- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- PLC programozás
- VR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crazyman33
senior tag
válasz
philoxenia #161 üzenetére
Vagyunk itt páran köztük én is aki a Box verzáról írt eddig. Ja és kit érdekel hogy a linkelt helyen a csak pc-s verza kapható? Majdnem egy hónapja rendeltem elő Boxra, a Platinumshopban.
És ha most én kérem mint konzolos hogy helyezd vissza akkor ugyanúgy visszarakod? Fogadjunk hogy nem. Ezt a kirekesztést bírom nagyon.
Plusz aki megnyitotta az is XBox-os.Na, szevasztok.
-
Crazyman33
senior tag
Törésmodell videó, lassítva:
[link] -
Crazyman33
senior tag
Az F12010 megjelenési dátumot kapott, ami nem más, mint 2010.09.24.
Yes!!!
-
Crazyman33
senior tag
-
Crazyman33
senior tag
Az Etalon? És akkor miért tűntél el innen:
-
Crazyman33
senior tag
Új hirek!
-
Crazyman33
senior tag
Az első videón kicsit idegesnek tűnik az irányítás, de lehet hogy dzsojjal ment azért.
A másodikon már ez nem látszik, és az eső beszarás milyen.Mond valamit amit eddig nem tudtunk? (Nem igazán tudok angolul)
-
Crazyman33
senior tag
Te arra használod a tükröket hogy oldalra nézz?
A visszapillantó tükör arra való hogy hátra nézzünk vagy hogy lássuk mi történik a kocsi hátsó részénél.. Elég fura lenne ha az analóg karral megfordítanám a pilóta fejét és nézné a sötét fejtámlát.
Muhahahahana, most pislogjon olyan szépen az a szmájli!
-
Crazyman33
senior tag
Tízenakármennyi off hsz után térjünk vissza a játékra.
Itt ez a videó. Az első kb. 3 perc (eső verseny) benne van az első hsz-s videóban, tudom. A többi részt még nem láttam.
Amúgy csak én láttam rosszul, vagy tényleg nincs cockpit nézetben tükör!?
Ha olyan lesz az időjárás a játékban, mint ma a futamon akkor nagyon izgalmas versenyek elé nézzünk!
-
Crazyman33
senior tag
-
Crazyman33
senior tag
Ha egyszer sok pénzem lesz, beülök a ....
Drága kenyér, ez nagyon komoly!
Viszont ezt bárki számára elérhető:
videóVan egy magyar srác is aki csinált magának egy ilyen hidraulikus cockpitet, csak nem találom az oldalt ahol leírja pontosan az elkészítést. Ha megtalálom belinkelem, érdekességként.
-
Crazyman33
senior tag
Köszönöm, megtisztelő számomra hogy a hozzám intézett hsz-ben nem használtad direkt. (ez most komoly!)
A válaszban én sem használtam szmájlit, és jót nevettem a dolgon és ezt szmájli nélkül is a tudtodra adtam. Sőt próbáltam poénkodni vele.
Na megyek, a körözgetés közben pihenésként kipróbálom a Blur demót.
-
Crazyman33
senior tag
A leírtak alapján (és nem hiszem hogy lejáratják magukat azzal hogy csak kamuznak), számomra elég szórakoztató lesz. Nem egy felejtős, süllyesztőbe kerülő játékról van szó az látszik.
Köszönöm a gratulációt!
(Bár éreztem benne az enyhe gúnyt). hehe
Szép emberi tulajdonság, látatlanban más szakmáján gúnyolódni. Amúgy repülőgép alkatrészeket gyártok. Muhahahaha -
Crazyman33
senior tag
Ha már egy kicsivel többet nyújt mint az eddigiek akkor már lehet mondain hogy legélethűbb, addig amíg ki nem ad valaki egy élethűbbet. Szóval azt fogjuk mondani hogy legélethűbb, de tőled majd olvashatjuk a hibáit szép számmal. (tudom ez egy fórum, bárki elmondhatja...blablabla)
És akármennyire fogod a negatívumait hangoztatni ugyanúgy játszani fogsz vele (legfeljebb kevesebbet és nem olyan lelkesededéssel) mint ahogy a Forzával. Az is a legélethűbb a Boxon most, különben nem érdekelne. Vagy azzal nem így vagy?Amúgy pedig a szakmámból kifolyólag én szoktam is mondani hogy ez az első próbálkozásom, hát ez most így sikerült, pedig 13 éve dolgozom a szakmámban. Ez nem azért van mert szarok rá, hanem mert még sosem csináltam azt a munkafolyamatot vagy olyan végterméket. 100%-os termék nincs, aki nem ezt mondja az hazudik!
-
Crazyman33
senior tag
válasz
#11527168 #19 üzenetére
"Van egy olyan sejtésem, hogy boxon csak arcade mód lesz, míg pc-n szimulátor. "
MuhahahahaHidd el nem lesz igazad! Nem ez jellemző a mostani játékokra, hogy egy bizonyos réteget céloznak meg. És nem véletlenül adják ki több platformra is. Ha már ennyit dolgoztak rajta, nem olyan fafejűek, hogy nem kevés pénzmagtól elessenek azzal hogy kizárjanak felhasználókat a játékból.
heihachi!
Ne várd a legélethűbbet és akkor nem ér akkora csalódás.Nekem a Dirt kifejezetten tetszett. A 2 is jó lett volna csak elcurták azzal az Xgémes lókakival, és rádobták a Colin nevet hogy nagyobb neve legyen. Szegény Colin meg forog a sírjában.
Minden játékban vannak hibák, tuti hogy ebben is lesznek. Mindenkinek mást jelent a legélethűbb. Mást nekem, mást annak aki már ült verseny autóban, mást annak aki már versenyzett is, stb. Csak viszonyítás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 1 / 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest