- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsalesz
aktív tag
válasz
SoulReaver #681 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Csak én nem jövök rá ennek mi a módja?
-
zsalesz
aktív tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a pontok újra osztására van esetleg lehetőség?
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Átmentem NG+ba.
Az első fejezet összes bossát lenyomtam elsőre, White Clad-et is.
Nem tudom, hogy akarom-e ezt ismét végigtolni, azt a végeláthatatlan sok bosst.
-
onkelz
aktív tag
Az elején ez a nagyfejü mennyire genyó
az istennek nem fekszik
le
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Na, megvagyok basszus. Egy hajszálon múltott, de egy utolsó transformation megmentett a legjobbkor.
Nem tudom mi az álleejtős rész, de
ha az upgradelt Kratos harcra gondoltok...Nem volt rossz, de azért az állam nem esett le tőle. Egyszer ugyan meghaltam közben, a kígyó harapott szét, de aztán rájöttem, hogy nagyon itt már elbukni nem lehet. Fasza volt, látványos, kicsit amolyan Injustice érzés. Na de az, hogy még egyszer le kellett nyomni a majom final bosst, majd az empty shell-jét, az totál szükségtelen szerintem. Oké, hogy nem volt már ezzel gond, de akkor is. Ezek szeirnt a true ending
az volt, hogy nem tette végül a fejemkre a koronát a vén majom, és jött az a kis rajzfilm, amiben majomatyaúristen lettem. :-D Összesen a secret boss nagyjából olyan 7-8 óra alatt ment le, messze az a legnehezebb boss a játékban.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Már többször is csak pár centire voltam a végcéltól. Meglesz ez előbb-utóbb. -
-
PTM
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #671 üzenetére
Lehet most besokalltál tőle, nem? Szerintem a két utolsó boss egy nagyon klassz része volt a játéknak, a true ending pedig igazán nagyszabású.
Előttük a 6. fejezettel viszont teli volt már a bucim, azt nagyon nem szerettem.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Egyelőre félreteszem, mert ez már nem szórakoztat kicsit sem. Lehet pár hét múlva előveszem és folytatom, de most azt érzem, ha még egy percet játszom vele, letörlöm a játékot és miszlikbe töröm a lemezt.
Aki ezt a bossharcot így kitalálta, tüzes vasat érdemelne a seggébe.
-
Peace
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del #669 üzenetére
YT-on nézd meg azért szerintem.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Reggel óta próbálom leverni, nem megy. Igazából még a közelében sem voltam. Ha valaminek van értelme, csinálom, de ennek nincs. Ez egy teljesen unfair bossharc a legerősebb felszereléseddel.
Szerintem ezt kihagyta a végigjátszók 80%. Egy átvezető videóért nincs értelme megcsinálni.
Az RNG szánalmasan szar benne, és abszolút ellened van.
-
PTM
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #667 üzenetére
Fázisról:
Nincs hagyományos értelemben vett második fázisa. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
Nem ér ez annyit az életemből szerintem. Ez egy unfair boss, inkább értelmes dologra fordítom ezt az időt. Lehet meg se nézem Yt-n sem, végigtoltam a játékot, lepörgött a credits, nincs hiányzérzetem.
Őszintén, mi értelme 10+ órát egy unfair harcra fordítani? Az első fázisát se tudom megcsinálni, a másodikba semmi értelme átmenni minden nélkül.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del #665 üzenetére
Pedig megéri azért ami utána jön, vagy youtube megnézés, de ott meg nem éled át, katartikus.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Na megnéztem ezt a secret bosst. Kétharmadát, háromnegyedét már le tudom venni a HP-jának, de nincs nagyon kedvem hozzá az a baj. Remélem nincs második fázisa, mert akkor most hagyom abba.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
SoulReaver #663 üzenetére
Na, akkor meg van dolog.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #657 üzenetére
A játék elejéről Erlang a secret boss.
Hozzá össze kell szedni a képeket a havas szentélybe és ott mész át hozzá.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Visszanéztem most a fightot, óriási mázliajim voltak.
A végén simán halhalttam volna akár én, és akkor ki tudja mennyi ideig ragadok még be ennél a mocsoknál.
Azt elég trógernek tartom, hogy a végső harcnál az arénát láthatatlan fal veszi körül, simán beleakadsz, ami halálos is lehet. Illetve, a víz alatti kövekben történő elakadás is legalja, nyomom a sprintet, és egyhelyben állok, mert elakadok a kőben.
Szeirntem ezek nélkül is elég OP volt a boss,, teljesen feleslegesek bele az ilyen szivatások.
-
PTM
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #660 üzenetére
A Cloud Step nagyon jó, azt én maxolva tartottam, vagy közel hozzá. A Pluck of Many-nél rácsesztem párszor ennél a bossnál (
), de a végső taktikára már nem emlékszem. Bááár, de, mertmert engem támadtak meg . Az első erős (főleg, hogy kimaxoltam), az utóbbinál elvileg lett volna azért jobb is.több mint valószínű, hogy tuningos Serpentscale Setet használtam, az pedig biztos, hogy a Wandering Wright és Red Tides is fix pont volt -
Ctrl+Alt~Del
őstag
Én is átvariáltam, a Pluck of Many semmit se ér ennél a bossnál. Az első fázis easy, négypöttyös cirtical hitekkel öt körből megvan, no damage.
Na a második fele. Azt tudtam, hogy a legyező kell hozzá, én azt használtam, és a pluckról minden pontot áttettem cloudstepre. Az utolsó páncél volt rajtam, a szöcskefejes. Resurecction pill is kéznél volt, de végül az nem kellett. A nagyfejű Wight meg a nagy szablyás majom transofrmation mentett meg a végén. Spelleket is reseteltem tablettával.
Rohadt kemény volt, ez bőven From nehézségű boss, nekem ez volt a játékban a legnehezebb.
Szegény majom, jól ottmaradt a végén a borostyánban, Wukong lett belőle. Kíváncsi vagyok, a regényben hogy van, még nagyon az elején járok. -
PTM
aktív tag
Én már arra is felkészültem, hogy ezt nem fogom tudni megcsinálni. Azt hiszem négyszer próbáltam, de a feléig ha sikerült levernem. Az nem is lenne rossz, csak nem éreztem a harcot. Farmoltam inkább szórakozásból a trófeákhoz, tettem-vettem játékon kívül is, majd lefekvés előtt nekimentem csak úgy az esélytelenek nyugalmával. Szó szerint egy hajszálon múlt, de én vittem be a végső ütést.
Lehet, hogy csak nagyon sokára jön újra össze ha akkor nem sikerül, de sikerült.
Reddit és YT tippeket én is néztem, tudtam, hogy melyik a jó vessel hozzá. Viszont eredményesebb voltam a megszokott transform + spell kombóval.
-
PTM
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #653 üzenetére
Nekem is ugyanez a fázis okozta a legtöbb fejtörést.
Mármint a Stone Monkey második fázis, de már ahogy értem, azon átjutottál.
De szerintem nagyon fasza az endgame, tetszettek a végső harcok. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
Első
a másodikkal egyelőre nem bírok.majom lement, Ez is egy nyomorult olcsó trükk, hogy betesznek a végére
két bossharcot, gyakorlatilag négy fázist. Kinyalhatják a seggem.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Na, final bossnál vagyok.
Egy órát most eljátszogattam vele, vagyis ő velem. Első fázis sima liba, a másodikbqn az osztódásos résztől szopó, pedig már eljutottam oda is, hogy ismét egyedül lett. De még gyakorolni kell, meg all banes védő gyógyszert kéne gyártanom, és akkor meglesz. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
Megjártam a
Ez meglett nagyjából hat próbálkozás után, de nyeltem a pirulákat előtte és közben is.malac gyomrát is. A repülő bogártól idegbajt kaptam, mire rájöttem, hogy az RT-t végig húzva kell tartani, és nem rángatni, így belement vagy 5-6 próbám.
Ez a repkedős rész nekem nem jön be, minden pálya teljesen üres, egy növény nincs, amit felszedhetnél, mehetsz keresgélni a nyomorult bossokat. Pföjj. Jöhet a végjáték holnap.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del #649 üzenetére
Na lement
Nem kellett hozzá semmi legyező. Hazajöttem, és harmadik próbára levágtam.biciklis. Utána állatkerti sétán vettem részt, előbb egy villámos
próbálkozott, majd egy fagyosorrszarvú szarvas sikertelenül. Már mindkettő a dögkútban van. Igaz, előbbi kicsit próbára tett, vagy egy jó félórát elszarakodtam vele., Amúgy ez a
benne van a regényben is, most olvasom. Rögtön a legelején megkapja a majom, pár tíz oldalt követően.felhőn utazás Vajon mi van még hátra?
-
PTM
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #647 üzenetére
Igen, ez az UE5 és első nagy játék elég szerencsétlen kombináció. Wukong után belenéztem a Pro patchelt GoW Ragnarökbe, majd végigjátszottam a Forbidden West DLC-jét. Ezek first party játékok az igaz, de technikailag mindkettő egy egészen más szint.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Itt levettem performance-ra, de semmi különbség nincs, ugyanolyan szar. Amúgy balanced-ben tolom, de ha nagyon gatya, akkor leveszem.
Szerintem az szomorú azért, hogy közel egy év alatt nem tudták felpeccselni a játékot úgy, hogy ez a frame gond megszűnjön. Nem jó reklám ez a flagship sony konzolnak, még akkor sem, ha ez egész biztosan optimalizálási probléma.
A konzol szerint 56 órája játszom a játékkal, gondolom lesz 70 körül, mire végzek vele.
-
PTM
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #645 üzenetére
Balanced-ben játszod? Nekem Balanced--ben, szintén Prón, több helyen leesett a framerate, főleg a játék második felében. De ennél a bossnál nem emlékszem ilyenre. Lehet, hogy aztán szaggatott persze, csak már elfelejtettem.
Na de kíváncsi leszek majd akkor, hogy mit gondolsz a fejezet többi részéről.
-
PTM
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #643 üzenetére
A fireproof mantle-re, hogy védjen a tűz ellen.
-
PTM
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #641 üzenetére
Azt hiszem, hogy én a köpenyt használtam hozzá, már nem tudom. Ezt a bosst éppen elég jól meg tudtam csapdosni és viszonylag gyorsan meg is lett.
De amúgy tök érdekes, mert van pár könnyűnek mondott amin meg nagyon nehézkesen jutottam át, legalábbis én annak éreztem.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #639 üzenetére
Ha jól emlékszem használtam a legyezőt , és akkor onnan kijössz egyből és nem lesz ott szívás. Én csak így tudtam megölni!
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Nekem azzal soha nem volt bajom, ha egy boss nehéz volt. Megettem én már a teljes soulsborne-szériát reggelire, jó néhány alkalommal. De amikor valami unfair, azt nem szeretem.
Ha a fight végén felrajzolja a tűzpiros körét, annak határa vonatkozzon rá is, ne csak rám. Az nem oké, hogy ő kedve szerint sétál-repül át rajta, és nem tudod elérni a támadásaiddal, de neked a körön belül kell maradni. Ezzel az erővel fagyasszon be egy nyomorult harmattcseppbe a harc elején, ahonnan a végéig nem tudok kijönni, és közben üssön kedvére.
-
Peace
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del #637 üzenetére
Ott PC-n is volt baj, emlékszem. Pedig szinte végig ment gyönyörűen 144-el. És undorító a boss! Én is azt hittem, hogy kemény vagyok, aztán úgy szétkapott, hogy csak pislogtam.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Hehe, ez a
vicces. Konkrétan úgy beesik nála frame mindig, még performance módban is, hogy szinte játszhatatlan. És amilyen rohadék, ez nagyon nem segít egyelőre.biciklis csávó Már a körben vagyok nála a végén, hamarosan meglesz, de írtó unfair szerintem ez a boss. Hozzá képest mi lófaszjóskák vagyunk. -
PTM
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #634 üzenetére
Ötből négyszer engem is azzal rakott inasba.
Kíváncsi leszek a 6. fejezetre, szerintem az egy mélypont ahogy van. De a legvége meg kárpótol. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
Lement a Chapter 5 final boss. Tobb reszletben vagy 2 orat elpocsoltem nala, a legnagyobb szivas
az orias kardos tamadasa volt, azt nagyon nehezen tudtam dodgeolni.
Megdolt a survivor elmeletem is, visszaraktam smash stance-re, ugy sikerult leverni.Osszessegeben ez a fejezet nagy csalodas, amolyan toltelek volt.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Chapter 4 vége, lement a final boss.
Összességében eddig ez a terület jött be a legjobban, és itt azért már a mobok is, és a bossok is erősödtek. Sajnálom, hogy a
nem ment le végül, de annyi baj legyen.Scorpionlord A final bossba belement tegnap közel két óra, már csak milliméterekre voltam a sikertől, de nem ment. Ma reggel meg a harmadik próbálkozásra levertem.
Így a játék kétharmadánál azt látom, hogy a stance-eket semmi értelme fejleszteni, survivorra pakolva mindent úgy vettem észre, hogy erősebb buildet lehet csinálni. Ezt a fejezetet már így toltam végig.
Jöhet az ötödik.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Na, lement
Duskveil. Rohadt szemét egy boss, ötödik próbára lement szerencsére, és mázli, mert akár pár órára meg is akaszthatott volna. megjelent scorpionlord, azt hittem, hogy a záróboss után hal meg, így meglepett. De legalább eldőlt a sorsa.
-
Peace
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del #625 üzenetére
Milyen könyv?
Én is rengeteg dolog mellett elmentem volna, ha nem nézek YT guide-ot.
-
PTM
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #625 üzenetére
Hát ja, én is úgy játszottam, hogy elolvastam PSNTrophies-on a missable listát. Anélkül egy csomó tartalmat elhagytam volna, meg vessel nélkül pokoli nehéz lehet egy ilyen boss. Állítólag a könyvben Sun Wukong is használt vesselt, de hát kösz.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Az a bajom ezzel a játékkal, hogy ezeket a küldiket nem tudod guide nélkül megcsinálni. Van olyan secret terület, mint pl ez, amit magadtól meg se találsz. Meg honnan kéne tudnod, szintén magadtól, hogy az uccsó fázisához egy tű kell? Ember nincs, aki ezt kiszopja az ujjából.
A könyvet megvettem, el is kezdem olvasni hétvégén. Jó lenne érteni is miről szól ez a játék. :-d
-
PTM
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #623 üzenetére
Jaja tényleg, írtad is. A lila talizmános küldetés miatt írtam, az utolsót nem lehet megszerezni ha előbb mész a főboss arénájába. Hacsak azóta nem változott ez meg.
-
PTM
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #620 üzenetére
Itt Duskveil a tűs boss, ő dobja.
Scorpion Lord lore-ja egyébként kapcsolódik a Journey to the Westhez ( ), keress rá ha érdekel. Van egyfajta mélysége ennek a játéknak, amire én nem is gondoltam közben. Igaz, a regényt nem olvastam.miért piál és miért támadja meg Duskveilt Egy kicsit későbbi tipp, de lehet, hogy tudod. A chapter végén először egyenesen menj fel a lépcsőkön tovább, ne fordulj jobbra.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Amúgy ha tudtam volna, akkor nem baszarintok el rá két órát tegnap. :-D
Egy bajom volt vele, hogy éreztem, hogy nem vagyok elég erős hozzá még, pellettekkel sem. Néztem videókat róla, és azt láttam, hogy más sokkal nagyobbakat sebzett a brute force támadásokkal, gyakorlatilag azzal le is tolta.
Mint Tree Sentinel a játék elején Elden Ringben. Én azt is lenyomtam ott :-D 7-8 órám ment el rá, de levertem. :-D Utána tudtam csak meg, hogy azt nyugodtan ott is hagyhattam volna a játék feléig akár. :-D
-
Peace
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del #617 üzenetére
A tűs boss-ról beszéltem.
-
PTM
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #617 üzenetére
Mást értetek a következő boss alatt.
A skorpió nem kell a tűhöz. Ő dob pár hasznosat, illetve achievementhez/trófeához kell ha az érdekes. Bár ahhoz NG+ alatt is le lehet győzni. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
A következő bosshoz kell valamilyen weaving needle, amihez pedig ezen a bosson át vezet az út egy guide szerint.
Ezért küzdök vele, hogy meglegyen a tű, és a kövi boss utolsó fázisában tudjam használni.
Most olvasom, hogy nem is ezt kell lenyomni hozzá, hanem Dustveil-t, akit még nem találtam meg.
Mindegy, lenyomom.
-
Peace
nagyúr
Nem is baj, ha látja. Nehogy ugyanígy járjon. Már ha tényleg annyira meg akarja ölni. Nekem is a következő boss simán lement, aztán nem találtam utána a helyén a skorpiót. De Google segített a helyzetfelismerésben. Nem sirattam annyira. Dropjai sem hiányoztak a játék során.
-
Peace
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del #613 üzenetére
Én elengedtem pár próbálkozás után. Aztán a következő boss fightnál meghal ugye "szegény" és onnantól már nem elérhető. Nem is bántam.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del #612 üzenetére
Amúgy ennél a bossnál érzem először, hogy ez egy unfair fight. Ha erőből nem tudod ledarálni Wright, pluck of many és merevítővel, akkor esélytelen, mert ő bedarál. Lvl 64 vagyok most, megnéztem, lvl 80-tól ajánlják, szerintem még kell pelleteket készítenem meg pár szintet lépkednem.
Most reggel kaptam idegbajt, már csak kb 2 milliméter HP-ja volt, amikor agyonvágott.
Ez a fight nagyon sokban múlik azon, hogy az RNG mit dob. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
Nem vagyok hozzászokva, de most megakasztottak. Chapter 4
Secret Area, Scorpionlord. Ehhez képest a Vangauard Tiger rózsaszín bugyis kislány volt. Már vagy 25 próbám van benne, nem boldogulok egyelőre. Kb 20% HP-je marad és végem.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Végülis, igen. Mind a hárommal egyetértek. A második észrevétel engem is meglepett, úgy futottam mindig neki, hogy mi baj lehet, hisz úgyse, aztán meg is lepődtem.
A főboss harmadik fázisa azért elég tricky, még akkor is, ha már tudod mit kell csinálni. Én nem csináltam meg előtte azt a bizonyos mellékküldit, azzal könnyebb lett volna. Első boss lement a negyedik fejezetből,
itt azért a mobok már sokkal keményebbek. -
PTM
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #609 üzenetére
Ami nekem megmaradt és egyetértek velük, bár nem zavartak nagyon:
- A játékban eddig nem lehetett sehonnét leesni, itt váratlanul igen - A pagodában a két boss gagyi - Szintén a túl nagy térkép -
Ctrl+Alt~Del
őstag
Na befejeztem a 3. fejezetet. A
nem volt egyszerű, másfél órám volt benne, de végül sikerült elfektetnem.főboss harmadik fázisa elsőre lement.Az első és második fázisa Összességében talán ez a fejezet tetszett legkevésbé, értelmetlenül nagy területek voltak benne.
Mik voltak amúgy itt a jogos kritikák?
-
PTM
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #606 üzenetére
Hogy tetszik a harmadik fejezet?
Nekem minden jogos kritika ellenére is az volt talán a kedvencem, annyira bejött a hangulata. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
Be is fejeztem a chaptert, jo volt a vege.
Az a secret boss, a nagy rák klassz volt, meg a buddhaszemek utani kolosszus is.
Wind Saget parszor ugy probaltam, hogy meg nem volt meg a megfelelo buzoganyom, meg a wind tamer se, ugy is majdnem meglett, de ezekkel azert sokkal egyszerubb volt.A fejnelkuli gitaros ficko meg a zeneje halali. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
Én most jutottam a játékhoz, Chapter 2 végénél járok, eddig két boss volt a játékban: a
és aWhiteclad Noble Tiger Vanguard. A többi egy vicc volt.
Összességében tetszik a játék, nagyon hangulatos, de két boss "közti úton" gyakoratilag semmi nincs benne.
Tegnap hallottam, hogy 110 boss van a játékban, ez már Elden Ring-féle bosszsúfolás.
-
markknight
veterán
Sikerült végre a Chapter 4. boss elég nehéz volt, főleg a pálca vagy mi a tököm nélkül. Már konkrétan azon a szinten voltam, hogy törlöm az egészet a mentésemmel együtt. Érdemes volt kitartani.
-
markknight
veterán
Azért ez a pókcsajszi eléggé nerfelve lett a traileres bemutatkozóhoz képest, már ami a megjelenését illeti
Türelmetlenségem miatt kicsit vért izzadtam a Chapter 3-mas bossal és ahogy észrevettem még csalt is. Ezeket a cutscenes ütéseket egyszerűen sehogy nem tudtam kivédeni, tehát kb full életnyit leszedett a harc alatt, szóval szépen lassan, dodgeolgatva kellett elintéznem. Ráadásul olyan is volt, hogy leütöttem róla az arany páncélt és úgy esett össze, hogy amúgy rajta volt, de az animációt előtte meg mutatta, hogy felválik. Érthetetlen. A chapter 2-tes final boss szerintem keményebb volt mint ez, főleg ezek miatt. Amúgy az is érdekes volt ennél a Yellowbrow-nál, hogy néha messzebb voltam mint amennyire kellett volna és úgyis elért a támadása, máskor közelebb állva pedig nem.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
markknight #601 üzenetére
Akkor jó ha te jössz rá, épp ez a lényege szerintem!
Gratu.!
-
markknight
veterán
Közben lenyomtam a második chaptert is, eléggé kemény volt nekem ez a boss. Újra kellett osztanom a skilleket, meg elmenni grindolni hátha találok valamit. Most nézem youtube-on és teljesen más taktikával szedtem le és még ott a srácnak volt valami cucc amivel meg tudta állítani a homokot.. Na nem baj, haveromat mindig oltogatom, hogy vadul guideozik ezekben a játékokban, ezért én csak utólag fogom megnézni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest