Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bajnokpityu

félisten

válasz ssid3956 #33177 üzenetére

a dlpk a középső telitettségi tartományban hagyományosan jók, szerintem jobbak, minz az LCD alapúak. mivel a filmek jelenetinek 95%a itt működik, ezért számomra nem fontos eléggé,hogy a sötét jeleneteknél pl a JVC hülyére veri a DLPket. DLPt nézve nem is tűnik fel, hogy lemaradtál valamiről, beleolvad a szürke-feketébe.

megbizhatóság? hát nézd, sokkel primitivebb a DLP, pláne az 1chip DLP felépítése, töredék alkatrész van bennük, mint az LCD esetén, szóval éveken át tartó használatnál, egy azonos árú DLP sztem többet kellene bírjon, mert az adott alkatrészekre több pénzt lehet szánni. a prezis DLPk meg abszolút belépőkategóriás cuccok, valszeg az LCDsek se bírják tovább.

liszi70: nem érdekel a kábeltémában a Te véleményed se. lapozzunk, kérlek. most épp volt egy órám beugrani, beugrottam.

összességében nagyon jó rendezvény volt, jó keretet adott Iván az egésznek, nyilván nagyon jó reklámértéke van, tehát neki is megérte. Ez így kerek. Én bele se fognék, mert teljesen korrektül irgalmatlan munka 6 projit bemutatni, sztem külön-külön el kéne tölteni jó köritéssel 1-1 hetet, de erre meg nagyjából sose lesz lehetőség. nem akartam semmit és senkit szapulni, csupán felhivtam a figyelmet számomra fontos apróságokra.
    a 4k szobában nem az a pc volt a forrás, jobb volt mind a sonynak mint a benqnak a mozgásmegjelenitése. jó azért nem volt egyik se, de jobb. és nem gondolnám, hogy azért, mert azok drágább projik.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák