Hirdetés
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Mi ez a kijelző képaránynál, hogy kecsesebb? Igaz, ízlésről nem vitatkozunk.
De a hasznosabb jelzőt nem érzem igaznak, szerintem a minél szélesebb, vagyis a 16:9-hez minél közelebb eső képarány a hasznosabb. Mondom ezt egy 25:9 arányú kijelzővel.
-
Kinek mi a fontos... Samsungokkal sokkal szebb fotót lehet készíteni ..
Faimnak Poco F6 van, ár/értékben verhetetlen volt, de fotóban jóval gyengébb, mint a felségem Samsung 20FE-je -
lowzor
veterán
Én nem vagyok frissítés fetisiszta, legtöbbször úgyis valami semmirevaló szarság kerül be újdonságként. Na meg az sem ritka, hogy olyan funkciókat elszúrnak, amik addig jól működtek. Az Apple-nél még az is bevett gyakorlat, hogy frissítésről frissítésre direkt lassítják a cuccot, ahogy telik az idő, hogy megvedd mindig a legújabbat.
Inkább a hardver legyen ott a szeren az adott pénzért, a ram mennyisége pedig jó ha időtálló. Az Apple-nél még ér valamit a 6GB? Mert a Poco F3-nál pl már majdnem a használhatatlanság határán van. -
Speciel nekem az előző iPad-ben 2 GB RAM volt csak, a 2022-est azért nem vettem mert abban 4GB-ot rakott az Apple, amikor megláttam, hogy ebbe 6GB-ot, akkor már azért úgy voltam vele, hogy az Apple-n a 6GB többet ér mint Androidon 6 GB. A Xiaomi meg kaotikusan frissít, és rövid ideig. Nekem az iPad 2018-cal sem volt gondom.
-
lowzor
veterán
Na, azt elvből offoltam volna.
Emlékszem, hogy 2019-ben iPhone X volt a céges telóm, amiben 3 giga ram volt, az almások mind azt mondták, hogy az mindenre elég, közben ha egy sms-ből írás közben kiléptem, és utána vissza már nem volt ott a szöveg, mert az elfogyó ram miatt bezárta a háttérben.
Inkább Xiaomi Pad 7 Pro-t vettem volna annyi pénzért 12 giga rammal. -
-
lowzor
veterán
Almáéknál valamivel tovább elég lesz a 8 giga, mert jobban takarékoskodik a rendszer a rammal, de ott is vicc, hogy csak 8 gigát adnak ennyi pénzért.
Van itthon egy Poco F3 6 giga rammal, abba még 3-4 éve tökre elég volt ez a ram mennyiség, ma már igencsak szenved a cucc, kb kínszenvedés használni. A 8 gigával is ugyanez fog történni pár éven belül, és kb a hajadra lehet majd kenni a 6 éves szoftvertámogatást, ha használhatatlan tempóval fog menni a telefon. -
S24 FE:
POCO X6 PRO 5G:
-
sztojo
csendes tag
Kiszedhetnéd a táblázatból az "A54"-es bejegyzéseket, ha már S24-el hasonlítod össze....
"Szebb a kép rajta." Melyiken?Köszi azért az összehasonlítást.
-
lowzor
veterán
Az S24FE ára alatt már Poco F7 Ultra-t lehet kapni Snapi 8 Elite-el, ami eléggé más kategória minden téren: [link]
Csak a szoftveres támogatás hossza, a Galaxy Watch, meg az e-sim támogatás lenne plusz a Samunál, de ez nekem mind huszadlagos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Eladó konfig! I5-13400F 512GB SSD 16GB DDR5 RX6600 8GB!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest