Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
mert a hang önmagában nem érdekel. nagyon szép hangja van a blokknak, mikor elkezd 9ezertől vonyítani. az autómon sincsen dob, ami elnyomná a motor visítását mikor tol a szelepvezérlés nagy bütyökre és meglódul 9ezerbe. ezeknek a blokkoknak így van szép hangjuk. egy zajos kipuff elnyomná. én ezt szeretem, nem azt hogy a halott is felkel a sírjában. ez nem érdekel. csak akkor raknék ilyet fel alapvetően, ha valóban az egész egységet szolgálná. akkor viszont kell hozzá komplett leömlő, nagyobb airbox, póverkommander, és az egészet összeprogramozni padon.. különben csak a füldugón keresztül lesz több zaj a fejemben
pedig egy szép karbon/titán vég nagyon dögös szerintem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elite: Dangerous
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest