- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- E-book olvasók
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Mire felmasztam LH tetejere, mar -mar a SAS hoz...hat a trogerek leoltek, azt mentes se voooot. Hurra ! -
myckey
veterán
Ubisoft Reveals Its Post-Launch Plans For Assassin's Creed Shadows
[link]
Kb az egesz FREE, akad majd tartalmi valtozas. Helyes -
myckey
veterán
talan a masodik teruletet elrendezem, ezzel az oraszammal...de meg az elso is varat magara, es 40-50 korul lehetek. ( nem is leptem be 2-3 napja...)
Gratula es viszlat !
SZRK:
Ma lesz valami info ! -
ripla
addikt
Na, meglett a vége. 68 óra 16 perc lett, és még lenne rengeteg mellékküldetés, meg mindenféle titkos szervezetek, de úgy érzem ennyi elég volt. Tetszett, jó volt, csak a technikai problémák ne árnyalnák a képet. Ennyi akkor, szevasztok.
-
myckey
veterán
szenturi
-
myckey
veterán
nevezzuk at ezt az egesz xart, ACShadows kepgalerianak, azt johet ide a cuccos !
Jo a buli, jo a pikcsor
-
callmeakos
veterán
Köszi mindenki
Az összes kép egyébként egy főküldetés alatt volt, szóval a napszak is gondolom így lett beállítva, ettől függetlenül nagyon adta magát a jelent -
ripla
addikt
Meglett a játék legmagasabb pontja, ki is írta hogy ez az.
Ezek meg csak úgy. Természetesen hősünk mindegyik képen ott van. -
Skynet258
veterán
válasz
callmeakos #555 üzenetére
Mindegyiknek van egy hangulata, jók!
A hajós kép jó ötlet volt!
-
myckey
veterán
Jok a szinek !
-
k-adi
nagyúr
válasz
callmeakos #555 üzenetére
szuper képek
-
callmeakos
veterán
Én is "kattintgattam" tegnap este.
-
myckey
veterán
Értelek, akad, hogy figyelek is egy-két "praktikára"...De sokszor csak azt akarom bemutatni, mit tud a jatekmotor. Ahogy a monitoron is, egyeb kontextus nelkul. Minden egyebet megtartva.
Nem állítgatom, csak kattintok. De, persze, jobb beállítással, más lesz a kép hangulata. Lehet játszani a Photo Mode segítségével ! Enged, sok-sok opciót
Nyugodtan, vágd a képeket, ha más témát szeretnél.
Hozzá lehet szólni, fórum. Azért -is- van.
-
zseko
veterán
Tök jók a képek, már játszanék én is a játékkal Japán, és Naoe miatt.
Adnék egy - kéretlen
- tanácsot ha nem gond
Nem tudom milyen a képkészítő része a játéknak, gondolom szabadon állítható a kép szöge, távolsága és minden, így a képek készítésénél érdemes használni a harmadolás szabályát. Valamint a karakter (arca) (vagy az épület, vagy más egyéb ami a lényegi) ne a kép közepén legyen hanem a harmadolás vonalak metszéspontjához közel, és a karakter mindig 'befelé' nézzen a képbe, ne kifelé.
Nem az a lényeg hogy pontosan a metszéspontban legyen, mint most én úgy tettem, hanem hogy a közelében, ha kicsit változtatsz rajta, már más hangulata van a képnek.
Persze ezt a kép készítése közben lehet igazán kihasználni, akkor kell előre (ki)gondolni, így utólag nehezebb a jó arányt beállítani. Ha pl. belegondolod a 'cinematic' módot, vagyis a 21:9 képarányt, akkor meg kicsit mozisabb hatást lehet elérni
Itt ugye nem volt elég kép a bal oldalon a jobb képkivágáshoz, ezért lemaradt a lába és ahogy fröccsen a víz, de a teljes kép ismeretében el tudod képzelni milyen lett volna úgyVagy egy másik:
Például az #535-ben majdnem pont így is lettek készítve a fotók.Bocs hogy kéretlenül bele'vauvau'ztam
-
ripla
addikt
A Shinbakufu "társaság" kész van, most már csak a banda dolgai meg a személyes történetek vannak hátra. Pontosabban még az egyharmada. Aztán remélem vége, mert van legalább 3 másik játék amit el kéne kezdenem.
Amúgy most gyorsabbnak tűnik, mert levettem minimumra a részecske effekteket, meg volt még opció aminek ehhez van köze. Minden fullos beállításon volt, teljesen jól futott, csak az zavar, hogy egy fullos géppel kompromisszumokat kell kötnöm, mert ubiék nem tudnak optimalizálni és ezért visszább kell vennem az élményből...
Maga a játék tökéletesen fut max beállításokkal is, csak a töltögetések és akadások akasztják meg az élményt. Szóval az én gépem bírja, a játék az ami nem működik jól. -
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz
callmeakos #547 üzenetére
itt semmi kulonos, komam uram !
a hang beakadas defekt viselheto, igazabol az az egy fagyas volt, meg allas visszatoltes...amugy az interakcio taryg vagy npc -vel sem veszes, az is kesik neha, akar a hang effekt az npc vagy karakter eseteben..
Hatalmas bajok nincsenek !
De az elejen nem volt bajom az interakcioval, sem.Repulo kutya, meg textura problema akad...
-
ripla
addikt
válasz
callmeakos #547 üzenetére
Ez a bug, hogy nem rajzolja ki egyből a karaktereket, ez nálam az elején teljesen rendszeres volt minden alkalommal amikor új területre érkeztem, aztán a patch után abbahagyta, viszont tegnap megint előjött. Sőt tegnap még az is volt amit írtam, hogy másodpercekre megáll a játék mintha kifagyna, aztán elkezd tölteni, majd pár másodperc múlva továbbmegy, ez is teljesen új, eddig ilyen sem volt. Párbeszédeknél is gyakran előfordul, hogy többet várok annak a betöltésére, mint ameddig maga a párbeszéd tart. A térkép és a menü megnyitása pedig most már konstans 10-30 másodperc közötti idő, mire használni tudom...
Nem fogok semmilyen mellékküldetést megcsinálni, mert ez így egyre inkább játszhatatlan, hátra van még 3 boss, utána megnézem a végét aztán uninstall.
Ahogy olvasom a fórumokat, rengetegen panaszkodnak erre, szóval nem egyedi probléma. De hát úgy látszik ez nem fontos, csak minden más... -
callmeakos
veterán
Én nem tudom srácok mi van nálatok, és gyorsan le is kopogom, de nálam összesen a 60-70 óra alatt kétszer volt olyan bug ami zavaró volt és észrevettem. A legelején mikor beléptem, egyszer a világ betöltése előtt kilépett a játék, pár napja meg volt ez a karakter bug, egyszeűen csak átsiklott előttem aztán megállt. Ennyi. Pedig azóta két különböző videókártyával is játszottam, változó órajeleken, de tényleg eddig semmi ilyen kirívó.
-
myckey
veterán
francokat az aaaaaaaa jatekokba...
olyan backlogom akad, ihajcsuhaj
-
myckey
veterán
Itt, Nekem kozel sem annyira zavaro a dolog, Nem is folyamatos !
Betoltesi problema nincs. Ezektol siman jatszom, akad, hogy bezavar a dolog, de .... 1x kellett visszatoltenem a mentest, mert beakadt az interakcio , 40-60 ora kozott vagyok !Volt ertelme , hogy eltoltak a megjelenest, eleg sok.
HA a Te jatekelmenyedet zavarja, konstans....hagyd ra !
-
ripla
addikt
A hang probléma nálam is megvan. Engem viszont ezek nagyon zavarnak, hiába jó a játék, hogyha teljesen tönkrevágják az élményt. Minek csúsztatták el hónapokkal a megjelenést, hibajavításra fordítva az állítólagos időt, hogyha ilyen egyszerű dolgok sem mennek, hogy térkép meg menü megnyitáskor ne kelljen 10-15 másodperceket várni? És akkor még ott az új probléma amit lírtam, meg a hang probléma is.
Baromi jól néz ki meg hangulatos, de a szaporodó bugok teljesen tönkrevágják, és most már tényleg ott tartok hogy a párbeszédeket is skippelem, csak legyen már vége.... -
myckey
veterán
irtam mar tobbszor is, hogy itt meg a hang(npc/karakter-effektek) szokott beakadni, kesni.
Atvezeto sem mindig indul el, egyre. Valamely targy interakcio sem valaszol egybol, vagy fagyott mar meg, ujra kellett tolteni. Terkep is volt hogy bugolt, szarul tolt be a grafika. Texture bugok is akadnak.DE ! ezektol sima a game, pont leszarom oket.
Az elejen nem volt ennyi problem, ha jol emlekszem. Itt. de lehet placebo....
-
ripla
addikt
Na, ha eddig nem volt elég, akkor már nem csak térkép vagy menü megnyitáskor várakoztat a játék, hanem elkezdte azt is, hogy játékon belül egyszerűen másodpercekre megáll az egész, kimerevedik a játék és csak tölt. Olyan is volt, hogy egyszerűen nem tudtam továbbmenni, akárhogy igyekeztem bármelyik irányba, csak egyhelyben szaladtam mintha egy láthatatlan falba ütköztem volna, aztán hirtelen tovább engedett.
Mondom, felsőkategóriás gép és a játék pedig SSD-n van, hogyha 30 játékból ez az egy problémás, akkor 1000% hogy nem nálam van a hiba.Most már azért azt mondom, hogy legyen meg minél előbb a fő sztori, és már uninstallálom is. Ez így teljesen tönkreteszi az élményt, csak azért fogom így befejezni, mert már csak 3 boss van hátra a sztoriból.
-
ripla
addikt
Naoe ismét szerepel a képen.
Itt pedig legyen egy nyugalom megzavarására alkalmas kép is.
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
jövő héten lesz egy kis info(apr 30 ), a jovobeli tartalmakat illetoen. azt tudjuk, hogy egy DLC tuti jon, ami a
kapcsolodik a terkepen.szigethez jott egy video is, ami a Parkourt boncolgatja, lehet kapunk frissitest is, meg egyeb mechanikat.
Nalam egyebket a hang/atvezeto/interakcio kapcsan akadnak bajok...az elejen nem volt igy. Valamit kezdhetnenek vele, csak tobb problem ne generalodjon,vagy erosodjon fel.
-
myckey
veterán
akar a Reichstag
-
myckey
veterán
aha, nem surun lehet gyujtogatni...ezert nincs talan faklya sem, meg a konnyen egheto anyagok miatt, amit hasznaltak akkoriban. A megjelenes korul, volt egy pici frissites is, ahol levedtek a templomok berendezeset is ( nem lehet rombolni oket, bizonyos mertekben ) .
Odaat, haklisak a nepek ! Nem szeretik, a rongalast . Igy is ment a szajtepes a jatek korul, dogivel...
-
Ghalesh
csendes tag
@callmeakos
A toronymászás sok, de a toronyégetés mehet?
Ez amúgy gondolom egy story esemény, mert nem találkoztam olyannal, hogy fel lehetne égetni bármit.@ripla
Ez a játék több mint gyönyörű.. -
myckey
veterán
megy a kepezes, megy a kepezes ! Helyes
ripla
buvar kundGhalesh
-
ripla
addikt
Ma itt is jártam.
Naoe amúgy mindkét képen ott van. -
callmeakos
veterán
Jópár nap szünetet hagytam (főként mert visszarántott a Persona 3 Reload
), és hagytam egy kicsit leülepedni a dolgokat. Jótt tett, mert kicsit sok lett a sok toronymászás
-
Ghalesh
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #515 üzenetére
Jó is lesz egy kis új Doom
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Elsőre le sem esett
Én már fel vagyok rá hypeolódva
Főleg a sárkány pajti, chopper módjára történő megülését várom
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
homerhamm #518 üzenetére
Akkor te külön gyászolhatod a jégverem rémét, Kamra Gedeon-t.
-
myckey
veterán
Zsomle sztm az uj DOOM ra gondolt...de lesz uj Painkiller is
jon a sotetseg
-
homerhamm
addikt
válasz
Az mi?
-
myckey
veterán
WATERDACA
Aha ! Jah, siman behuzza az embert !
Irtam, hogy modjaval, aprankent jatszom...mint mast is ( ahol a mennyiseg es minoseg megfelelo, aprolekos a content ). Nem akad a torkomon, mindig talalok mas jellegu impulzust, elfoglaltsagot. Aztan le is teszem...
Vilagepitesben mindig is eros volt UBI AC seria...Itt meg parades lett a kornyezet ! Sokszor csak a kepek miatt idozom keveset, a Vibe, Flora & Fauna. PHOTO MODE állat ! A festes az allatokra, Kurosawa B&W vagy a Vintage, esetleg csak szorakozva a Focussal etc ( jah, irtam mar parszor ).
Itt nem ugy kell elkepzelni az Open Worldot, hogy mindenen is keresztulkasul, mert realisabban lekorlatoz a game, es a lenyegi dolgok az utak korul talalhatoak. Mindent osszekot, mint valami kigyo ! Nem maszol mindenen, mert lecsuszol, vagy suru a novenyzet, vagy egyeb...Japan nagy resze, ilyen ! Tagolt !
DE, remek a domborzat kidolgozottsaga is, es sokszor HA esetleg a hegyek kozott is barangolsz, talalsz kezzelfoghato, erdemi tartalmat, es remekul kidolgozott teruleteket!
Leterve az utakrol. Erdemes meg a folyokat kovetni, az utak mellett.Nekem tetszik a Japo kontos is, szeretem olvasni a hiteles anyagokat a vilagrol. Olyan dolgokat latok, es infokat talalok jatek kozben, amiket lehet az eletben nem latnek mashol. Mint egy muvtori ora, filozofiaval, Phd prof. eloadas...vagy mintha muzeumba lennek.
Jo a harcrendszer, eltero es sok aprosag csak kesobb jon elo plane a ket erosen different karakterrel...A sztori kisse kusza, sok a karakter...nem mindig latom at a kontextust, nem ertem a narrativat, vagy elvesztem a fonalat.
Kva jo a hangzas, Immerse mode ON ! Japo es portugal a vakera
Stealth is fel lett huzva, a parkour is folyekony es atdolgozott.Nem olyan jellegu AC OWRPG, mint az elodok...Keretek koze vagy szoritva, par jatekmechanikat tekintve, es ez jot is tett neki. Nem eroltetett a lootolas, vagy tokegyforma erod pucolas, szintezodes etc.
HUD kb OFF, vagy alig lathato...Aztan csak koborlok, picit lovagolok. Egyik helytol a masik helyig. Abszolut Cinematic a feeling. Probalok haladni a FO Objektivakkal is, de sokszor nem megy. Csak egy picit harcolok, imadkozok, setalok, festek, segitek NPCken vagy epitem a HIDEOUTot...
Jah, Stalker 2 is adja, csak most pihen, de meg be kell fejezni ! ha mar 200-300 orat beledobtam.
-
k-adi
nagyúr
válasz
spleenszuru #509 üzenetére
500 kommenttel valószínűleg igen, ez vált azzá
Amúgy nekem is volt pár hete ubi kliens launch error, másnapra megjavult magától.
-
myckey
veterán
-
spleenszuru
őstag
Ez lett a játék topikja?
Akkor, mint ami éppen pörög, lenne hozzátok egy kérdésem, de inkább Ubi Connectes, mint Shadowsos:
Pár napja tartósan errort ír ki az Ubi kilens, nem tudja szinkronizálni a felhős mentéseim. A játék amúgy nem is AC, hanem Far Cry Primal, de végülis egy a launcher. Anno az AC Odyssey-el is ezt játszotta hetekig.A játék Steamen van megvéve egyébként.
Van bárkinek erre valami gyógyszere? Nem szeretnék sok-sok órát bukni, ha történne valami a gépen tárolt adatokkal.
-
ripla
addikt
Amúgy azt figyelitek, hogy más játékosok elmentett képei is megjelennek a térképen? Meg lehet nézni és likeolni is mindegyiket.
Azt nem tudom mi alapján válogatja ki, hogy kiét mutassa.
-
Ghalesh
csendes tag
Még pár természetfotó
-
Ghalesh
csendes tag
válasz
mcwolf79 #501 üzenetére
Nem a content mennyiségétől lesz egy játék jó. Azonban akinek bejön a világ, az örül, hogy sokáig lesz feladata. És számomra nagyon eltalálták a hangulatot és a harcrendszert. A sztori meg olyan mid, ami nekem most elég. Kivételesen nem a sztori miatt játszom.
Jó elveszni a világban, ahogy írtam, a grafikusok/designerek nagyon kitettek magukért.
-
myckey
veterán
válasz
mcwolf79 #501 üzenetére
itt nincs teliszorva a map " mindenfele biszbasszal " , ahogy irtad...
joval kevesbe eroltetett, abszolut nem hardcore rpg etc...mas lett.Olvass utana, ha nem tudod, esetleg erdekel...
amugy meg, elegge szubjektiv a dolog. mint a pap meg a tobbi...
Egyetertek, en sem szeretem, ha felesleges szarokkal toljak ki a jatekidot !
homerhamm
nem is naponta jatszok vele, meg hat valtozo..jah. nem szeretek semmire sem rafeszulni, az nem elmeny szamomra. Lenyegtelen, hogy mifele program. -
mcwolf79
veterán
Nem azért lesz jó egy játék , mert a te értelmezésed szerinti "content" van benne. Az hogy tele van szórva a map mindenféle biszbaszszal amit be kell gyűjteni az sztem nem növeli az élmény faktort. Ha ilyennel toljàk fel a játékidőt 1000 órára az már régen rossz.
Inkább legyen például egy Witcher 3 féle játék jóval kevesebb játékidővel, mint egy ACS féle időrablò gyűjtögetés. A mai napig szerintem top 3-ban lévő AC Odyssey -nek is ez volt a ràkfenéje, hogy ilyen gyűjtögetéssel lett kitolva a játékidő.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Britannia és Bagdad után a XVI. századi Japánba utazik az Assassin’s Creed-sorozat, a Syndicate epizódhoz hasonlóan két játszható karakterrel, valamint alaposan megújult játékmechanikával. Lássuk, mit tudnak a szamurájok!
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest