- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Befejeztem a játékot, az összkép pozitív. Jobb lett mint vártam, de nem felhőtlen az örömöm.
Én az nfs játékokat mindig is arcade kategóriás játékokként kezeltem, így az irányítást is így értékelem, tehát könnyebb szinten, billentyűzettel játszva. Nincs semmi gond vele, gyönyörűen lehet irányítani. Ami zavaró, az állandó csúszkálása a kocsiknak. Mindegyiknek! Ez nagyon nem tetszett. A grafika is kiváló szerintem, ezzel sem volt gondom. Ami még zavart, az a furcsa MI. Néha egészen szépen védték a pozíciójukat, vagy "gyönyörűen" kilöktek ők is engem, ahogyan én őket. Néha viszont egészen fura dolgokat művelnek. Hol teligázzal belém jöttek hátulról a kanyarban, hol pedig az egyenes szakasz közepén satuféket nyomtak előttem.
Technikai problémám nem akadt, kivéve ezt a jelenséget. Ez nagyon bosszantó viszont.Összességében jó lett a játék, bár én a régi nfs világot szeretném, tuningautók, utcai versenyzés, rendőrök stb. Tudom, az ős nfs nem ilyen volt, de már kb 6-7 éve ilyen (kivéve a pro street) szóval mondhatom, hogy a "régi" nfs erről szólt. Remélem visszakanyarodnak erre az útra, mert bár sokaknak már unalmas, és nem tetszett az utolsó pár rész, nekem nagyon bejöttek.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Diablo IV
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest