Hirdetés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
ujskodas #33796 üzenetére
Abból még itthon is sok a hamisítvány. Ha ezt a cikket megnézed, sok okosság leszűrhető, de ebay jellegéből adódóan csak vásárlás után
-
ujskodas
tag
Szerintetek szabad-e iridiumos gyertyát e-bay - ról venni? Feleannyiba kerül postával, mint itthon maga a 4 gyertya. Eredeiek-e, (NGK ami kell nekem) vagy valami gagyi utánzat?
-
-
hcstuning
tag
válasz
csongi #33789 üzenetére
Nem tűnik nekem olcsóbbnak.
Ha pont ugyanazokat nézem (visszahajló, állítható hosszúságú), akkor kb. ugyanannyi.
Ha csak CNC-zett, nem visszahajló, 1 méretes, akkor az ebay-en is annyi körül van:
Fékkar/kuplungkar
Visszahajlót vennék mondjuk, hátha az bírja az esetleges oldalra dőlést. -
Doki16
addikt
válasz
csongi #33779 üzenetére
Boven eleg lesz max 60 loeros gep azert is neztem a gs500-at. Amik bejonnek az a nade, speed es a supermoto. Formara meg stilusra a nuda 900r tetszik, persze nem akarom ezt a gepet mert nagyon eros es draga. A nuda-t hova lehetne besorolni, supermoto?
A fent javasolt ket motor is tetszik, de majd azokat akkor ha lesz bennem igazi motorral kilometer.
-
Xaels
félisten
-
Archer
őstag
A minőségi(bb) aláöltöző, maszk meg társaik nyáron annyira nem oszt vagy szoroznak, mindenhogy meleg van, de legalább nem a ruhába/sisakba izzad bele ez ember (nagyrészt), könnyebb ezeket mosni.
-
csongi
veterán
válasz
Doki16 #33773 üzenetére
Nezegesd a motorokat, olvasgass. Milyen fajta tetszene, milyen stilus milyen fajata blokk. Sor vagy V.
Kezdesnek eleg egy 60 Le koruli vas. Tanulashoz tokeletes. Kesobb eladhato. A ccm annyibol fontos, ha nagy ccm veszel kevesebb Loerovel, azok remelhetoleg tovvabb eletkepesek. Kis ccm magas Le magy fordulat, hamarabb megerzik ha nem foglalkoznak veluk kello kepen. Keress stilust. Csopper, naked, speed vagy akarmi. Aztan lehet javasolniPolimorf: Nekem tetszenek a cuccok. A kabat meleg lesz. Nem kicsit, nagyon !!
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
gyáliSanyi #33775 üzenetére
Karasna, Lehel tér. Illetve nem messze Euromotor. Nyugatitól 10 perc séta.
-
gyáliSanyi
őstag
Pesten a Kökinél vagy a Nyugati pu. közelében van valami motoros bolt?
-
polimorf
tag
Ezeket sikerült venni a kiállításon [link]
Cipő 80euro, Kabát 30euro, kesztyűk 10-10 euro
Szerintem elég jó árak, bár nem márkás cuccok de nekünk jók lesznek. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
polimorf #33763 üzenetére
Köszönöm, rajta voltam az ügyön rendesen!
(amúgy még bő egy hónapig érvényes volt a régi vizsgája, de elképzelhető, hogy meló ügyben nem leszek akkor itthon, most meg úgyis felkészítettem "szezonkezdésre", így egyúttal letudtam a papírmunkát is).
(#33764) SymbianOS: ennyire utálod szegény GS-t?
-
Doki16
addikt
Sziasztok. Motorvásárlás előtt állok és kellene egy jó tanulómotor. GS500-at nézegetem.
Erről a gépről mi a véleményetek?
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Dexar007 #33749 üzenetére
50 éves elmúltam, de friss jogsis motoros vagyok (nem egészen egy éve vizsgáztam A1-ből), számomra a motorozás kizárólag a "motorral való kirándulást" jelenti, megállok, nézelődök, fotózgatok, stb... Persze voltam azért már több motoros találkozón is, de legtöbbször valakire itt is mindig rájött az állatkodhatnék. Az meg nekem nem hiányzik, mint ahogy a "farokméregetés" sem.
(#33750) SymbianOS: azt hittem ott voltál, amikor eldobták a vasat...
-
Dexar007
veterán
válasz
Kolondrum #33746 üzenetére
En tegnap mentem az orkan ereju szelben,es ha veletlen pont elkapod az iranyt,akkor hatalmas elmeny
Ugy ertem,amikor pont hatulrol fuj,azt nagyon lehet elvezni,mert ugyanolyan ,,sulytalansagot" elsz at,mint amugy csak kanyarokban szokas.
bogyo112: Egyedul viszont unalmas egy ido utan vagy nem?
-
Azért szo szo nem volt néha egyszerű az úton maradni.
Ma egy rakás gsxr és egy pár gsxf társaságában bóklásztam. Hát azok már motorok.
Az egyik gixert eldobták nagyon csúnyán. -
Integra
titán
válasz
canniball #33743 üzenetére
elsőre alig hiszi el az ember, de ez egy az egyben a most futó panigale
csak egy tervező srác új ruhát álmodott rá. ha elfogadja a gyár, akkor akár limitált kiadásban piacra is fogják dobni. megértem, lenne keret én már lobogtatnám a shut up and take my money képet nekik emailben és rendelném
na meg persze a hátsó villában történő kipuffogó gáz elvezetését is megkell oldani hozzá. vagy az marad a jelenlegi megoldás, bár az a design rovására megy -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #33740 üzenetére
Tévedtem: a postás ebben a pillanatban hozta meg a 4 lityi olajat, ami vagy másfél évre elegendő mennyiség (pont 1 liter kell bele egyszerre, és a gyári előírással ellentétben 3000 km-enként szoktam cserélni, elvileg a dupláját is kibírná)!
(#33742) DigitXT: köszi, dolgoztam az ügyön eleget szerintem!
-
Integra
titán
aztakurva..... <3 <3 <3
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
csongi #33739 üzenetére
Még egy olaj- és szűrőcsere a napokban (elvileg holnap jön meg az olaj egyik topictársunktól) és szívem szerint akár indulnék is Erdélybe! Sajnos arra még vagy 3 hónapot várnom kell, pedig már minden cuccom készen áll a nagy kalandra...
Ja, majd a hétvégén, ha lesz rá időm, akkor az első lámpát is LED-esítem valahogyan. Most már szabad...
-
Integra
titán
ma hívott fokt-tól a kishölgy, hogy már meg is rendelte a bagsteremhez a kampót, kellemes meglepetés, hogy tényleg foglalkoztak vele, azt hittem, hogy semmi sem lesz belőle, mert csak pár száz ft-os tétel, de enélkül meg nem tudnám eladni..
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nagy tisztelettel jelentem, hogy ma szóltak az Autóklubtól, hogy összejött a 4 motor (kevesebbel nem állnak neki motort vizsgáztatni, össze várják őket), ma 13.15-től tudom-e vinni a gépet? Megérte vele a múlt héten és a hétvégén bíbelődni, csont nélkül átment, pedig mindent megnéztek rajta. Külön megdicsértek a mindenre kiterjedő patyolat tisztaságáért (a korához képest), ez a tegnap délután eredménye volt...
Előtte még egy fél órát féket járattam, biztosra akartam menni, na!
-
kcsa
veterán
Szerintetek ez a kiegészítő legálisan használható itthon? Tudom, hogy előírás hogy lábtartóig le kell érnie a lábnak, de ennek saját lábtartója van. Ilyenkor mi a helyzet?
Vannak extrém dolgok az egyes országok szabályozásában - pl. Németországban a dobozokba szerelt pótféklámpák tiltottak, ezért is érdekelne hogy ez itthon megemészthető-e.
Plz. ha lehet a kérdésre koncentráljunk, nem érdekel az hogy "én úgysem raknám bele a gyerekem ilyenbe". Alapvetően én sem, egyszerűen érdekel a kérdés
-
DigitXT
nagyúr
válasz
Dexar007 #33729 üzenetére
Érdekes szerelő lenne, aki bekamuzza, hogy cseréli és közben úgy hagyja.
Amúgy meg jobb helyeken (legalább kívülről) nézheted, mit csinálnak a gépen.
Az olajcsere tipikusan megvárható (kicsit kell várni, amire hozzá lehet nyúlni a
blokkhoz, ha lábon viszed a gépet, ha meg nem, akkor meg be kell melegíteni).
Utána meg arra kell kicsit várni, hogy a fáradt olaj teljesen kicsöpögjön.
Fékbetét csere egyszerűbb.Nyilván egyik sem "rocket science" kategória...
Amúgy egyet értek, a fék nem játék. De a saját olajadon elfikázni sem mókás,
szóval ilyen szempontból az, hogy az életed múlhat rajta, mindenre igaz.Valosagban biztos nem lenne vicces.
Én olvastam már pár ilyen (megtörtént) esetről, nos úgy tényleg nem vicces. -
Dexar007
veterán
válasz
DigitXT #33728 üzenetére
Ha pedig szerelohoz viszem,akkor egyaltalan nem biztos,hogy ki is lesz cserelve az olaj.
Mondjuk a mostani normalis arcnak tunik,de azert ki tudja.
Mar mentem vele azota 3 ezret,lassacskan megint esedekes a csere.Mondjuk valamelyik nap ellenoriztem,az olajszintet,es nagyon minimalisat evett belole, a szine pedig ugyanolyan mint mikor beletoltottem. Lehet tulsagosan is ovatos az aki 6 ezrenkent cserel. -
DigitXT
nagyúr
válasz
Dexar007 #33720 üzenetére
Szerintem csak ha megfelelő szerszámaid vannak, és tudod mit csinálsz:
ha soha nem láttál még ilyet, s nincs egy jó nyomatékkulcsod, meg némi
csavarrögzítőd, én nem kezdenék neki, inkább vidd szerelőhöz, az a tuti...Motorolajat meg kicserelem,azt nehez elrontani.
Höhö, nyomatékkulcs nélkül azt is ugyanolyan könnyű elbaszarintani ám.
Egy beletépett / eltört csavar is okozhat vicces perceket (túlhúztad, pech),
vagy egy elhagyott olajleeresztő csavar is (nem húztad meg eléggé, pech). -
canniball
nagyúr
válasz
gyáliSanyi #33716 üzenetére
Akkor nem értem miért került elő az A2. Iratkozz be B125-re, és mielőbb mert ha beindul a szezon megint lehet várni a vizsgaidőpontokra.
-
-
Type-R
őstag
Elég lassú ez az fc-moto. Egy hete rendeltem tőlük, és a mai napig nem adták fel.
Az e-mailemre is csak annyit írtak, hogy amint feladják a csomagot, értesítenek.Szállítási címnek Németországot adtam meg, de számlázásinak meg az otthoni magyar címemet.
Lehet, hogy ezért szórakoznak velem? -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Dexar007 #33720 üzenetére
Múlt héten cseréltem. Motoron először (bár tavaly takarítás és fékfolyadék cseréje miatt már szedtem szét az egészet), de autón már jó néhányszor. Ha soha ilyesmit nem csináltál, akkor fordulj inkább szerelőhöz, pikk-pakk kis pénzért megcsinálják, és ugye az életed is múlhat rajta...
-
Dexar007
veterán
Fekbetetet otthon kimernetek cserelni?
-
zedok
őstag
válasz
-Mosquito- #33718 üzenetére
Köszi!
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Használ(t) valaki közületek fényvisszaverő matricákat? Pl sisakon?
Más: van valakinek tapasztalata arról, hogy "hosszabbított" fazonú (ujjú) kabátokat Pesten merre lehetne találni? Magasság átka.
Eddig kb 2 boltban volt (superzone és bembomotor).
-
Djuree
félisten
na vettünk tegnap a hölgyemnek vesevédőt meg aláöltözőt a lidl-ben. nézte vki, megérte megvenni? remélem, mert nem volt occsó.
a sisak elég gagyesz műanyag volt, bár azt csak néztük, nem onnan akarok venni. bár ez a felnyitós dolog tetszik. -
canniball
nagyúr
válasz
gyáliSanyi #33709 üzenetére
Az A-ban pedig még egy picivel több gyakorlat van és alig drágább mint az A2.
Komolyan nem értelek: ha a korod nem indokolja az A2 csupán felesleges pénzkidobás; ha olcsón akarod megúszni akkor B125, ha pedig nagyobban is gondolkodsz akkor egyértelműen korlátlan.
-
válasz
gyáliSanyi #33710 üzenetére
Ez megtörtént. Én előztem gyorsan. Lendületből.
Nem láttam, hogy az autó előtt van még egy ami be akar kanyarodni csak akkor amikor már a bal sávban voltam. -
gyáliSanyi
őstag
válasz
Kolondrum #33704 üzenetére
Itt a Gift-nél pontosan ki lett volna a hibás?
Velem is szokott hasonló előfordulni, de előtte 50 méterrel már indexelek és a záróvonal széle felé tartok, hogy lássa mindenki, hogy mit szeretnék.
De ha valaki pl. egy nagy teher mögött csak úgy bevágja az indexet balra tartás nélkül úgy könnyen lehet benne ilyen baleset.Olyan volt már velem, hogy mondom egy munkásnak, hogy tegye már fel az utánfutót majd mikor kanyarodnék majdnem találkoztam egy motorossal, Pedig bentebb tartottam. Mint kiderült fordítva dugta össze a dug villát, így hiába ment a visszajelző lámpa bentről a bal index helyett a jobb ment. Itt én lettem volna a hibás, szegény motoros is mondhatta a magáét, de van ilyen.
Másik szépség mikor index nélkül fordulnak le. -
gyáliSanyi
őstag
Lehet, de marad így.
Ha később kedv támad, meg gyakorlat akkor újra el lehet rajta gondolkodni. Van kocsi egyenlőre biztos nem kell nagy motor csak egy nagyobb robogó.
De B125-ről indultunk a témában mert az olcsó, utána lett A2, mert abba már van normális gyakorlat és nem sokkal drágább. Ezt is vedd figyelembe. -
vlevi
nagyúr
válasz
gyáliSanyi #33697 üzenetére
De azért nem megcsinálni az A korlátlan jogsit, mert nekem olyan nem kell, az szerintem rossz döntés.
-
-
válasz
gyáliSanyi #33702 üzenetére
Októberben digitális volt a csuklóm. Ez óta változott. Így is akadnak gondok, de sokkal kevesebb, sokkal nyugisabb haladni. Az előfordul, hogy megfordul a fejemben egy manőver ötlete, de aztán leállítom magam és nem 1x nem 2x volt, hogy láttam mi lett volna ha.
-
Pocee
senior tag
most miért akarja mindenki meggyőzni,hogy nagy kell,mondta,hogy neki nem kell...
hagyjuk már,hogy majd belemagyarázzuk a jelen szituba,hogy nagy biztonságosabb...komolyan,főleg,hogy nem bízik magában sem,milyen szerencsés lenne ráültetni egy nagymotorra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest