran megyünk autópályán, ugyanis párom nyírségi , és oda a 4-es út halál, m3ason meg szépen lehet menni polgárig. Jaja valószínűleg veszek havi matrciát, az elmúlt hónapban is már kétszer vettem normál autópálya matricát, 4 naposat.(Párom hugának diplomaosztójakor, emg a nyékládi táborozáskor) Nekünk ennyit emgér, hogy normális tempóban, normális körülmények közt, egyenletesen, viszoylag ó minőségű úton lehet haladni.
azonkívűl pl. nyírtelek normál úton kb 60-80 kmrel messzebb van, mitn autópályán, és ha mondjuk a mi kocsink ennyin +4 -5 literrel többet eszik (ami nem kizárt) , máris +1200 Ft-nál tartunk.Akkor meg már megitn jobb az autópálya.
Sianis: jesszus, szégyellem magam, még mindig nem küldtem a szitázás árát. Eszemben van, ne aggódj, el fogom küldeni. Csak msot már megvároma fizetésem (holnap)
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Sziasztok!
Darázsfészket, kaptárt, hogyan érdemes eltakarítani, leverni, nem meghalni tőlük? Hagy inkább hívjak szakembert, mert ruházat, és stb nélkül ez nem nagyon megy? -
tildy
nagyúr
MA megy a ''család'' balatonakaliba. Kempingezünk. Lemondtunk szlovákiáról, mert gáz lenne ha ott leállna a kocis. Bár most jól megy a samara

Szal akaliba akarunk lejutni, nem is tudom hogy lenne érdemes felmenni az autópályára. Pesten nincs kedvünk átkocsikázni, múltkor a Horányba menő úton is halál volt a hungárián átjutni. Ezek a barmok index nélkül cikáznak a sávok közt. egyrészt veszélyesek, másrészt na bumm nyernek 20 métert
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
ma megint nem lesz jó napom, érzem..

-
tildy
nagyúr
Hó eleje van. legkésőbb két nap és itt a fizu.
fokukac: rendszeres ''fapados'' utazó vagyok, aki a repjegy árat úgy számolja, hogy mennyi az illeték+ repjegy.Azaz mennyi amit végül kifizetek Valahol több valahol kevesebb.
Kb novemebr végén akarok londonnon at osloba menni, msot néztem a london-oslo(torp) repjegyet: 5000 Ft illetékkel együtt
Londonig 7E , illetékkel együtt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
Pacák
senior tag
Bővebben: link
Hát igen, a funpic -en valaki azt hiszi, hogy ez vicc, pedig komoly. Elég régi masina, és csak értő kezekbe való gép. Dolittle ezredes is azok kevesek közé tartozik, aki tudott repülni vele, sőt versenyt nyert vele. (Ő szervezte meg Tokió bombázását repülőgéphordozóról indított B-25 közepes bombázókkal.) -
erdeya
senior tag
Ezért nem ülök sosem repülőre. Nincs az a pénz. Márminthogy nincs pénzem repülőjegyre

-
net84
őstag
Szép Jó Reggelt!
Lemaradtam erről a repülős balesetről... Letölthető jó minűségű videó van fent valahol? -
Grafiqs
őstag
Ha esetleg érdekel valakit frankó kis üdülési jog: Bővebben: link
-
tiv83us
veterán
Szerintem igy is bravuros volt a pilotatol, hogy igy sikerult letennie, hogy nem halt bele senki. Egy rutintalanabb pilota szerintem siman belevitte volna az erdobe a gepet ilyen vakon, /foleg hogy a fekszarnyak sem mukodtek a meghibasodott elektronika miatt.../.
Ferenc; megatkoztad szegeny baglyot?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
Csáó belló gyerekek!
Műxik az UHU thx to Esmi!

-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Végülis valamennyire igazad van: vitorlából legalább ki lehe rendesen látni, nagygéből meg... Hááát... De hány helyen szálltak már le a világon viharban? szerintem sok.
tiv83us: utsó pozíciót , akkor is tudják .Elvielg a sebességüket is meg tudják ítélni (bár ez sokmidnentől függhet, nem tudom, nekem meg kellett tudni ítélnem max 5-10 km/h-t tévedhettem..., igaz én csak 80-110 közt mentem(mikor hogy...))
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Nem sárkányról beszélek te, hanem egy motor nélküli gépről

lehet mindkét fél is hibás. Ha már leszállás közben csapott bele a villám, akkor tisztában kell lennie az utolsó pozíciójűával, ha korábban, akkor pedig jeleznie ezt a toronynak. Nem tudom , hogy mikor mentek el a műszerek, de hidd el, amikor már belekezdett a landolásba , azt szerintem már műszerek nélkül , reptéri kontrollal meg kell tudni csinálnia.
De hát erre van a vizsgálat, majd jól kiderítik, mi is volt pontosan.
Bár abból, hogy kinn volt a futómű, majd behúzta, amdj emgint kirakta, én landolás +villámcsapás dolgot gondolom, hogy igaz lehet.
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
szúnyogölősdit játszom
-
tiv83us
veterán
De tanitanak, de mikor se a muszerek nem mutatnak semmit, es a pilota sem lat semmit a vihartol akkor maximum a hatodik erzeke tudna sugallni megis merre lehet a kifuto. Ez az a helyzet, mikor szerintem az ATC a hibas, hogy hagyja oket leszallni. De meg nem akarok semmi elhamarkodottat irni, mert most hallgatom a sajtotajekoztatot es nem igazan mondanak semmi konkretat.
Vitorlast meg szerintem ne hasonlitsunk egy 350 utasferohelyes A340-hez
szerk; latom nem sarkany, hanem vitorla, szorri, kozbe szerkesztettem -
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Ezeknek nem tanítanak ''vakrepülést''?
Műszerek nélkül meg vannak halva? hihetetlen...
Még vihornyánál is van letakart műszerfalas repülés, igaz ott nincs is olyan sok műszer. Azert szerintem meg viharban is latszik ugy a kifutopalya, hogy szepen ovatosan koptassák el a magasságot. Ha hirtelen rakják le, jóhogy megpattana gép, ami azért kicsit másképp működik a nagymadaraknál, mint a vitorlánál...
(Emlékeim szerint egyszer - kétszer én is pattogtam annak idején, de egyértelműen én voltam a hibás...)
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Most allitolag valami villamcsapas kinyomta az egesz elektronikat a gepen es ''vak'' leszallast kellett csinalniuk ami nem sikerult valami fenyesen. Kozben azon vitaznak, hogy ilyen idoben az ATC miert engedte oket leszallni.
Lattam a gepet, bent van a fak kozott, meg mindig langol a segge... -
tiv83us
veterán
válasz
Integra
üzenetére
En nezem a CNN-en Live-ban kozvetitik. Mindenkinek sikerult kijonni elve. Most hallgatom, hogy egyenlore csak egy noi utast kerdeztek ki, o aztmondta hogy latta hogy nagyon magasan kozelednek a kifutu fele, majd hirtelen ereszkedtek es szinte odacsapodtak a kifutohoz. Allitolag rohadt nagy vihar is volt a terseg felett es a villam is belecsapott a gepbe(?). /Kicsit rosszul hallom, mert a faszi telefonon keresztul adja az infot a tv-nek es akadozik kisse.../
-
Integra
titán
hubazzz ezt olvastátok???
Lángokban az Air France torontói járata
Bővebben: link -
mayerlaci
senior tag
Ott a táblázat. -
Loretto
veterán
Bővebben: link -->939
-
aDM|RaL^
őstag
elmentem délután egyik barátommal bringázni. jót tett.

-
net84
őstag
Fentebb már volt valami hasonlóról szó... csak nekem nem házassági, hanem 1 éves eljegyzési évfordulóra kellene valamit kitalálnom.
A vacsora ok! Jó idő esetén minden további nélkül megoldom és leszervezem. Rossz idő esetére kell egy helyszín (most, hogy írtam már ki is találtam)
A 25 szál rózsás ''poént'' már ellőttem... bocsánatkérésem jeléül. Legyen 50? Vagy kellene valami más virág helyette...
Pl? mi lehet még az asztal dísze?
Ajándék? Gyűrü? Gondolkodtam egy új kísérő gyűrün... lehet valahonnan a netről rendelni ilyesmit? De ehhez szükségem van rá, ez esetben nembizt, hogy meglepi lesz... -
gozso
őstag
na...megy végre az msn...
valaki: na, ez most 754 vagy 939?
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
gozso mi a franc van mér jelentkezel ki meg be?
Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Arc Raiders
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van valami spec. program rá a mosógépen? Nem találom a használati utasítást... Vagy csak rakjam be 60 fokra aztán lesz ami lesz? Annyi tudok, hogy szárítani száríthatom felcsiptetve is a helyén. Viszont milyen fordulaton centrizzem?

Kifolyik a szemem ettől a képfrissítéstől.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

?