- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
Sziasztok! kicsit visszanéztem ide na most annyi tapasztalattal bövűltem hogy sok ember azt mondja hogy 256Mb-nál több nemkell memóriából na sajnos ez a mai világban egyre jobban elbukott válasz, jönnek ki az újjabbnál, újjabb játékok és ezeknek igen is kell már az a vacak 512Mb-memo pl: haverom és én is elkezdtem nyomni a Crysis-t neki igaz gyengébb a karija mert egy 7600GT-je van én azon is csodálozom hogy azon elindult és jáccható még a játék na most a Crysis alapból szeretni enni a memóriát a sok effektek meg mittom én mimiatt nála hamarabb elfogy a kártyája a gépből mint nekem az 512-es el ilyenkor jöhet az a x@r restart amit nem igazán szeret az ember fölleg ha már csorog a nyála..!
Szvsz ha valaki szeretne ebben gondolkodni vagyis a mai komolyabb játékokkal is jáccani annak inkább az 512-es kártyákat ajánlanám mostmár.
Ez ha a közeljövőt nézzük és nem szeretnénk fél évente venni másik kártyát akkor okés, ha meg fél évente váltjuk a karit akkor annak az illetőnek nem szól mert úgyis gonodolom én jobbra és jobbra cserélgeti!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tippmix
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Konteó topic
- PlayStation 5
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- További aktív témák...
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest