Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

GAMEPOD témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pala veterán válasz  BalaNce87

üzenetére BalaNce87

üzenetéreOsztom az álláspontodat.  
 A Codemasters amúgy is világ életében árkád játékokat csinált (annak ellenére is, hogy esetleg az éppen aktuális játékuk borítóján szimulátor felirat szerepel), grafikában is mindig élen jártak... mostanság abszolút a fun factorra gyúrnak, ebben jók, ebben alkossanak valami nagyot, oszt szevasz. Pedig én még a forma1-et se szeretem, de ennek ellenére ki fogom próbálni, ha szórakoztató, látványos és izgalmas játékot kapok. Pedig én még a forma1-et se szeretem, de ennek ellenére ki fogom próbálni, ha szórakoztató, látványos és izgalmas játékot kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux Mint
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Konteó topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pedig én még a forma1-et se szeretem, de ennek ellenére ki fogom próbálni, ha szórakoztató, látványos és izgalmas játékot kapok.
 Pedig én még a forma1-et se szeretem, de ennek ellenére ki fogom próbálni, ha szórakoztató, látványos és izgalmas játékot kapok.