Új hozzászólás Aktív témák
-
Voyage
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2978 üzenetére
1920x1080 minden maxon, ahogy írtad, GTX260-al, és Phenom 2 X4 920-al utolsó helyről, full ellenféllel eddig a minimum fps 34 volt...
Proci magok egységesen kb 30%-ra vannak terhelve, mind a 4, szóval szépen skálázódik legalább. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2991 üzenetére
Nekem a régi Wingman Formula GP-hez(szép szárga
) ugyanolyan pedál volt, mint az EX-hez. Az elromlott egy idő után. A kormány balra húz és a pedálnál a gázt benyomva érzékeli(éppenhogy, de annyira, hogy nem működik a fék egyáltalán). Ennél is számítsak erre?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2978 üzenetére
Bizony, a jó öreg 65nm tényleg kezd már jó öreg lenni.
Nekem 4830+E2160 3GHz mellett 1280-ban 15fps-em van sok ellenségnél, az én 4830-ammal havernál 2,8-as AthlonII mellett fullHD-ban szintén 15, és ha lejjebb veszem a grafot, akár a felbontást, akár a részletességet, ugyanannyi marad az fps.
Csabee.: Mi nagyrészt pécések vagyunk, akik írunk a topicba, és PC-re nincs dirt2. Még. -
barnam_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2928 üzenetére
Ezt a Sony Vegas-t meglesem.
(#2927) Voyage: Én is nordschleife kört akarok felvenni, SL65-el... nem volt egyszerű a pályán tartani, hogy ne törjem össze
Aztán a végén kizártak mert a hosszú egyenes után a füvön mentem, a következő körben meg odacsaptam az oldalát a szalagkorláthoz
köszi mindenkinek a segítséget.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2914 üzenetére
Ezt nekem is eljátszotta régen az NFS, a thrustmaster kormányommal, de hogy miért azt nem vágom...
-
Landon
addikt
válasz
Motion_Blur #417 üzenetére
Köszi Motion_Blur!!
Ezzel a hsz-el minden további aggodalmamra pontot tettél!
Ugyanis én is Win7 x64 alatt vok 9.9-es cata-val.
Most már csak a tetves anno 1404et javíthatná az AMD <_< (Plus egy kis optimalizáció Shift-hez bár akkor ahogy látom az inkább a 4850eseknek kell majd
)
-
Sonja
nagyúr
válasz
Motion_Blur #390 üzenetére
Másnak G25-el is csinálja.
Érdekes Bug.
#414 - Landon: Igen, de ATI-n gázosabb. Állítólag ez most nem az EA sara, hanem az ATI-é. Következő driverben (vagy hotfixben) biztos javítják majd.
-
Landon
addikt
válasz
Motion_Blur #412 üzenetére
Igen?
De minden maxon ugye? 16x az a szűrés (AF), simítás (AA) mennyi, 4x? MÁS: Milyen OS-en tolod?
Sonja: Hehe az igen!
Nem semmi. Pedig azért egy 9600GT és 4870 között van kül. és voltak akik 4870essel szenvedtek más fórumokon.
Itt még senki nem találkozott a exe hibát észlelt blablabla-val ill nem dobált ki senkit a játék, nem omlott össze stb? Mert nagyon sokaknak ez a bajuk sőt vannak akik feltenni se tudják mert már install alatt összeomlik.
-
Voyage
aktív tag
válasz
Motion_Blur #396 üzenetére
Jól teszed, rfactornak ez a közelébe se ér.
Annak különösen örültem, hogy kikapcsoltam mindent, nyomtam egy szép gázt, és semmi kerékpörgés, semmi fordulatszám növekedés, hanem megindult előre a kocsi...
Nyomom a kuplungot mint az őrült, picit megpörgetni a motort, adok gázfröccsöt neki, kerék elkapar...
Váltó manuálisba téve, ha neki nem tetszik a fokozat, vissza vált...
Amatőröknek jó, de akik komolyabban tolják, felejtős.
Eljátszogatni, röhögni rajta, jó, jobb, mint UC, de versenyezni már nem.
Mondjuk első patchet megvárom még, általában EA gamek patch előtt semmit nem érnek. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Motion_Blur #396 üzenetére
ahh, ígymár korekt
Enton:Mirő beszész, vaze?
A régi 3870 X2-m volt a fűtőtest... Ez semmi, ahoz képest...
-
Enton
addikt
válasz
Motion_Blur #390 üzenetére
Na akkor Pro street efektus.
Nálam a logitech formula force ex csinálja ezt. Remélem ebben a SHIT-ben nem fogja mint neked.
Amugy nagyon egyszerű a megoldás be kell nyomni a gázt vagy féket félig, ha tovább nyomod akkor a másik irányba kezd el szaladni.(#391) - = Zk = -:
Noigen, mostlátom csak nálad is AMD a fűtőtest -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #377 üzenetére
Lehúztam a MOMO-t, egyből megszűnt a beragadás. Nagyon remélem, hogy meg tudom oldani ezt a problémát, mert billentyűzettel biztos hogy nem fogok játszani..
-
Viktor77
titán
válasz
Motion_Blur #319 üzenetére
1680-ban, élsimítás nélkül, minden fullon. Megy ahogy kell.
-
válasz
Motion_Blur #306 üzenetére
semmi, megvan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged