- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chp
őstag
Egyetértünk.
-
Szerintem nekem is a mostani az utolsó asztali konfigom. Ha ez elfogy erőben, akkor erősen meggondolom, hogy felújítsam-e majd. Nagyon max valami használt dolgot beleépítek. Olyan drága minden, hogy én már erre nem költök. Másik meg, hogy alap dolgokra még egy Core 2 Duo gép is elég 2025-ben.
-
Chp
őstag
Mára csak egy mobil 3050 maradt, de abszolút kiszolgál. Nem vagyok már érintettje közvetlen a történéseknek, szemem forgatom csak mint most is ahogy a témát indítottam.
-
Chp
őstag
Igen, látom magam körül. Nekem már csak annyi a lényeg, hogy jól fusson a GZDoomban a Heretic meg társai, hátam is beszúr néha, öregszem asszem'.

-
Chp
őstag
Utólag gondolkodva tán túlozhattam itt - ott, bár a leírtakat továbbra is tartom. Az iGPU valóban megoldás lehet, magam is azon éltem sokáig, de meglátásom szerint nem ez a mainstream - egyelőre, s ha dVGA-t szeretnék venni, mert több erőre van szükségem, nincsenek meg azok a modern architektúrán alapuló megoldások, mint amik a már említett 2017-es év környékén, régebbi megoldásokhoz kellhet ma nyúlni. Valójában nem az az én problémám, hogy a fogyasztási mutató szimplán felfelé húz, hanem az, hogy nincs a növekvő teljesítmény mellett semmilyen törekvés a Wattok visszatartására, s ezt tartom rossz iránynak.
-
Chp
őstag
A 450W-os verzió beiktatása abszolút üdvözlendő, hatalmas pacsi érte, sajnálatos azonban, hogy méteres kártyák állnak csak rendelkezésre egy mezei platformerhez is, 300W körüli fogyasztással, ami egyre csak gyarapodik. Nem tudom mi történik dVGA fronton, öregszem tán, leragadtam azon a ponton, mikor 2017 környékén inkább csökkent a fogyasztás és táp igény, ami véleményem szerint kiváló irány volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Suzuki topik
- Yettel topik
- VLC Media Player
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- FSP Hexa+ Pro 600W (H3-600) 80+ minősítésű tápegység.
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest