Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- OLED monitor topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Milyen TV tunert vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Infinity"
aktív tag
Az is lehet, hogy béna vagy
de az is előfordulhat, hogy nem állítottad át a kocsidat száraz, kevés leszorító erőt igénylő pályára, hanem hagytad a gyári, közepes értékeken. Ilyenkor 2-3mp-vel is lehet szarabbat menni. És menj lágy gumival. 1perc53mp már jó körnek számít ott. -
Davzone
senior tag
Milyen segitségek vannak bekapcsolva?
Mert az abs vagy fék segitség miatt jelentősen lasabb lesznek a köreig.
traction kontrol mediumon motort fast állásba ha lehet,és option tirevel menj ugy meglehet csinálni.
vannak bizonyos pályák amin nagyon jó az AI,van ahol énse tudom megverni őket még amateur beálitással se,másik pályán meg kört adok már és ugy nyerek ugyan azal a kocsival.
Én sem tudom mitől van ez,lehet a rossz autobeállitástól,de ahoz meg csak annyit szoktam álitani hogy száraz vizes vagy köztes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

de az is előfordulhat, hogy nem állítottad át a kocsidat száraz, kevés leszorító erőt igénylő pályára, hanem hagytad a gyári, közepes értékeken. Ilyenkor 2-3mp-vel is lehet szarabbat menni. És menj lágy gumival. 1perc53mp már jó körnek számít ott.