- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghud
csendes tag
Újraraktam a windowst, feltettem a via 515A-t, feltettem a hotfixes drivert, valamint a directx 9c 2007 novemberit. Eredmény: ugyanaz, kép szemetel. Egyéb más javaslat?
-
ghud
csendes tag
No a helyzetem egyre kilátástalanabb.
A hotfix-szel sem tökéletes. Bár ugyan a direct3d elindul már, de a kép annyira szemetel, hogy játszani nem lehet.Ezen felül jelenség még a böngészőben, hogy a linkek színe piros, egyes feliratok más színűek, mint amilyennek lenniük kellene.
Legújabb alaplapi driver van fent (régebbit is próbáltam, az sem segített), valamint működésre tudom bírni (bár nem tökéletes), Omega driverrel és hotfix-es driverrel.
Akinek lenne ultimate megoldása, megköszönném.
Üdv,
GHud -
ghud
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #6992 üzenetére
Vágom. Köszönöm!
Sajnálom, hogy én nem úgy születtem, hogy mindent elsőre megértek.
Peace.
GHud
-
ghud
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #6983 üzenetére
Jó, mert azért írtam, hogy a catalyst nem megy fel. Szal ezexerint a hotfixszel semmit nem érek.
-
ghud
csendes tag
Helló!
Már harmadik napja szivatom magam a hd2600xt-mmel. Sikerült beüzemelnem végülis, de az a problémám, hogy szemetel a kép.
Előzmények:
MSI KT6V alaplap (tudom, nem mai) - AGP slot, VIA chipset
Sapphire HD2600XT
winxpsp2hunprofegyetlen felállásban működik: VIA legutolsó agp driver (5.valami), és Omega driver legutolsó (4.8.valami). Ez alatt azt értem, hogy bármely más driverek esetén a direct3d nem volt hajlandó elindulni. Most ugyan megy, de szemetel (nem veszélyes, de a játékot pont élvezhetetlenné teszi). [link]
Alaplapon BIOS-t frissítettem, már csak az marad, hogy valami VGA beállításokat nyomogassak (Fast writes pl). Egyelőre azonban semmire nem jutottam. Az AGP Tray nevezetű (Omegához) cuccon belül mindent állítottam, a játékon belül minden beállítást próbáltam, de nem jutottam eredményre.
Akinek esetleg van tippje (azon kívül, hogy cseréljem le a kártyámat), azt szívesen fogadnám.
Köszi előre is!Üdv,
GHud
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged