Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
Én úgy gondolom, olyan rég jött ki már F1 PC-re, hogy idén még megbocsájtom ezt az irányítást és fizikát. Amennyiben jól alakulnak az eladások, (ha Geoff Crammond bácsi nem is) de más még kedvet kaphat A SZIMULÁTOR elkészítéséhez.
Kövezzetek meg, tudom nincs mindenkinek otthon maga a Paksi Atomerőmű, de ha már a szimulátorosságba nem merek belekötni, akkor belekötök a grafikába.
Az én véleményem szerint ez az EGO engine is tök elavult, a jövőre érkező Dirt-nek, Gridnek, F1-nek REMÉLEM nem ez lesz az alapjuk... Úgy értem ezt, hogy egy mai autós játék tudna még ennél is szebben kinézni.
2008-ban nagyon durva látvány volt a Grid az EGO-val, 2009-ben még gyönyörűnek számított a Dirt2, de az F1 2010 szerintem pedig már csak pusztán szép.
Ettől függetlenül az év játéka nálam, mert imádom az F1-et!
Utánanéztem, 2009. Április 24-e óta várom ezt a szeptember 24-et!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi belépő szinten
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Diabetes - Cukorbetegség
- SSD kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest