- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen processzort vegyek?
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
de akkor a 2-ben fixen van a fej? ott csak a bukóban imbolyog?
csak az a baj, hogy én a softth-tal bénázok, ami egy fércmunka a surrond-hoz, eyefinity-hez képest, és a shift2 valamiért nagyon leterheli a gépet 5040x1050-ben. a shift1 viszont nagyon szépen fut. így nálm a shift2 ugyan indul 3 monitorral, de mégis hanyagolnám...hát akkor a kérdés továbbra is fentáll...
-
Gorath
tag
Na akkor ellenfél-kilökés gyorstalpaló következik.
Forrás: google és youtube.
Kipördítésnek az számít, ha az ellenfelet úgy lököd meg, hogy elfordul (talán 90 fok a limit, de ez nem biztos), viszont ő is meg te is a pályán maradsz... Na ez így elég nehéz, főleg szűk pályán. Ha te kicsúszol közben, akkor max. "mocskos előzést" ad érte, ha ő csúszik le a pályáról, az meg az "ellenfél kilökése". Tehát lökd meg úgy, hogy elég nagy erőhatás érje, de azért ne túl nagy...Minél nehezebb a kocsid, annál jobb. Tehát pl. a súlycsökkentéseket nem kéne megvenni. Minél könnyebb az ellenfél, annál könnyebb hatni rá. Általában az első kipördítést érdemes már a rajtnál összehozni, rögtön célozd meg az átlósan előtted lévőt, majd menj neki a kocsi valamelyik hátsó sarkának. Ilyenkor még nincs nagy sebesség, könnyebb a pályán maradni. Érdemes addig próbálkozni és újrakezdeni a pályát, amíg ez össze nem jön, mert akkor rögtön megvan 1, később ezt sokkal nehezebb összehozni.
Ezután ki kell szemelni a leglassabb kocsit a mezőnyből (mondjuk mész 1-2 kört és megnézed ki marad le), majd nem engedni elmenni. Tehát megelőzöd, blokkolod, majd kicsit félreállsz, elengeded, de csak egy kicsit, rögtön mész is utána és hátba támadod (a kocsi sarkát), mielőtt még nagyon begyorsulna. Ezt ismétled, amíg össze nem jön 4. Közben a többiek már körözni fognak, ilyenkor velük is lehet próbálkozni. Esetleg egyszerre 2-3-at is feltarthatsz, ha tudsz, ilyenkor több lehetőség van próbálkozni.
Ehhez gyors kocsidnak kell lennie, hogy mindig gyorsan utolérd. Tehát fejlesztett kocsi kell, de nehéz. Ha meg mégis nagyon lehagy, ne menj utána, inkább várd meg amíg újra ideér(nek) a következő körben (az ellenfelek soha nem állnak meg, hiába fejezték volna már be rég a versenyt, mennek tovább, amíg te be nem érsz).
Kanyarban könnyebb kipördíteni őket, mert akkor eleve épp a kicsúszással küzdenek és más szögben is tudod meglökni.Egyes elméletek szerint ha egy egyenesben nagy sebességgel egyszerűen nekimész hátulról, az is működik, csak ezeken a pályákon nem túl sok ilyen szakasz van. Meg valaki azt írta, hogy ő megelőzött mindenkit és hirtelen befékezett előttük, mire ők is hirtelen fékeztek és megpróbálták kikerülni, ettől kicsúsztak és ő kapta értük a pontot. Hát nekem ezt nem sikerült megvalósítanom.
Nem könnyű, de meg lehet csinálni. 1-2 óra simán rámehet pályánként. Az más kérdés, hogy mi köze a versenyzéshez... Mert ezt normál versenyzés közben esélytelen megcsinálni, az biztos, meg nem is ennek kéne lennie a célnak. Idióta volt, aki ezt belerakta...
A 4 másodperces kanyarcsúszással is küzdöttem én is, arról is olvastam neten sok tanácsot, de nem váltak be, úgyhogy szégyenszemre 3 csillag hiányában fejeztem be a játékot... Kicsit zavar, de nincs kedvem ezzel idegesíteni magam, mert ez már nem játék, csak küszködés. Egy videót még ajánlanék a témában, ezexerint ilyet is lehet, csak azt nem tudom, hogyan...
ultrabrutál drift -
Ertem, vagyis megsem, szerencsere barmit masolok barhova, xp alatti mentest win7 ala es fordtva, popecul megy minden mint a karikacsapas.
Sonja Ok, koszi az infokat rola.
Betelt a pohar, tudnam reszletezni priviben ha erdekel, lassan masfel eve teljesen atkoltoztem ide es nagyon jo itt, elobb kellett volna.
-
csoli31
aktív tag
Hálás köszönet!
Működik rendesen.
Bár igaz olyan szerencsétlenül játszok vele hogy csak no! Látszik hogy a gamepad már szinte hozzám nőt.
A drift kormánnyal egyáltalán nem megy (pedig gamepaddal már egész jól megy), a versenyeken meg küszködök (csak úgy lökdösőm a kocsikat T1-ben)!
Remélem azért majd belejövők valamikor?!
-
Free04
tag
Én is gondolkozok egy kormány megvételén.Nem is értem h miért pont most jött rám az a "kell egy kormány" érzés,pedig elég sok simulatorral játszottam már,ahol nem éreztem ennyire a hiányát,elvoltam a billentyűzettel.
Nálam nincs ilyen gond a hanggal,de ha másképp nem megy, vedd még lejjeb 60-ról.Ha pedig így is hangos,akkor szerezz be egy sokkolót,viperát,esetleg egy baseball ütőt(biztos ami biztos).
Képet print screennel és frapsal csináltam, ha nem sikerül EA-vel,akkor ez is megoldás lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest