Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz VoidXs #135242 üzenetére

Épp ez a probléma. Én nem ismerem és sajnos nagyon sokan nem ismerik, akkor sem ha azt hiszik magukról. Ismerősi körben pár hi-fi b***i ott vesztette el a hitelességét, amikor képesek voltak a tápkábelek hangra gyakorolt hatásáról vitatkozni.
    Én legalább bevallom, hogy a hangtechnikában nagyrészt laikus vagyok. :D Mondjuk mielőtt beleugranék egy ilyen vásárlásba legalább itt a csoportban megfuttatnám a tervet. Ha nagyon hangosan kiröhögtök, akkor 99%, hogy BS a story, így ignorálnám a tervet. :DDD

A képek és a termék leírása alapján ha tippelnem kellene, a speciális textil erősítésű bőr hatású anyag nagy hasonlóságot mutat az Alibaba-ról Km-ben rendelhető pár $-os vegánbőrrel. A varráshoz használt poliamid szál mezei kutyaközönséges műszál. A töltőanyag pedig lehet sima fémreszelék is. (a megadott 0,3mm szemcseméretben 1Kg ~2600Ft) A haszonkulcs itt erősen tendálhat a végtelenhez.

Új hozzászólás Aktív témák