- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Acer notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VR topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carrot
tag
Igen, a jövőre nézve biztos nem hüjeség az 512MB, de engem nagyon aggaszt, hogy mindenki egy játékról beszél állandóan (Crysis), hogy az hogy megy ezen a kártyán. Ez a megalománia, különböző fokozatokon, nagyon nem egészséges. Meg hány olyan tényleg igényes játék jelenik meg egy évben amivel összesen játszik mindenki durván 1 hónapot, aztán megint előkapja és aminek bazi nagy a gép igénye, érdemes megvenni, fejleszteni rá. Nekem mindig az volt a tapasztalatom, hogy néha a "szarból" is lehet vaskarika, vagyis, 6600Gt, sőt a chipsettem is játszotta a COD4et, és azt mondtam rá: "Apám! Milyen szép!". Minek a videókártya, a gép, játszunk, csak játszunk, és arról filozofáljunk, hogy ez a VGA kaki, mert nem tudja ezt, meg ezen a resolutionon már gyenge stb. stb.
Fúf, ne haragúdjatok ezért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Acer notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest