Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PSZA3
csendes tag
válasz lajthabalazs #18298 üzenetére
Van egy ekkora szabad falfelület, ahová pont beférne a vászon. De nincs kőbe vésve... 100 cm képátlójú TV-hez képest már így is elégedett leszek. LED egyébként jó ötlet lenne, gondolom halkabb is.. konkrét típust esetleg tudsz javasolni?
-
PSZA3
csendes tag
Sziasztok!
Laikusként kérdeznék.
Szeretnénk egy másodlagos mozialkalmatosságot és gondoltam körbejárnám a projektor lehetőségét is. Szinte csak és kizárólag a vetítési méret miatt gondolkodom a proji témán, ha azt mondjátok ennyi pénzért nem éri meg, nem lesz jó a végeredmény, elfogadom. A keret kb. 150eFt. Picit több belefér, de ha kevesebb még jobb
A helyszíni adottságok:
Vetítési táv 2 m - 6 m között bármi
Vetítési méret: kb 160*100 cm (plafonról)
Forrás: PC-ről, max 720p-ben nézünk filmeket, sorozatokat
Fényviszonyok: Teljesen sötét/besötétíthető szobaAmit első körben találtam az egy benq mw523. DLP-s, 720p, elvileg nem rossz(?), de nem tudom mozizásra jó-e?
Használt is szóba jöhet, vagy bármilyen más javaslatot szívesen fogadok. Előre is köszi a tanácsokat - Üdv: András -
lajthabalazs
senior tag
válasz eumano #18291 üzenetére
Megjött a második konzol is. Az első egy 4world 40-65cm-es mennyezeti tartó volt, itt a mellé csomagolt szerelékekkel gyűlt meg a bajom, de végül bekerültek a fém dübelek a plafonba, áll mintha belevasazták volna.
A másik egy aluprofilos tartó, ez a nappaliban lesz, ott kellett az egy méteres belógás (földtől 80cm-re a kép alja, aztán 120cm-nyi vászon, és utána még 105cm a plafonig). Ezzel nagyon melléfogtam, vissza fogom vinni. Csak 20cm-enként állítható, és az alsó szakasznak van egy 1 fokos holtjátéka.
-
cecil
aktív tag
válasz Dexar007 #18293 üzenetére
Ezek szerint nem igazán olvasol üzenőfalat illetve aktuális témákat AVX-en max hírdetéseket nézel...
Az elmúlt hónapokban nagy probléma volt, hogy a Google nem akar hírdetni a fórumon a lenge öltözetű csajos képek miatt...
Sikerült jó pát hónap alatt az adminoknak és önkénteseknek átnézni az egész fórumot és kitisztítani minden ilyen tartalomtól... múlt hét óta végre újra megy a hírdetés és van a fórumnak bevétele belőle...
Erre te beraksz egy ilyen képet!
Hát ezért volt!
Egyébként attól miért is meleg valaki, hogy eladási/hifis/kávés fórumot nem szemetel össze pucér csajos képekkel? Annak is meg van a saját helye máshol... nem hiszem hogy ezért lesz kapósabb egy hírdetés...
-
gabika1969
aktív tag
-
eumano
tag
Illetve még 1 kérdés!
Méregetem a dolgokat, hogy milyen konzolt vegyek a projektor megfelelő elhelyezéséhez de problémába ütköztem. A hivatalos Benq oldalon az alábbi távolságot (235cm)-t ír 92"-os képátlóhoz míg egy másik oldalon meg (266cm)-t ír. Most akkor melyiknek is lehet hinni?
Esetleg W1070 tulajok megtudnak erősíteni, hogy melyik oldalnak lehet hinni?
Előre is köszönöm mindenkinek! -
eumano
tag
Sziasztok!
Valaki el tudja magyarázni, hogy mi a különbség a "diagonal range" és a "throw range" között?
-
Gigi01
őstag
válasz z123456789 #18288 üzenetére
Szerintem gép,környezet függő.Eleve a vászon más,de próbálkozni lehet.
Én egyenlőre ez alapján lőttem be,persze a kontraszt,fényerőt azért érdemes leellenőrizni,és bekalibrálni.Végpontozni.
A többi kicsit bonyolultabb.Én a kupakot vasárnap este visszateszem,és áramtalanítom a gépet,majd következő pénteken,már alig várom,hogy délután-este,megnézzek egy filmet.
Hétvégente mozi,hétköznap csak tv.
De ha mindennap használnám,nem biztos,hogy visszatenném.[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Na megérkezett az elveszett csere 1070-esem, holnap meg jön az amit az elveszett helyett küldtek.
A lényeg hogy ha érdekli a topic-ot, leírom a rövid kis történetet, vászonnal, projektorral mindennel együtt ami már Karácsony óta tart. :S
Ha valami konkrét érdekel titeket, akkor azt is.Viszont addig szeretném ma letesztelni minél behatóbban a jelenlegi 1070-et.
Norbi!
Ezek az ajánlott beállítások általános érvényűek? Mert akkor belövöm. Illetve első kérdés előtt inkább nézzétek meg ezt légyszíves!
Szupercsapat BD iso, és az a kék folt szabad szemmel is látható.
Néztem Avatart azóta, amiben több a kék szín, nem láttam hasonlót.
Belekukkantottam Batman-be is, ott sem láttam ilyeneket. Ez megint valami típushiba, vagy csak a film hibája?
Illetve a beállításoknál a kérdéseim:
-előre beállított mód: cinema?
-színhőmérséklet: normál?
-izzó be: smart eco?
-speciális alatt kell valamit állítani?
-Baud arányszám?
-gyorshűtés?Egyelőre ennyi, de szívesen fogadok bármilyen jó tanácsot, bárkitől.
SZERK.:illetve a kupakot vissza kell tenni mindig? Csak mert akkor mindig megmozdul az egész hóbelebanc.
[ Szerkesztve ]
-
rambustibi
őstag
válasz gabika1969 #18250 üzenetére
Én itt vettem anno az X9 projektoromat 80"-os 16:9-es padlóvászonnal:
[link]
Nagyon korrekt cég, szakmailag is csukott szemmel vágták a dolgot. Érdemes megnézni a referencia munkáikat (Van egy pár.. )Most egy Benq th681+ projektorra gyűjtök. Sajnos a gyengülő forint miatt, 3 hét alatt drágult 10e forintot.
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
Dexar007
veterán
válasz rambustibi #18282 üzenetére
Ha letteve akkor nem beszelhetunk minosegrol.
Give me your cum,bull!
-
c4
őstag
válasz lajthabalazs #18273 üzenetére
Nem a dübel terhelhetőségét adták meg. Abból 4 db egy IFA-t elbír.
A hordozás átka az állandó újraállítgatás. -
rambustibi
őstag
8-as Samu, brutális minőségű képe lehet, nekem 7-es Samum van, prémium kategória alja, de akkor is prémium, és csodaszép a képminősége
-
devil-k
nagyúr
-
Cseneles
őstag
Szerintetek mi az a pont ameddig lehet dönteni egy vetítést...? nekem most a trapézkorrekció -17 az Epson eh-tw450-nel ahogy látom kb 6cm-t tolja össze a kép alját, mivel plafonról vetítek a kép az 208*131
[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Cseneles
őstag
Pont pár napja vettem egy ilyen Projektor tartó konzolt Csak ajánlani tudom, könnyen szerelhető kábelt el lehet vezetni a belsejében, lehet kapni hozzá nagyobb szárat is, 30cm-es volt ha jól emlékszem +3000ft
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Norbi 72
veterán
válasz gabika1969 #18266 üzenetére
Nekem is a fejem felett van,és egyáltalán nem zavar.
-
lajthabalazs
senior tag
Ezt adták hozzá úgy, hogy az engedélyezett terhelhetőség 8 kg . Gondoltam tudják mit csinálnak. Azért sem baj egyébként hogy masszívabb, mert egy hotswapos tartót fogok barkácsolni a projektornak, hogy könnyen lehessen vinni nappaliból a hálóba, és mivel fából lesz, hozzáad egy keveset: projektor, külső táp meg a hordozó és fogadó szerkezet, lesz vagy 4kg
-
c4
őstag
válasz gabika1969 #18269 üzenetére
Szerelhetsz alá lebegő álmennyezetet világítással.
-
c4
őstag
válasz lajthabalazs #18268 üzenetére
Hány kiló az a vetítő? 45? (A CRT vetítőm volt 4 fémdübellel feltéve.)
Sima műanyagtiplivel is felrakhatók a mai pár kilós gépek. -
devil-k
nagyúr
válasz lajthabalazs #18268 üzenetére
Nem volt olyan vészes! Csak a technikájára kellett rájönni egyszer. Nekem Chief konzolom van, nem állítható a szára már, hanem fix.
(#18269) gabika1969
A fejem felett.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
gabika1969
aktív tag
-
lajthabalazs
senior tag
válasz devil-k #18267 üzenetére
Én most végeztem a fúrással a hálóban. 60cm-es belógással zavart, de ha visszatolom 40-re, akkor már nem olyan tolakodó. Hozzátartozik a dologhoz, hogy egy 85cm-es ágy van alatta, így közelebbről nézem a dolgot.
Viszont elég béna tervezés volt a fém dübel. Az elgondolás jó, de miután bekalapáltam a plafonba a passzentos lyuba, az a nyamvadt csavar szépen forgott körbe a dübelben mikor az anyát rá akartam húzni. Bele kellett vágnom egy hasadékot a csavarba, hogy csavarhúzóval megfoghassam, és szépen szétfeszítse a dübelt. Egy ilyenhez adták. Nektek könnyen felment?
-
devil-k
nagyúr
válasz gabika1969 #18266 üzenetére
Nekem be van lógatva, abszolút nem zavaró. Sőt, még fel is dobja a szobát. Jó étvágyat!
- mozi bolondéria -
-
gabika1969
aktív tag
válasz Norbi 72 #18265 üzenetére
Na ezt írta a nagy tudású:
"...Az installálásnál kissé problémás lehet a kis vetítési távolság. Bár az 1,3x-os zoom már egész jó, de majdnem hogy rövid távúnak nevezhető objektívet raktak a gépbe (vetítési arány: 1,15 – 1,5). 2 méter széles képet 3 méternél távolabbról nem tud megvetíteni, azaz legjobb esetben is kb. fej fölé tudjuk rakni a projektort. Asztali telepítéshez ez persze jó, de egy nagyobb moziszobában vagy nappaliban ez a szoba közepén belógatott vetítőt jelent, ami nem mindenkinek tetszik..."Köszönöm a táblázatot.
Jó, akkor ez is letudva, most megyek ebédelni...jó étvágyat Nektek!
Üdv Mindenkinek!
-
Norbi 72
veterán
válasz gabika1969 #18264 üzenetére
2 méter széles képet 3 méternél távolabbról nem tud megvetíteni..
Így van,annál messzebbről csak nagyobb képet tud.
Nálam 308 centiről 235 centi széles kép van.
[ Szerkesztve ]
-
gabika1969
aktív tag
válasz devil-k #18263 üzenetére
Gyakorlatilag így: Igen szívem!!
A részletek majd most jönnek, ugyanis tesztet olvasva: "...2 méter széles képet 3 méternél távolabbról nem tud megvetíteni..." viszont a kalkulátor szerint 3,25 m-ről is megfelel??
Ezt jól látom?
Screenline vászon méret kb: 240x163, de Szepivel még nem egyeztettem. (Nyilván ez nem 3,00 m, de majd kialakul)
[ Szerkesztve ]
Üdv Mindenkinek!
-
devil-k
nagyúr
válasz gabika1969 #18262 üzenetére
Ne legyél irígy! Én csak 211 cm-es átlót vetítek, viszont úgy láttam, te 300-at akarsz.
"engedélyezte a nejem"
Hogy zajlott a dolog?
- mozi bolondéria -
-
gabika1969
aktív tag
-
devil-k
nagyúr
válasz gabika1969 #18260 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy azt tanácsoltam, amit Norbi is, nem egy AQ csokit.
- mozi bolondéria -
-
-
Dexar007
veterán
válasz xtremetuning #18255 üzenetére
Najo nem ilyen,de négyká igen. Meg ha szarabb is lesz osszessegeben mint a fhd.
Give me your cum,bull!
-
Norbi 72
veterán
Üdv a klubban!
Egy tanács: 15 méteresből hozd el a drágábbik kábelt is,nehogy meglepi legyen..
Bár nem túl jó a kép,de Onkyo vasad van?
-
xtremetuning
addikt
-
KisTücsök
addikt
Azok F30-ak?
-
devil-k
nagyúr
-
gabika1969
aktív tag
válasz rambustibi #18248 üzenetére
A W1070-t, fentebb írtam....Vászon még nincs kiválasztva...A korábbi írásokat olvasgatva választottam ezt...A Tv-m nem rossz..egy 8000-es Samsung, sok filmet nézek, de az még sem egy mozi...irigyellek, irígyeltelek benneteket a vászon feeling miatt....
#18249 Spuri2000:
A 10,0 m-t korábban olvastam, de nekem 15,0 m kellene, mivel nem akarom a plafonon vezetni, hanem körben a fal tövében, majd az ablak mellett fel a függöny mögött stb....Ha nem fog működni a kábel át kell rendezzem a szobát...a falakra a múlt évi felújításkor nem ügyeltem, szürke, valamivel sötétebb árnyalatú, mint a képen...[ Szerkesztve ]
Üdv Mindenkinek!
-
Spuri2000
senior tag
válasz gabika1969 #18202 üzenetére
Nálam 10 m Kácsa féle szerelt kábelem van és nincs gondom vele!
-
rambustibi
őstag
válasz gabika1969 #18247 üzenetére
Melyik Benq-t veszed?
-
gabika1969
aktív tag
válasz rambustibi #18241 üzenetére
Ha minden jól megy, a jövő héten megveszem a BenQ-t, első vetítőmet, illetve a másodikat, mert a gyerekkori fém diavetítőm még nekem is megvan. A lányunknak is vetíttettünk vele.
Na! Nekem a Sony akkora pont jó lesz váltásnak...addigra már nálunk is Euro lesz...Üdv Mindenkinek!
-
szepi0808
senior tag
A 350-ben sincs Dinamikus írisz úgy látom.
[ Szerkesztve ]
Sony VPL-XW5000ES, Sony VPL-XW6100ES SepiSreens Jolly Frame 136" 0.6 ALR 4K Zidoo Z3000 Pro Anthem AVM70 15.2ch. EMOTIVA XPA Gen3 7ch + 2x BasX500. MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5 SVS SB4000 2db.
-
Dexar007
veterán
4-5 ev es itt mindenkinek ilyen fog viritani a nappalijaban.
Give me your cum,bull!
-
devil-k
nagyúr
2.7 millió. A végén beesik az ára. Ha 1 gurgia lesz, akkor megveszem.
(#18243) c4
Ok, akkor legyen 600.000 Ft. Ez a vége!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
rambustibi
őstag
Olvastátok már? természetesen a projektorra gondolok..10e dollár alatt lesz, akkor Európában lehetséges a 10e euro..?
-
Dexar007
veterán
válasz lajthabalazs #18237 üzenetére
llyennel nekem is van.Undorito dolog ezeket felragasztani az biztos.
Give me your cum,bull!
-
-
Dexar007
veterán
Ilyennel van valakinek tapasztalata? Igy festeni se kene,csak felragasztom,es kesz is.
Give me your cum,bull!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz kruplishal #18177 üzenetére
2 ezer óra nem túl biztató. Biztos, hogy nem gyári lámpa.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
c4
őstag
válasz lajthabalazs #18231 üzenetére
Ez például szerintem dönthető, hogy hány fokot azt nem tudom
Vagy szerkesszen ehhez hasonlót.
-
lajthabalazs
senior tag
Egy kollegámat nagyon belelkesítette az itthoni projektor-sikerünk, és karácsonyra meglepte a családot egy Benq W770ST-vel. A gondja, hogy tetőtérben vetít, a ferde falra (45 fokos dőlés, ágyból néznék, érdekes megoldás, valahol a fali és a plafonra vetítés közt, akár még kényelmes is lehet). Olyan konzolt szeretne, ami 45 fokban dönthető, és legalább 60cm-es. Felfúrná egy falapra, és a padlóról vetítene. Van ilyen, vagy barkácsolni kell?
[ Szerkesztve ]
-
c4
őstag
válasz eumano #18229 üzenetére
Léteznek állítható mennyezeti konzolok.
-
eumano
tag
válasz lajthabalazs #18227 üzenetére
Kicsit számolgattam, méregettem és annyit tudok tenni, hogy olyan konzolt veszek amely belógatással pontosan a vászon tetejénél pozicionálja a projektort. Megpróbálom azzal és reménykedek, hogy mindenfajta segítség nélkül telibe lövi a vásznat!
Egyenlőre köszönöm a segítségeteket!
Egy hét múlva kiderül, hogy hogyan szuperál az átépített szobám -
lajthabalazs
senior tag
válasz eumano #18220 üzenetére
A gép döntése trapéz alakú képhez vezet, amit a gépek digitálisan, a kép visszatorzításával érnek el. Ez mindenképpen kerülendő.
Ahogy c4 képén látszik, a lens shift a képet eltólja. Az olcsóbb gépekben ez fix, az enyémben például az egyszerűség kedvéért a kép aljával (lógatva a tetejével) van egy vonalban a lencse közepe, így sinus cosinus számítás nélkül lehet pozícionálni. De van olyan, ami 5-10 fokban fölfelé vetít, és így potenciálisan konzol nélkül lehet a plafonra fúrni, mert "esik" annyit a kép, hogy jó helyre kerüljön. És ezek szerint van olyan is, ahol a képernyő közepére vetít mindenféle shift nélkül, így a minőség a lehető legjobb, cserébe kicsit kényelmetlen a használat, hacsak nem legalább 2m magas képet vetít, mert akkor a padlótól 2.2m magasra kerülhet a vetítő (120cm a kép aljáig, és onnan még 1m a közepéig).
A kényelmesebb pozícionálás érdekében van állítható lens shift is, ami megengedi, hogy föl le mozgasd a képet a vetítési felületen. Ez nem digitális, hanem optikai művelet, ezért a képminőség nem úgy romlik, mint a trapéznál (pixelek vesznek el, egyenetlen lesz a fényerő), hanem másképp (fogalmam sincs, hogy hogyan ). A legjobban akkor jársz, ha nulla lens shift-tel és trapézkorrekcióval el tudod helyezni a gépet. Második legjobban, ha legalább a trapézkorrekciót ki tudod hagyni.
-
c4
őstag
válasz eumano #18224 üzenetére
A nem végponton álló lenshift nem fog zavaró képi hibát okozni. A trapézkorrekciót kell elkerülni.
Nem is biztos, hogy a lencseközépnek a vászon közepén kell lennie. Lásd az alább belinkelt képen.
Szerintem a vászon felső részéhez kell majd állítanod, akkor fog középre vetíteni.[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Milyen érdekes, hogy a fórumon mindenki mindíg példaértékű, akár feketeszintről legyen szó, akár gyereknevelésről
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
eumano
tag
Mennyezetről lesz belógatva a gép. Alapesetben nem szeretnék használni semmiféle lens-shift-et vagy kalibrálást mert nem szeretném, hogy romoljon a képminőség így ezáltal mindenképp kihasználnám a konzol adta lehetőségeket vagyis, hogy ott döntöm meg a projektort és pozicionálom rá a vászonra. Vagy amondó vagy, hogy legyen vízszintbe a projektor és használjam a beépített funkcióit, mert semmiféle képminőségromlást nem fogok vele előidézni?
Köszi!!!
-
lajthabalazs
senior tag
válasz bajnokpityu #18200 üzenetére
TV adás a mi lakásunkba sem jön be. A kütyükkel úgy voltunk, hogy előbb utább lesz sajátja, jobb ha kontrollált körülmények közt ismeri meg, ne azért vágyjon rá, mert tiltott / elérhetetlen. Sajnos fogékonyabb rá, úgyhogy ezt kezelnünk kell. Az első ellenlépés az volt, hogy én teljesen felhagytam a mobiltelefonon játékkal, hogy ne lásson rossz példát. A második most az alternatívák kutatása. Egyelőre ez a játékos programozás, és a valóban és hosszú távon fejlesztő játékok: szókereső, mathdoku. De ezek még túl nehezek neki, így hamar elfárad.
[ Szerkesztve ]
-
eumano
tag
válasz lajthabalazs #18206 üzenetére
Köszönöm megvan!!!
-
rambustibi
őstag
2009-ben ez volt az álom projektorom (IN5504), sajnos a lámpa élettartam nem sok, a mostani projektorokhoz képest.
[link]Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
c4
őstag
válasz eumano #18204 üzenetére
Parancsolj, a gyártó oldalán.
-
devil-k
nagyúr
válasz lajthabalazs #18205 üzenetére
Az a baj, hogy a BenQ után van egy nagyobb ugrás, s nem biztos, hogy egy jobb vetítő és festett fal kombinációval többet nyer(het).
De ha vesz egy BenQ 1070-t és egy olcsóbb vásznat, akkor legalább pénz is marad meg. Ez is egy opció. Bár tudni kellene, hogy mekkora képet szeretne vetíteni a fórumtárs?! Mert ha 4 méter széleset, akkor lehet kevés lesz a pénz.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz gabika1969 #18202 üzenetére
Szia!
A BenQ 1070-es vasban nem fogsz csalódni (ebben az árszegmensben), sokan használják itt a topiklakók közül és csak jót lehet olvasni róla. Ha akarsz/fogsz majd felfelé váltani vetítő ügyileg, akkor érdemesebb jobb vásznat venni, mivel nem feltétlen egy vetítőt fog kiszolgálni. Ha pedig fix vásznat tudsz elhelyezni, akkor még inkább jutányosabb áron tudsz hozzájutni.
Letét ellenében hozd el a kábelt. Max. ha nem jön be, nem viszi át, akkor kicserélteted. Nekem 12 méteren rendben van minden, de én más márkát használok, nem a KáCsa féle HDMI-t.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
gabika1969
aktív tag
Sziasztok!
Már hónapok óta olvasom a topic-ot és eddig csak sóvárogtam egy vetítő után. Most úgy tűnik, hogy sikerül megvegyük. BenQ W1070 gépet tervezek, vászonra kb. 150,000-170.000 marad. A vászont még nem döntöttem el. Ezzel kapcsolatban még szeretnék segítséget kérni.
A HDMI kábel okoz problémát, mert a 10 méter hosszúság kevés, legalább 13-15 méterre lenne szükség, mivel nem akarom a mennyezeten vezetni.
Visszaolvasva Kácsánál néztem ki ezt:
[link]Ha jól láttam devil-k is 12 méteres kábelt használ.
Kérdés: Átjön-e rendben a jel (1080p, 3D), ilyen hosszon? Vagy megoldást jelenthet az újabb +-os gép WIFI-je erre?Kérlek, ha tudtok segítsetek, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Üdv Mindenkinek!
-
c4
őstag
válasz lajthabalazs #18197 üzenetére
Ember tervez, társadalom végez...
Karácsonyi vásárlátogatás végén a nőknek be kellett ugrania egy kávézóba. Míg az utcán várakoztam, 2 barátnőt figyeltem a kirakatban. 10 percig fel sem emelték a szemüket a telóról, egy mondatot váltottak és nyomták tovább. Leugrottak egy kávéra... Még azt sem zárnám ki, hogy egymással kommunikáltak a francbúkon.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest