Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz
Motion_Blur #7226 üzenetére
Én értelek,és ezzel én tisztában is vagyok,hiszen én is már vagy 20 éve drukkolok neki. De,ez olyan összeesküvés elmélet amit a kolléga leírt hogy az már nevetséges...Egy 7 világbajnoki címmel rendelkező pilóta(aki képes 9 kocsit előzni 1 kör alatt
) aki szinte minden futamon ledarálja a kocsija széleit a nagy igyekezetben,tojik a lóvéra meg a csapat érdekeire,szerintem.Na meg a Rosberg fiú sem az a hétvégi autós típus...És a pénz is csak egy dolog itt,hiszen emlékszünk a Toyota éves keretére,és mire lett elég?Ők nem akartak győzni?Ebben a versenyben mindenki győzni akar,aki mást feltételez,hát szóval...az inkább nézzen focit.
-
samu74
addikt
válasz
Motion_Blur #6844 üzenetére
Az a kormány 10k-ért,rendszeres használat mellett egy fél évet sem bírna ki...A controller csak egy alternatíva bakker!Ha polonic tud billel zsugázni,akkor a controllerel miért nem lehet?
Na mindegy,béke. -
samu74
addikt
válasz
Motion_Blur #6839 üzenetére
Nem mindenkinek futja G27-re(van akinek a gépe kerül ennyibe) meg momora...Lehet az arcból visszább venni.
-
samu74
addikt
válasz
moddingR #6828 üzenetére
Ha sokkal drágább mint a sima xbox360 controller,akkor szerintem felesleges a Razer,akkor már valamilyen kormány...Én xbox360 for windows controllerrel játszom,lényegesen jobb időt fogsz menni mint billel,rajtnál a kormányosokat is elverem néha
.Analóg gáz meg fék gombok nagyon jók ám,viszonylag szépen lehet adagolni.
-
samu74
addikt
-
samu74
addikt
válasz
--Lorant-- #4344 üzenetére
Ha bekapcsolod(enabled) az Auto Sign in-t menüben,akkor automatikusan bejelentkezik a profilod.
-
samu74
addikt
válasz
--Lorant-- #4340 üzenetére
Ha használsz routert,kerüld ki,vagy az UPnP-t engedélyezd(a routerben).Próbaképpen a tűzfalat is kikapcsolhatnád...De egy új windowsal lehet jobban járnál.
-
samu74
addikt
válasz
--Lorant-- #4262 üzenetére
De, működik a magyar live,nekem a dirt2(anno magyar accal elszúrt) accountom is megy nov. 10-óta...Ha "külföldi" accod van akkor az xbox.com-on bejelentkezel és a régióváltásnál Magyarországot adod meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest