Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
marad teljesen fehér, ha nem fehér után kajtattam volna, már korábban beszerezhettem volna feketét is. csak a feketét később veszik észre, a fehér láthatóan biztonságosabb. amúgy majdnem fekete lett, ez volt náluk is az utolsó fehér, a többi már fekete.. úgy tűnik most abból a granulátumból van pár hajónyi a kínaiaknak...
ja és most már ragaszthatok rá bevásárló listát, hogy motul, meg metzeler, meg abus, meg shoei meg tokikó, meg a kis magyar-német zászlóm is
de ha ezt is összetöröm, a következő idom már gyorscsatos pályaidom lesz és kész, noha most már megvan a beszállító erre is. azzal az idommal sokkal könnyebb és gyorsabb szerelni. csak fényszóróra és indexre kell vágatva legyártatnom. ja meg nem akarok műanyag lócát, nekem érzékeny a popóm, kell a hokedli szivacs
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elite: Dangerous
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest