Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
Mutatok én neked minnyá olyan drift mókát gt500-al
tier2ben 750le
élvezet baszatni neki hosszú kanyarokban a 4.-et, amiben csak az a vicces, hogy haladok keresztbe, az ellenfeleket meg előzöm le sorban drift közben
ha meg egyenes van akkor amikor már világít, hogy váltani kéne, akkor kezd el olyat húzni, hogy senki sehol
imádom!
-
Egzee
őstag
Edwin: Nem kell feltétlen rám hallgatni, mert egy kormány baromi jó buli, csak én nem szeretem... Apukám taxis, keresztapám és a testvére is szállítmányozással foglalkozik, szal voltak már helyzetekben, sok mindent kipróbáltak már és nagyon sok km van mögöttük. Akárhányan leültek anno a kormány elé mind azt mondta, hogy ez egy rakás szar... Ezért nem kell nekem kormány...
Voyage: Igen... Valószínüsítem, hogy te versenypilóta vagy full kocka felszereléssel otthon, tuti haza se mész, csak nyúzod az EVO-dat... Na maradjunk annyiba, hogyha elkezd csúszni az első kerék akkor nincs túl sok ellenállása a kormánynak... És hagy mondjam, hogy tapasztalat ok?
-
Egzee
őstag
Apukám lepett meg vele kiskoromban
egy olcsó, kínai fúróra cserélte
Nem kicsit örültem neki, de mikor megláttam nem akartam elhinni, hogy a sok nyálcsorgatás így megérte
Figyu... Logitech legyen és legyen rajta analog!
Ha vezeték nélküli akkor
http://www.ipon.hu/webshop/product/logitech_rumblepad_ii_cordless/14143Ha vezetékes, kézhűtős, xbox feeling akkor:
http://www.ipon.hu/webshop/product/logitech_chillstream_pc/116493Sagesz: Én Logi kormányt többet nem veszek, köszönöm... ForceEX-em volt, toom nem a legjobb de nekem többet nem kell kormány... G25 meg 29-re nincs pénzem... Egyedül ami tetszett és ha lenne rá fölös pénzem akkor az XBOX360 Microsoft kormányszettsét venném meg mert eddig az adta nekem a legvalóságosabb force feedback érzést... A logitech nem force feedbacket ad, hanem nemes egyszerűséggel kitépi a kezedből a kormányt...
-
Egzee
őstag
Én egy ilyenről tolom, anno 20ropiért adogadták, csak leesett a platóról...
Szerintem vedd meg a legolcsóbb Logitech-et (csakis a terméktámogatás végett ajánlom) amin van analog, de ha van 10-12 ropid akkor vegyél egy XBox 360 controllert. Az is nagyon jó, de én sem panaszkodom. Lehetőleg rádiósat vegyél, mert nagy konfortot ad! Ha rendesen beállítgatja az ember a százalékokat akkor elég kellemesen lehet adagolni neki a gázt meg a kormányt.
-
Egzee
őstag
Kaptam hideget, meleget, de nem azon volt a hangsúly, hogy én mekkora arc vok, mert nincs bekapcsolva semmi rásegítés, hanem azon, hogy nem kapar ki egy GT500 kettesben... Ha jól kuplungolok akkor még a retek fiat unom is csikorog kettesben... Ezen volt a hangsúly!
-
Egzee
őstag
Na jólvan... Most telt be a pohár! Mi az, hogy egy GT500-as (alap de akkor is) 2-esben nem kapar el, úgy, hogy 1-es tiltásról váltok???????????????? Habi mi fizikát tettünk a játékba! Maximum fikát! Ez egy fos... Dirt-öt jobban élveztem...
Mindenki mondta, hogy kipörgésgátló... Én profi üzemmódban játszom nem mint ti... Én nem ismerek kipörgésgátlót...
-
Egzee
őstag
Na jólvan... Most telt be a pohár! Mi az, hogy egy GT500-as (alap de akkor is) 2-esben nem kapar el, úgy, hogy 1-es tiltásról váltok???????????????? Habi mi fizikát tettünk a játékba! Maximum fikát! Ez egy fos... Dirt-öt jobban élveztem...
-
Egzee
őstag
Nah! Idő közben megpróbáltam felmenni ezzel az új beállítással a phshift (1)-re és sikerült
Multiplayer kánaán!
-
Egzee
őstag
ez az én formám... megoldom a multi problémát sagesz segítségével, erre lemerül a joypad...
-
Egzee
őstag
könyörgöm vki mondja már meg miért nem látok egyetlen servert sem hamachin a helyi gémben...
-
Egzee
őstag
most hogy felraktam a peccset téll gyorsabb csak minden meccs végén kifagy...
-
Egzee
őstag
anyám testvérének újjítottam egy agp-s 2600xt-t szuper áron és még a szememre hányta, hogy nem megy rajta a shift... Mondom neki cseréld le azt a retek p4-et mert már p7 van és akkor menni fog... kajak nem lehet érteni az űtlagemberek nyelvén mert csak azt ismerik hogy p4... 5 éve minden ami jó az p4...
-
Egzee
őstag
Na elegem van! Mennyen vissza az EA árkádot gyártani azt legalább élveztem!!!
-
Egzee
őstag
Szasztok! Mi a legjobb kezdő autó? S2000 nagyon dobja magát tier 2-őn de nagyon megy, az A4-es meg betonstabil de nem megy eléggé... Tipp? Skyline egy hulladék...
-
Egzee
őstag
hagyjuk már a hülyeséget... 2.6ghz-es procival ha nem indul el akkor süsse meg... tölts le másik verziót, nekem csak a reloaded indul el (az is csak néha)... Az eredetit jövőhéten küldik... Minden fényképésznek meg sztár buzzancsnak adtak shiftet de az aki nyert annak semmi... szánalmas egy országban élünk kérem!
-
Egzee
őstag
yaaay tegnap nyertem egy eredeti shiftet a shift bemutatónapon!
pityeszka: A bemutatón sem lehetett belőle kilépni, boxot újra kellett indítani
Csabee.: xboxal, kormánnyal és jobb időt mentem mint a Team Gigabyte-os gyerek... gamepadszökevény a gyerek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest