- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én értelek,és ezzel én tisztában is vagyok,hiszen én is már vagy 20 éve drukkolok neki. De,ez olyan összeesküvés elmélet amit a kolléga leírt hogy az már nevetséges...Egy 7 világbajnoki címmel rendelkező pilóta(aki képes 9 kocsit előzni 1 kör alatt
) aki szinte minden futamon ledarálja a kocsija széleit a nagy igyekezetben,tojik a lóvéra meg a csapat érdekeire,szerintem.Na meg a Rosberg fiú sem az a hétvégi autós típus...És a pénz is csak egy dolog itt,hiszen emlékszünk a Toyota éves keretére,és mire lett elég?Ők nem akartak győzni?Ebben a versenyben mindenki győzni akar,aki mást feltételez,hát szóval...az inkább nézzen focit. -
samu74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az a kormány 10k-ért,rendszeres használat mellett egy fél évet sem bírna ki...A controller csak egy alternatíva bakker!Ha polonic tud billel zsugázni,akkor a controllerel miért nem lehet?
Na mindegy,béke. -
samu74
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem mindenkinek futja G27-re(van akinek a gépe kerül ennyibe) meg momora...Lehet az arcból visszább venni.

-
samu74
addikt
válasz
moddingR
üzenetére
Ha sokkal drágább mint a sima xbox360 controller,akkor szerintem felesleges a Razer,akkor már valamilyen kormány...Én xbox360 for windows controllerrel játszom,lényegesen jobb időt fogsz menni mint billel,rajtnál a kormányosokat is elverem néha
.Analóg gáz meg fék gombok nagyon jók ám,viszonylag szépen lehet adagolni. -
samu74
addikt
-
samu74
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ha bekapcsolod(enabled) az Auto Sign in-t menüben,akkor automatikusan bejelentkezik a profilod.
-
samu74
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ha használsz routert,kerüld ki,vagy az UPnP-t engedélyezd(a routerben).Próbaképpen a tűzfalat is kikapcsolhatnád...De egy új windowsal lehet jobban járnál.
-
samu74
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
De, működik a magyar live,nekem a dirt2(anno magyar accal elszúrt) accountom is megy nov. 10-óta...Ha "külföldi" accod van akkor az xbox.com-on bejelentkezel és a régióváltásnál Magyarországot adod meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Interactive Brokers társalgó
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OLED monitor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Offline-ba kezded a játékot,de amint a szerverre mentene,ott már megbukik a kódod...Kb. 65342-en használják ezt a kódot. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)