Új hozzászólás Aktív témák

• Bandit21

addikt

válasz CPT.Pirk #8183 üzenetére

Üdv,
    Köszi a választ nem vettem észre meg késő is volt már mire visszanéztem ide.
    A 8.3-al jó, csak annyit szúrtam ki itt a forumba vmelyik hsz-ben, h nem kell már egyes driverekkel ezt a manual installt csinálni.
    Én megbírkózom vele, de kb 2 hónap, jön az új PCI-ex-es gépem, amibe már értelemszerűen nem ez a kari lesz, ez pedig meg hugom/lovagja gépébe, és Ők viszont nem értenek hozzá még annyira sem mint én. (elég gáz de a családban én vagyok a "számtekes" mindig engem kérdeznek miből mit vegyenek, most ezt az AGP-s 2600XT-t is én találtam ki, erre amikor megkapják látják h nem síma ügy az install) Tehát egy automatán feltelepülő driver a lelkemet nyugtatná meg, h olyan kártyát kapnak, amivel absziolút semmi para nincs.
    Amúgy tetszik a 8.3 meg a CCC is elindult miután külön leszedtem feltettem, a húzást még nem próbálgattam, nem tudom van-e értelme egyáltalán, egyenlőre örülök annak, h a FarCry 1024-ben very high-on AA-val Aniso-val 40-50 FPS-t ad. (még az 1.0-ás FC) Peccselni nem részletezendő okok miatt sikeresen nem tuduom. Esetleg ha erre valaki tud gyógyírt. Egyáltalán mennyit jelentenek az 1.3-as patch szépítései? Mert a 9800pro-ra ha feltettem vna se látszott vna semmi a DX 9 miatt, most meg ha már van DX10-es kari megnézném milyen a látvány.

Új hozzászólás Aktív témák