Hirdetés
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Én úgy tudom hogy ha 7 szezont választasz akkor a 3 kis csapat közül választunk(Lotus, Virgin, HRT)
De azt is hallottam, ami részben biztos, hogy igaz, hogy ha 5 szezont választunk(3 vagy 7 helyett) akkor már egy picit nagyobb csapatot is választhatsz, mondjuk Kis csapatok+Sauber+Torro Rosso
Ha 3 szezont választunk akkor választhatjuk a Force India!, Williams!, Lotus, Virgin, HRT, Sauber, Torro Rosso közül valamelyiket.
De az biztos hogy a karrier módban tuti nem fogunk nagy csapatok autóival kezdeni. -
lvnt
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
Én azt olvastam valahol, hogy először csak kis csapatot választhatsz, a Hispania, Virgin, Lotus hármasból, és utána mehetsz csak nagyobb istállókhoz. Ez ésszerű lenne, nekem tetszene, és megoldaná a problémádat is.

Ha nincs is így, akkor én mindenképp egy kisebb csapatot választanék először.Mod: Megelőztek.

-
AMD_ok
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
ha jól értettem,akkor kezdő csapattal lehetsz először (értsd: HRT, Virgin vagy Lotus) Ha ezekkel jó eredményeket érsz el,akkor léphetsz felfelé, nagyobb csapatokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Google Pixel topik
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- BMW topik
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 2TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Pavilion 14 - i5 10. Gen Laptop + MX130 2GB GPU!
- iPhone 14 128gb független, szèp állapotban
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 1000GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest