Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzy
aktív tag
válasz
- = Zk = - #5075 üzenetére
Hopp, ezt benéztem, neked van igazad. Én kérek elnézést!
Nem mostanában játszottam vele, azért keveredtem be. -
Zozzy
aktív tag
válasz
szab.tam #5073 üzenetére
A pilótafülke nézetben fixen van a fej. Amit te mondasz, és imbolyog, az a bukósisak nézet. Nézetváltáskor alig észrevehető a különbség, de mozgás közben már igen. Egymás után vannak, de nem tudom, milyen sorrendben, próbálgasd! A bukósisak nézetet meg lehet azért ismerni: látszik belülről az áll rész szivacsozása, ha jobban megfigyeled.
-
Zozzy
aktív tag
A játék random kifagyását a nem megfelelő helyről történő beszerzés okozza általában, és ezen az sem segít, ha közben legalizálod, ugyanis valamit bekavar a mentésbe is. Nekem úgy oldódott csak meg a probléma, hogy miután a felülírt fájlokat visszacseréltem az eredetire, a regisztrációs adatbázisban megadtam az eredeti sorozatszámot, még a mentett állást is törölnöm kellett. Azóta egyetlen egyszer sem fagyott.
Ha eleve eredeti verziód van, akkor viszont a rendszered instabilitása okozhatja a problémát, esetleg tuningolsz? -
Zozzy
aktív tag
válasz
- = Zk = - #4600 üzenetére
Lehet változtatni a festésüket? Még nem jöttem rá, hogy hol...
Nekem az új kocsik nem szerepelnek a megvehető gépek között, csak gyorsversenyben tudom kiválasztani, ott meg nem tudom, hogyan lehet festést módosítani. -
Zozzy
aktív tag
Nekem ugyanez volt a gondom, miután váltottam win xp-ről win7 64-re. Ha lenyomtam a féket, akkor tudtam csak navigálni a menüben. Hiába állítottam bárhol bármit. Ellenben verseny közben már jól működtek a pedálok. Aztán a hiba egyszer csak megszűnt, hogy mitől, arról konkrétan halvány dunsztom sincsen.
Elképzelhető, hogy valami windows frissítés kellett hozzá, vagy nem tudom. A gép összeállításán nem változtattam semmit, nem húztam le semmit róla. A lényeg, hogy semmiképp sem hardver hiba.
-
Zozzy
aktív tag
válasz
horvathkrisz #4203 üzenetére
A description-nél van a link, azaz nézd meg a video ismertetőjét... (video mellett jobbra, ki töltötte fel, rövid leírás hozzá, stb)
-
Zozzy
aktív tag
válasz
bakosgabor57 #3982 üzenetére
Nekem megy 315 körül a Viper, igaz, egész addig ment csak ennyire, míg bele nem piszkáltam a beállításaiba. Utána akkor sem ment annyit, ha eladtam, és újra megvettem/átépítettem (persze próbálkoztam a tuning defaulttal is, meg azért nem állítottam el annyi mindent, hogy ne emlékeztem volna...) Szóval érdekes, szerintem ez is egy bug.
Most, hogy elölről kezdtem, megint hasít a Viper.Lauda: Nem, annyit próbáltam, hogy elküldtem a mentésem másnak, ő próbálta betölteni, de neki sem ment. Pontos hibajelenséget megtalálod, ha visszakeresel.
-
Zozzy
aktív tag
Pedig ne fogadj rá, nekem xp alatt szállt el sajna... De azóta mentek folyamatosan. Szinte minden futam után, de a nehezebbek után mindenképp. És nem mindig felülírva az előzőt, hanem inkább átnevezem, és folyamatában mentem a haladásom, így később egy esetleges gond esetén nem nagy lépést kell visszaállítanom.
-
Zozzy
aktív tag
Ha már csillagok megszerzésénél tartunk, hogyan lehet pl a kanyarcsúszásért, meg a 4 ellenfél kipördítéséért kapható bónuszokat? Tudom, a feladatok teljesítésével. Na de az az, ami nem jön össze sehogy sem, pedig volt már, hogy szándékosan ezekre utaztam csak, mégsem jött össze. Ja de, egyszer a kanyarcsúszásért megkaptam, a Lotus márkaversenyen, de több ilyet sem sikerült szereznem.
-
Zozzy
aktív tag
válasz
csoli31 #3912 üzenetére
Keresd fel ezt az oldalt, ne tévesszen meg, hogy nem ugyanazt a kormányt látod a képen. Azt írják jópár oldalon, hogy a te kormányodhoz jó ennek, azaz a Formula Force GP-nek a drivere.
Operációs rendszered kiválasztod, és mindkét szoftvert letöltöd, telepíted. Remélem működni fog. -
Zozzy
aktív tag
válasz
DerStauner #3773 üzenetére
Remélem csak meccseken, és nem bíróságon!
Nem örülnék, ha Neked kéne ítéletet hozni bármilyen ügyben rólam...
-
Zozzy
aktív tag
válasz
DerStauner #3768 üzenetére
Nem véletlenül kérdezték, hogy visszaolvastál-e, de ezek szerint még mindig nem, pedig azt is pontosan megmondták, hogy hány hsz-t tekerj vissza...
itt a válasz ugyanis.
-
Zozzy
aktív tag
válasz
bakosgabor57 #3717 üzenetére
Feladtad a leckét!
Gyári alap verda, vagy finomítgattál a beállításokon? Jól hallom a videóból, hogy nem automata váltót használsz? -
Zozzy
aktív tag
válasz
DerStauner #3691 üzenetére
Nekem is totál ugyanez a helyzet, elölről kellett kezdenem, nem találtam megoldást.
Lehet el kéne küldeni a mentést az EA-nak, ugyan nézze már meg, mi a rák van vele, hogy nem akarja elfogadni...
(#3694) DerStauner: Akkor kb sejted, hogy szétvet az ideg engem is: 49-es szint, közel 500e profilpont, 13 milla, meg vagy 6 beállított verda, ami ugrott most.
-
Zozzy
aktív tag
Nem-e? Persze, mert nem nézted meg a videókat bakosgabor57 hozzászólásában!
Azért van ott közel 2mp-cel jobb idő is.
Más: elszállt a mentésem. Profilt megtalálja, betölti, de "profilelemek betöltése" után már nem jó, csak karrier megkezdését tudom választani.
Viszont látszik az utoljára kiválasztott kocsi, amivel mentem, és ha el is kezdem a karriert, megcsinálom az időmérő kört, a versenyt. Utána kéne elvileg megvenni az első kocsimat, ami kikerülhetetlen. De nem engedi, mondván nincs hely a garázsomban. Ebből, meg a 13 millión felüli készpénzből gondolom, hogy valamit mégiscsak lát a mentésből. Valakinek ötlete, hogyan tudnám működésre bírni? -
Zozzy
aktív tag
Nem tudlak megcáfolni, csak a tapasztalataimra hagyatkozom, de szerintem tuti hogy van ebben a PhysX-ben valami, mégpedig ahogy a legtöbben mondják, a rajtnál. Ellenben szvsz nem a sok egyszerre kirajzolt kocsitól van gond, hanem a sok lengetett zászlótól! Aki látta a Mirrors Edge-et PhysX nélkül, illetve bekapcsolva, az tudja, mire gondolok. Futam közben is előfordul egy-egy zászló, de közel nem annyi, mint startnál. Na meg, időfutamnál, repülő rajtból sem akadozik, pedig van autó akkor is rendesen.
Ettől persze még igaz is lehet, hogy nem támogat semmiféle GPU-s fizikai gyorsítást, mivel nekem is megfekszik a GTX285, azaz valamit igencsak a proci számol. Az is tény viszont, hogy 16xAA-ról 2x-re visszavéve (minden más grafikai beállítás full) jelentős gyorsulást tapasztaltam, de a kezdő képsoroknál 22-25 FPS-körülre zuhanás megmarad akkor is.(#3645) bakosgabor57: Na neeeem, azért annyira nem eszik forrón a kását!
Természetesen az a cél, hogy utolérjelek végre...
(#3650) Voyage: Nincs itt semmi gubanc, csak nem mindegy, hogy mikor indítod el a Fraps logot. nekem is van olyan log, amiben 47 a minimum, pedig nem 20mp-es mérés volt.
-
Zozzy
aktív tag
válasz
bakosgabor57 #3637 üzenetére
Javítottam, épp lejárt a szerkesztési idő, mire összehoztam a képet is meg a linket is...
Egy szakadt / hiányzik a végéről, azért nem fogadja el.
-
Zozzy
aktív tag
válasz
- = Zk = - #3352 üzenetére
Akkor nem értem, hogy én mit ronthattam el, átépített Murcielago 210-nél jobban nem akart menni, és a gyorsulása sem volt a fasorban sem az átépített Viperhez képest...
Ellenben az SRT10 tényleg egy vadállat az átalakítás után, eddig ver mindent, csak győzzem az úton tartani. -
Zozzy
aktív tag
Nem emelte vissza, vagy ha igen, akkor megint akciós, 12763-ért, ami nem semmi...
Úgy nézem, hogy nem csak elírás, mert a főoldalon is szerepel az akciós termékek között. Remélem legalábbis, hogy nem csak valami hiba csúszott a rendszerbe... Mindenesetre ennyiért ez tényleg nagyon jó vétel! -
Zozzy
aktív tag
válasz
sagesz93 #2197 üzenetére
Nem szim, való igaz, de hidd el, aki ehhez vesz egy normálisabb kormányt, az fog szimezni is vele később...
Úgyhogy aki most készül venni, annak ha lehet egy tanácsom, akkor az az lenne, hogy mindenképp jusson eszébe: onnan kezdve az összes autós játékot ki fogja próbálni, ami csak létezik. Mármint, ha magamból indulok ki...
-
Zozzy
aktív tag
Anno a Pro Street miatt vettem kormányt, mert nagyon nem akart menni billentyűzettel, de nem bántam meg, sőt! 30 elmúltam, de úgy vigyorogtam, mint egy tejfölös szájú kisgyerek, mikor először kipróbáltam, és azóta is egy élmény minden autós játék nekem.
Ha megteheted, mindenképp ffb-st válassz, ne csak vibrást!
Hogy ne csak off legyek: a Shift nekem is nagyon bejön, a grafika szép, a játékélmény meg hatalmas! Szerencsére én nem szenvedtem vele egy percig sem, mondjuk nem Ati 48xx videokarim van. Egyeőre lvl 23 körül járok, de még csak a kettes szintű versenyeket csinálom.
Amit viszont kérdeznék: a hangokkal kapcsolatban, mindenkinek "bömböl"? Már szinte a torzítás határán van, olyan hangos! A win rendszerhangerő a lehető legkisebben van, ami egyéb alkalmazásokat és játékokat nézve már szinte légyzümmögés, ráadásul a shiftben is minden egyes hangot levettem 60% körülire, de még mindig attól parázok, hogy átjön a szomszéd verekedni, amikor játszok!
Másik kérdésem, hogy a megállított visszajátszás közben készített képeket ugyan feltölti valahová, ahol elvileg meg is lehetne nézni, na de hol ez a hely? Az EA acc-nál nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest