-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
V.Stryker #58070 üzenetére
Na jó, de ma meleg volt... 17 fok volt, mikor mentem? Azt írtam is neked, hogy 15 fok alatt belerohadsz az ilyen meleg téli kesztyűbe... [link]
Persze, rajtam is az volt ma, de 100X jobb kicsit belerohadni, mintha átfagy a kezed csontig. Jól fog jönni ez a meleg majd ha 5-10 fokok lesznek.Fokban nem sok difi, hűtőhatásban annál inkább.
A motorkezelést amúgy hamar meg lehet benne szokni. Nekem nem sokkal vastagabb a Wintex a nyári Dainese-nál, nekem mindkettő brutál suta a kerékpáros kesztyűmhöz képest, amit néha ritkán felveszek motorzni is.(#58071) bigdady: Óvatosan csináld, ne nyírd ki a menetet... Nekem a robogómon volt az előző tulaj által kinyírva az egyik menet, nem is ment bele a tükör.
Mondjuk legrosszabb esetben lehet tud bele vágni hozzáértő új menetet.... Erről nincs tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Magisk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Welock Touch 51
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged