- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
néhány kocsit, tovább lehet fejleszteni átépítéssel azután is, ha már minden upgrade-et megvettek rá (csak akkor jelenik meg a lehetőség - azt meg, hogy melyik kocsik ilyenek, egy W betű jelöli)
tier4-ben vannak olyan versenyek, ahol kimondottan ilyen átépített autókkal kell menni
-
bpx
őstag
ma megint elővettem a shift-et, felraktam a legújabb patch-et is, és nálam is jelentkezett a probléma
(ha ütközök valakivel, akkor egy pillanatra megakad, aztán rendesen megy tovább a játék)régen ("régen", 2-3 hónapja
) patch nélkül nem volt semmi ilyen probléma
a patchet meg igazából csak azért raktam fel, mert ugye be volt harangozva, hogy az ATI kártyákon megszünteti a lassulásokat pl. rajtnál amikor sok kocsi van - de nekem nem volt semmi ilyen problémám, úgyhogy már telepítem is újra patch nélkül, hátha úgy jó...
-
bpx
őstag
csak hogy ilyen is legyen: Spa, Corvette - 2:55
billentyűzettel, segítségek nélkül, lehet röhögni(nyilván karrierben nem így szoktam játszani, nem kínzom magam, csak poénból kipróbáltam
)
-
bpx
őstag
válasz
BalaNce87 #2975 üzenetére
hát ez van
segítségek nélkül esélytelen, segítséggel még játszható szintre lehet hozni, de sokmindent nem lehet úgy megcsinálni
mondjuk kormánnyal még bénább lennék szvsz (egy ideig)
én ma elértem a 700+ csillagot, nfs world tourt megcsináltam, tier4 nagy része még hátra van, de ahhoz már nem sok kedvem van
multi meg billentyűzettel gondolom felejtős -
bpx
őstag
válasz
- = Zk = - #1863 üzenetére
én billentyűzettel játszom
a létező összes segítséget bekapcsoltam, így már lehet élvezhetően játszani, de még mindig nehezebb egy fokkal az előző nfs-ektől, vagy akár a gridtől
eleinte szokni kell, utána már ki lehet kapcsolni pár dolgot (pl. a fékezés-rásegítés kifejezetten idegesítő), de szvsz kipörgésgátló nélkül teljesen esélytelen, mert rögtön keresztbe áll a kocsidriftről annyit, hogy az a pontszám, ami kell a győzelemhez, simán teljesíthető, még több is, de miután megkaptam a csillagokat/pénzt a driftes versenyért, akkor lássam legközelebb, amikor a hátam közepét...
(mondjuk én az összes eddigi nfs-ben is utáltam a driftet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged