- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Socket AM4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
ITT egy leírás, de ez még akkor készült, amikor nem volt live itthon, ezért csak a menetét olvasd innen, az angolos baromságok már nem kellenek.
A segítségek multiban változóak, hol vannak, hol nincsenek. Ha velünk csapatod, akkor kérésre bekapcsolva hagyjuk őket.
Tanulás multiban: igen ez jó, de ahhoz, hogy tanácsokat tudjunk adni, kell egy minimális pályaismeret, mert ha az nincs, akkor az első pár kanyar után már senki sem lesz a közeledben, aki segíteni tudna.
A beállításokat én sem vágom, vannak alap setupok, abból kell csak kiválasztani a legjobbat, de megsúgom, hogy a pályák nagy többségénél ugyanazt az alap setupot kell használni (sztem csak monaco kivétel). -
Rototti
senior tag
Működik! Én még angollal regisztráltam, de utána honosítottam és most már magyar acc-al nyomom.
Eddig nem volt sok itteni verseny, bár múlt héten pénteken és szombaton volt csapatás. Természetesen bárkit szívesen fogadunk. Persze én azt tanácsolom, hogy a pályákat jobb ha singleben tanulja az ember, meg a beállításokat is jobb ott kiválasztani. (de ha Te multiban jobban tudsz tanulni, akkor gyere nyugodtan)
[ Módosította: ollie ]
-
Rototti
senior tag
Az volt a jó a Gridben, hogy ott volt demo. Két pálya, két autó, multival!!! Ha már ez megunhatatlan, akkor gondoltam a teljes még jobb lesz. Úgy is lett.
Viszont F1 esetében én is a házilag barkácsolt demo mellett teszem le a voksom. Nálam nem csak a fizika a kérdés, hanem a gépigény is, és a kormányom sem volt fenn a támogatott listán. Ha ez a 3 dolog stimmel, irány a cd galaxis.
-
Enton
addikt
Azt mondták nincs már idejük, a demo-val foglalatoskodni.
Ha a demo-t is megycsinálnák, akkor ez is csak decemberben jönne ki mint tavalya Dirt 2.
Szerintem, 8000 FT egy ilyen játékért nem sok.
Akinek meg nem tetszik az meg kipróbálja és eladja. (Ilyenkor természetesen érdemes uj GFWL acc-ra regisztrálni a játékot.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Medence topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest