Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
Sziasztok! kicsit visszanéztem ide na most annyi tapasztalattal bövűltem hogy sok ember azt mondja hogy 256Mb-nál több nemkell memóriából na sajnos ez a mai világban egyre jobban elbukott válasz, jönnek ki az újjabbnál, újjabb játékok és ezeknek igen is kell már az a vacak 512Mb-memo pl: haverom és én is elkezdtem nyomni a Crysis-t neki igaz gyengébb a karija mert egy 7600GT-je van én azon is csodálozom hogy azon elindult és jáccható még a játék na most a Crysis alapból szeretni enni a memóriát a sok effektek meg mittom én mimiatt nála hamarabb elfogy a kártyája a gépből mint nekem az 512-es el ilyenkor jöhet az a x@r restart amit nem igazán szeret az ember fölleg ha már csorog a nyála..!
Szvsz ha valaki szeretne ebben gondolkodni vagyis a mai komolyabb játékokkal is jáccani annak inkább az 512-es kártyákat ajánlanám mostmár.
Ez ha a közeljövőt nézzük és nem szeretnénk fél évente venni másik kártyát akkor okés, ha meg fél évente váltjuk a karit akkor annak az illetőnek nem szól mert úgyis gonodolom én jobbra és jobbra cserélgeti!
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest