Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardverekkel indít a szeptember
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghud
csendes tag
Újraraktam a windowst, feltettem a via 515A-t, feltettem a hotfixes drivert, valamint a directx 9c 2007 novemberit. Eredmény: ugyanaz, kép szemetel. Egyéb más javaslat?
-
ghud
csendes tag
No a helyzetem egyre kilátástalanabb.
A hotfix-szel sem tökéletes. Bár ugyan a direct3d elindul már, de a kép annyira szemetel, hogy játszani nem lehet.Ezen felül jelenség még a böngészőben, hogy a linkek színe piros, egyes feliratok más színűek, mint amilyennek lenniük kellene.
Legújabb alaplapi driver van fent (régebbit is próbáltam, az sem segített), valamint működésre tudom bírni (bár nem tökéletes), Omega driverrel és hotfix-es driverrel.
Akinek lenne ultimate megoldása, megköszönném.
Üdv,
GHud -
ghud
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #6992 üzenetére
Vágom. Köszönöm!
Sajnálom, hogy én nem úgy születtem, hogy mindent elsőre megértek.
Peace.
GHud
-
ghud
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #6983 üzenetére
Jó, mert azért írtam, hogy a catalyst nem megy fel. Szal ezexerint a hotfixszel semmit nem érek.
-
ghud
csendes tag
Helló!
Már harmadik napja szivatom magam a hd2600xt-mmel. Sikerült beüzemelnem végülis, de az a problémám, hogy szemetel a kép.
Előzmények:
MSI KT6V alaplap (tudom, nem mai) - AGP slot, VIA chipset
Sapphire HD2600XT
winxpsp2hunprofegyetlen felállásban működik: VIA legutolsó agp driver (5.valami), és Omega driver legutolsó (4.8.valami). Ez alatt azt értem, hogy bármely más driverek esetén a direct3d nem volt hajlandó elindulni. Most ugyan megy, de szemetel (nem veszélyes, de a játékot pont élvezhetetlenné teszi). [link]
Alaplapon BIOS-t frissítettem, már csak az marad, hogy valami VGA beállításokat nyomogassak (Fast writes pl). Egyelőre azonban semmire nem jutottam. Az AGP Tray nevezetű (Omegához) cuccon belül mindent állítottam, a játékon belül minden beállítást próbáltam, de nem jutottam eredményre.
Akinek esetleg van tippje (azon kívül, hogy cseréljem le a kártyámat), azt szívesen fogadnám.
Köszi előre is!Üdv,
GHud
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest