Hirdetés
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Home server / házi szerver építése
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #8310 üzenetére
Ezzel azt akarod mondani, hogy hoszabb távon a 2600XT még tud majd meglepetéseket mutatni az új driverek megjelenését követően? A 8600 GT pedig tartja majd a mostani szintet? Ja és mi az a AA? Anti Analise talán? És az hogy modernebb az mit jelent végül is. Bocs hogy sokat kérdezek, de kiváncsi vagyok az okosak és szakértők véleményére is.
-
szállitó
senior tag
válasz
CPT.Pirk #8284 üzenetére
kÖSZÖNÖM NOS AZ A GONDOM HOGY MA NEM IGAZÁN VAN BOLT AHOL TUDNÉK MIT VENNI
VAGY VAN 512 PRO 20900 ÉRT VAGY VAN 512 XT 23900 ÉRT VAGY 7600 GT UGYANENNYIÉRT TE MELYIKET VENNÉD MEG? ÖSZINTÉNSZOLVA 2-3000FT NEM SZÁMIT VISZONT NINCS 200AM EGY ÚJ KONFIG RA
A renglistákon nem is láttam ezt a 2600 pro t csak xt t az üti a 7600gt
nekem föleg stratégihoz kell sim city 4 panzers rush for berlin
-
sulep
senior tag
válasz
CPT.Pirk #8284 üzenetére
Na megnéztem.
Ezek voltak ráírva:
MS INDUSTRIAL
GOLD MS400 ATX P4
230V 5A 50/60Hz+3,3V 20A
+5V 24A
+12V 14A
-12V 1ATotal O/P 153W
Ezek most aránylag elfogadhatónak számítanak? Ez a Gold táp tudom hogy szar de azrét azok között is a jobbik fele vagy a rosszabb? Ez még elbírja a fennti konfigom + a 2600XT videókarit?
-
faqutya
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #8260 üzenetére
koszi a valaszt.
remelem a szerviz kicsereli, vagy megjavitja...
ha nem, akkor van valami megoldas? olyan amivel a garanciat nem bukom?
esetleg nagyon meghajtani, hatha tonkre megy es akkor mar kicserelik?csak annyi meg, hogy orulok, hogy vegre talaltam egy forumot, ahol reagalnak a kerdesemre, mert sok helyre irtam, de volt ahol valaszra sem meltattak, vagy elhulyultek a kerdest.
ugy latszik ez tenyleg egy komoly forum es vannak itt hozzaerto emberek. -
válasz
CPT.Pirk #8183 üzenetére
Üdv,
Köszi a választ nem vettem észre meg késő is volt már mire visszanéztem ide.
A 8.3-al jó, csak annyit szúrtam ki itt a forumba vmelyik hsz-ben, h nem kell már egyes driverekkel ezt a manual installt csinálni.
Én megbírkózom vele, de kb 2 hónap, jön az új PCI-ex-es gépem, amibe már értelemszerűen nem ez a kari lesz, ez pedig meg hugom/lovagja gépébe, és Ők viszont nem értenek hozzá még annyira sem mint én. (elég gáz de a családban én vagyok a "számtekes" mindig engem kérdeznek miből mit vegyenek, most ezt az AGP-s 2600XT-t is én találtam ki, erre amikor megkapják látják h nem síma ügy az install) Tehát egy automatán feltelepülő driver a lelkemet nyugtatná meg, h olyan kártyát kapnak, amivel absziolút semmi para nincs.
Amúgy tetszik a 8.3 meg a CCC is elindult miután külön leszedtem feltettem, a húzást még nem próbálgattam, nem tudom van-e értelme egyáltalán, egyenlőre örülök annak, h a FarCry 1024-ben very high-on AA-val Aniso-val 40-50 FPS-t ad. (még az 1.0-ás FC) Peccselni nem részletezendő okok miatt sikeresen nem tuduom. Esetleg ha erre valaki tud gyógyírt. Egyáltalán mennyit jelentenek az 1.3-as patch szépítései? Mert a 9800pro-ra ha feltettem vna se látszott vna semmi a DX 9 miatt, most meg ha már van DX10-es kari megnézném milyen a látvány. -
válasz
CPT.Pirk #8206 üzenetére
Nem kell checksum-al szórakozni, win flash simán felrakta a biost.
Ment pár percet a Fur benchmark, ami rendesen megizzaszotta a kártyát.
2D-re 1.25V-t, 3D-re 1.30V-t állítottam be, 2D-ben 1.25V-n megy, 3D-ben 1.31-1.33V-n.
Azt nem tudom hogy bios miatt megy-e ennyin, mert korábban is hasonló értékeket mértem. -
-
-
fagy53
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #8103 üzenetére
Ahogy nézem driver vonalon nem vagyuk egyedül a problémáinkkal! Az NV-sok is panaszkodnak, hogy a régebbi játékoknál problémák vannak. A 73GT, de még a 76GS-szel sem volt semmi bajom a több éves játékokkal, de ezekután kérdés mennyire szívnám meg a 9600GT-vel vagy a 8800GT-vel? Az AMD-ATi-nál legalább biztosra megyek!
-
fagy53
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #8101 üzenetére
Jól mondod! Bár az ár/érték aránya a 9600GT-nek a legjobb, nem mindegy, hogy abszolútértékben mennyi az ár! Ha valakinek 30ezer van VGA-ra, abban a körben fog keresni. Sokáig egyik kártya sem fogja bírni a játékfejlesztők rohamát, érdemesebb az olcsóbbat venni. A régebbi játékokban meg nem mindegy, hogy pl a 9600 53 FPS-e helyett 46 FPS a 3850 sebessége?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
CPT.Pirk #8077 üzenetére
Sajna nem tudom megnezni (par honapja a kb. 20kV kinyírta a multim) de a homerseklet a karinak 39°C-ra esik vissza 2D-ben, origi biossal 42°C körül ment. Az MVKtechen a srác szintén fogyasztás-csökkenésről számol be, bár lehet a freki csokkentés elsősorban az oka. Mégegyszer nem nézed meg?
-
válasz
CPT.Pirk #7991 üzenetére
Igen, a gond megeshet, hogy abból adódik, hogy van fent 2.0 és felltettem a CCC-t, aztán a Framework SP-t tesz fel és utána egy új CCC-t rakok fel, ami az SP-s Framework-kel összeakad. Talán olyan osztályokat használnak, amit az SP "javít" vagy átnevez, töröl. Nem tudom.
Sajnos nem az első eset volt nálam és talán ez az összefüggés, de mindenesetre sikerült így újraélesztenem és remélem ez után is bejön majd -
-
bolcsodal
addikt
válasz
CPT.Pirk #7830 üzenetére
Horror...
Nah úgy néz ki jövő héten HD2600XT AGP tulaj leszek. Kíváncsi vagyok...
Ez alapján a HD2600Pro teszt alapján bizakodó vagyok.
Egy 3100+ Sempron erősebb egy @3.2P4 Northwoodnál?
-
DRB
senior tag
válasz
CPT.Pirk #7767 üzenetére
Mielött újra raknád a wint, azért még próbáld meg csökkentett módban uninstallálni a drivert, ha úgy is fagy, elméletileg nem fagyhatna mert akkor nem tölti be a vga drivert(meg sokminden mást sem), akkor csak simán küld rá a Driver Cleaner-t, persze ezt is csökkentett módban.
-
DRB
senior tag
válasz
CPT.Pirk #7745 üzenetére
Dehogy nem jó az AGCT. Csak mintha valaki írta volna, hogy RivaTuner-rel nincs az a 85xMHz-es probléma, amúgy a legfrisebb van meg(2.06-os). Persze fagy53 meg azt írja, hogy a riva is azt csinálja mint az AGCT. Én meg azt írom, hogy ki akarom próbálni mit csinál.
Lehet, hogy az új riva már ismerni fogja a 8.2-es drivert.
Régi drivert meg nem akarok vissza tenni, ugyen nem kell mondanom miért, estleg ha az új riva sem jó(nem tudom vele húzni), akkor is csak ideiglenesen -
válasz
CPT.Pirk #7613 üzenetére
hmmm, én most éppen az egyessel játszom, nem tapasztalok rajta semmi gondot
aláírás jóVaniliásRönk: no most elkezdhetném verni a mellemet, hogy meddig húztam a 7300GT-t... de nem kezdem, mert tartósan nem húztam semeddig
pedig lehetett volna, vmod nélkül első pöccintésre ment 600/840-et.
-
grunge
addikt
válasz
CPT.Pirk #7598 üzenetére
de a populáris fajták lefelé tendálnak.
már irtad h bejött az neked, majd megnézem! mondjuk szimulátorokon kivül nem is kell vezetni tudni
Ste: látom inkább aszimulátorokat kedveled, ott legalább vannak még jo dolgok ma is
részemröl annyi a gebasz h kormány kéne ugye...esetleg te avval tolod? szigoruan életszerü dolgok után?
mennyin idlézik a passziv zafid? nekem 26-29fok a passziv msi xt. nem tudom h miért de tud power playt (pedig elvileg nem kéne neki), 110/252-re áll vissza winben.
-
-
DRB
senior tag
válasz
CPT.Pirk #7564 üzenetére
Azért gondoltam, hogy Aggregátor mélcímére küldöm, mert megbeszéltük, hogy beteszi a vmodos cikkbe kiegészítőnek, és netán vágni, méretezni, akármit akar vele. Mondjuk le is tudja tölteni, na mind1 majd kitalálja hová küldjem.
Természetesen figyelni fogom a hőmérsékleteket, éppen most néztem mennyi ha terhelve van, és néha beleszalad a 70 fokba. Mi lesz ha vmod+húzva leszTöbben is írtátok itt, hogy kinek mennyi, most nem kerestem vissza, de olyan 38-40 fok rémlik idle, terhelve nem emlékszem, igaz azt nem írta senki hány fokos szobában nézte, de csak nem minusz 20-ban
Azthiszem mielött neki esek a vmodnak lekapom a hűtőt és megnézem milyen és mennyi paszta van alatta. Esetleg teszek rá másikat, még nem tudom. -
bolcsodal
addikt
-
-
efegyke
tag
válasz
CPT.Pirk #7262 üzenetére
Hát azért 26000nek a fele nem 7500
Vmoddolni meg nem akarom mert nem érzem magaménak a tudást amivel megcsinálhatnám és a procim így is kicsit kevés a karinak.hangos volt a gyári hűtés(Sapphire) meg féltem hogyha most 65fok loadon akkor mi lesz nyáron...és pont jött a jegyzettám
-
lowrider
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #7111 üzenetére
Kösz!
Akkor igazából - tekintve hogy mindkét kártya "kevés" a DX10 valódi képességeihez - akkor jobban megéri a 2600XT full, mert ahhoz ha jól értettem más fórumokban akkor van HL2 BlackBox?
Ú... azt nem írtam, hogy szempont lehet a hűtés hangossága/halksága is. Ezt figyelembe véve?
-
-
KrAt
veterán
válasz
CPT.Pirk #7075 üzenetére
Köszi mindenkinek
860/860 megy, már eredményben majdnem megvan a 3. helyezés (ami voltmoddos
) csak míg full gyári a cucc, nem nagyon akarok voltmoddolni
Bár lehet belefogok, ha vki segít nekem
Elolvastam a LOGOUT-os cikket, és frankó is, csak nemtudom, mennyire merjem besatírozni, nehogy túlfeszeljem
-
válasz
CPT.Pirk #7047 üzenetére
már csak annyit tennék hozzá, hogy 8600GT-t akkor érdemes venni, ha húzni akarod (vagy esetleg az MSI OC-t érdemes alapon, az nagyon jól van belőve). És 256M memóriával. Amúgy inkább a 2600XT-t javaslom - főleg, ha a Bioshock meg a Rainbow Six: Vegas szerepel a terveid között
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 11 - népalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest