- Home server / házi szerver építése
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radírfej
senior tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
meg tudom erősíteni... nagyon olcsón egy stabil lap, tuningra is alkalmas, kétkártyás rendszer, későbbi procibővíthetőség mellette szól még...(viszont van egy két ostoba hibája is, ami persze egy átlag usert nem zavar, de akkor is.)
de hogy a témához is szóljak... kipróbáltam az unreal3 bétademo-nak titulált verzióját, és nagyon elégedetten nyugtáztam, hogy a kártya teljesítménye megfelelő ott is. 1280*1024-ben maxon kényelesen 25fp-s felett.
igazán szerintem kell még kb 3-4 hónap, hogy igazán jó driverek jöjjenek ki, ennek megfelelően remélem a kártya teljesítménye még fél évig elegendő lesz élsimítások nélkül az újabb játékokban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő