- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
9800Pro soha nem evett meg 75W-ot, mert az agp slot nem tud annyit leadni, és tápcsati sem volt a karin.
Mostani géped sem eszik 200W fölött, szall 400W névleges teljesítmény fölé csak akkor menj, ha duplavidkaris izomgépet akarsz, könönben csak pénzkidobás.
Problémádra javasolnék egy win reinstalt, valami esetleg megmaradhatott előző kari driveréből, stb.
Jah és tölcsd ki az adatlapod, úgy egyszerűbb segíteni. (beállítások menü)Vaniliásrönk: 1 hónapja majdnem vettem egy trustot, mert szépen nézett ki, nagy venti, aszittem valami korrekt tákolmány, aztán a tápos topicban nem találtam pozitív hozzászólást, úgyhogy vettem egy fasza deltát 3K-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest