Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Én úgy tudom hogy ha 7 szezont választasz akkor a 3 kis csapat közül választunk(Lotus, Virgin, HRT)
De azt is hallottam, ami részben biztos, hogy igaz, hogy ha 5 szezont választunk(3 vagy 7 helyett) akkor már egy picit nagyobb csapatot is választhatsz, mondjuk Kis csapatok+Sauber+Torro Rosso
Ha 3 szezont választunk akkor választhatjuk a Force India!, Williams!, Lotus, Virgin, HRT, Sauber, Torro Rosso közül valamelyiket.
De az biztos hogy a karrier módban tuti nem fogunk nagy csapatok autóival kezdeni. -
lvnt
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
Én azt olvastam valahol, hogy először csak kis csapatot választhatsz, a Hispania, Virgin, Lotus hármasból, és utána mehetsz csak nagyobb istállókhoz. Ez ésszerű lenne, nekem tetszene, és megoldaná a problémádat is.

Ha nincs is így, akkor én mindenképp egy kisebb csapatot választanék először.Mod: Megelőztek.

-
AMD_ok
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
ha jól értettem,akkor kezdő csapattal lehetsz először (értsd: HRT, Virgin vagy Lotus) Ha ezekkel jó eredményeket érsz el,akkor léphetsz felfelé, nagyobb csapatokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest