- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chp
őstag
Egyetértünk.
-
Szerintem nekem is a mostani az utolsó asztali konfigom. Ha ez elfogy erőben, akkor erősen meggondolom, hogy felújítsam-e majd. Nagyon max valami használt dolgot beleépítek. Olyan drága minden, hogy én már erre nem költök. Másik meg, hogy alap dolgokra még egy Core 2 Duo gép is elég 2025-ben.
-
Chp
őstag
Mára csak egy mobil 3050 maradt, de abszolút kiszolgál. Nem vagyok már érintettje közvetlen a történéseknek, szemem forgatom csak mint most is ahogy a témát indítottam.
-
Chp
őstag
Igen, látom magam körül. Nekem már csak annyi a lényeg, hogy jól fusson a GZDoomban a Heretic meg társai, hátam is beszúr néha, öregszem asszem'.
-
Chp
őstag
Utólag gondolkodva tán túlozhattam itt - ott, bár a leírtakat továbbra is tartom. Az iGPU valóban megoldás lehet, magam is azon éltem sokáig, de meglátásom szerint nem ez a mainstream - egyelőre, s ha dVGA-t szeretnék venni, mert több erőre van szükségem, nincsenek meg azok a modern architektúrán alapuló megoldások, mint amik a már említett 2017-es év környékén, régebbi megoldásokhoz kellhet ma nyúlni. Valójában nem az az én problémám, hogy a fogyasztási mutató szimplán felfelé húz, hanem az, hogy nincs a növekvő teljesítmény mellett semmilyen törekvés a Wattok visszatartására, s ezt tartom rossz iránynak.
-
Chp
őstag
A 450W-os verzió beiktatása abszolút üdvözlendő, hatalmas pacsi érte, sajnálatos azonban, hogy méteres kártyák állnak csak rendelkezésre egy mezei platformerhez is, 300W körüli fogyasztással, ami egyre csak gyarapodik. Nem tudom mi történik dVGA fronton, öregszem tán, leragadtam azon a ponton, mikor 2017 környékén inkább csökkent a fogyasztás és táp igény, ami véleményem szerint kiváló irány volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Lexus, Toyota topik
- Politika
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest