- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Lehet csak azért árazgatják le most jópár helyen a Momo-t mert van vele ez a minőségi probléma a gázpedállal? Vagy csak elírta az egyik bolt az árat, erre az összes versenyre kel vele
Ha még fizuig is ilyen jó áron lesz, tuti kosárba teszem.... -
PAtr0n
addikt
válasz
dokee78 #2940 üzenetére
FFB = Force Feed Back azaz erővisszahatás.
Jelen esetben ha 100%-on van, nagy az esély rá, hogy leszakítja a kormány a kezed, ha belerombolsz a falba, vagy kilöknek, vagy csak ha a rázőköre rámészZoli1222: Biztos nem válallják be kevesebb mint féláron? Pedig de jó lenne!
-
PAtr0n
addikt
sagesz93, sto1911 köszi a segítséget! Valszeg akkor EX lesz, bár a Momo-n is gondolkozok.
Az ipon-on én is néztem, hogy nagyon olcsó a Momo, ezek szerint elírás?
Aggregátor: Ha épp most fenézel az oldalukra ismét 12763Ft-ért láthatod.
Jó lenne most rendelni tőlük. Még a végén lehet kerítek pénzt, és gyorsan ráugrok!
Lauda Na ettől félek én, hogy popeye karom lesz több órás játék után, és nem tudok majd fogni másnap -
PAtr0n
addikt
válasz
Daffni2 #2887 üzenetére
Hát pénzem tulajdonképpen sosincs, azaz mindig másra kell, de valahogy most lázba hozott az autókázás ahogy kipróbáltam a Shift-et, és elbűvölt a belső nézet.
Nézegettem kormányokat, Logitech G25 felejtős, még használtan is, nekem horribilis az ára még úgy is, bár gyönyörű és ütős darab.
Amiben gondolkozok az a Logitech Driving force EX vagy a GT, de a GT már megint egy 10-essel több. Bár ahhoz már rendes manuális váltó van, amiért meg meg vagyok dögölve.
Esetleg még momo force de az meg GT árkategória. Ugyanez a kategória a Thrustmaster RGT FFB.
Ja és a Fanatec Porsche 911 turbo-ról nem is beszélek. Sose lesz annyi pénzem, annyira nem vagyok autób*zi
Nagyon óccsót akkor nem veszek, azért számít a mínőség, és időtállóság. -
PAtr0n
addikt
Elkezdtem én is jáccani a játékkal, frankó minden, teccik is, de rájöttem.... nekem kell egy kormány!
Sosem volt még kormányom, de úgy érzem ezt gáz billenytűzettel jáccani. Ráadásul nagyon nehézkes is. Néztem a játék által ismert márkákat, sztem 10 körül már kapok normális használtat. Vagy elég hozzá óccsóbb is? Vélemény? -
PAtr0n
addikt
válasz
SzlobiG #1263 üzenetére
Amit leírtál, erről nem egészen az ati (amd) tehet. A játékok elején megjelenő "incidiá" logón látszik, milyen pofátlan polititkát folytat az nvidia évek óta, hogy az ő kártyáin jobban menjenek a játékok. Persze az ati is hibás, mert rögtön normális drivert még nemigen adtak ki.
Amúgy meg most készülök játszani a játékkal, de ahogy olvasom annyira nem vészes gépigényileg, csak meg találni a megfelelő beállítást. Mondjuk az NFS-re igaz már egy ideje, hogy amikor kijön egy új, sokszor szórakozni kell a graf beállításokkal, hogy normálisan menjen. Én már megszoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest