- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
dokee78 #16790 üzenetére
-BS Player.
- Xperia Minin is használod?
Nem fagy?A SE X8-on sokkal stabilabban fut, mint a Mobo Player, gondolom, akkor Xperia Mini röhögve lekezeli. Anno, egy pár hete én ajánlottam aggleánynak, előtte mind ketten Mobo Playert részesítettük előnybe.
A pdf fájl folyamatos nagyításra találtál már programot? Amit ajánlottam kipróbáltad? OfficeSuite
-
-
bostone
addikt
Nálam a Rock Player vált be. Majd minden készüléken működőképes.
-
hmiki28
tag
köszönöm!
-
hdman
őstag
válasz
atillaahun #16723 üzenetére
szia! koszonom az ajanlast.
ezen felbuzdulva eleg sok videolejatszo/streamelo progit lekaptam, de mindegyikkel volt valami gaz.kiprobaltam a moboplayert galaxy s2-n. dropboxban rabokok az avi fajlra, felkinalja a moboplayert es a gyari cuccot. a gyari persze nem tud vele mit kezdeni, moboplayer viszont kb 10mp gondolkodas utan frankon viszi,nincs akadozas,nem esik szet a kep. egy gond van vele, a feliratot nem tarsitja hozza.
elfelejtette: neked is koszi! yxplyerben ha megadom a fajl linkjet,akkor kb 15mp utan elkezdi jatszani a videot,de sajna vegig akadozik a kep, es full darabos. a hang viszont legalabb ok
-
hmiki28
tag
Divxhez milyen lejàtszo ajànlott?
-
donyka
csendes tag
Olyan programot keresek amivel ki tudom tenni widgetként az órarendemet vagy valamilyen táblázatos formában meg tudnám oldani.
Illetve van olyan progi amiben 2 db Facebook fiókot (személyes, céges) tudok beállítani és nem kell felváltva bejelentkezni, az is jó lenne ha egy widgetben kiadná a friss infókat egy helyen. -
aasgier
tag
válasz
zsolt19900 #16751 üzenetére
Navitel van hozzá magyar turistajelzéses térkép nagyon jó jó ideje használom
-
bradam
aktív tag
válasz
hodostamas #16781 üzenetére
Köszi, megvan
-
Arween
senior tag
Erre esetleg valami ötlet?:
"valaki tudja a Zedge alkalmazás miért áll le X10 mini pro-n?Hónapokig működött rendesen,de 2-3 hete indítás után leáll.Próbáltam újratenni,de ugyan az a helyzet." -
GrandS
senior tag
válasz
atillaahun #16780 üzenetére
Aha. Kösz!
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Nem teljesen app téma,de hogyan lehet importálni Google Calendarba dolgokat? Van egy .ics kiterjesztésű fájl, azt kéne valahogy megoldani,hogy lássam, viszont se az online, se az androidos calendarban nem találtam Importálást.
Valakinek valami ötlet? -
GrandS
senior tag
válasz
atillaahun #16774 üzenetére
Mi az a Chuck Norriz mód?
-
Koga777
tag
Sziasztok! Hogy lehetne leszedni a marketből a Smurfs' Village-et? Azt írja, hogy ebben az országban nem leszedhető. Próbáltam amerikai és kínai szolgáltatót is beállítani a marketaccessben, de nem megy. (Samsung Galaxy S-re)
-
atillaahun
veterán
válasz
zsolt19900 #16756 üzenetére
Nem ismerem a programot így nem tudom, de ha eddig nem jöttél rá, akkor gyanítom, hogy sehogy. Ezért is használok én DroidWall-t (tűzfal), és csak azokat a programokat engedem netre, amiknek valóban szüksége van rá, a több meg marad a seggén.
(#16768) dahaka1
Ha a számlálóra gondolsz, szerintem azt csak a dockbar ikonjait jeleníti meg alapból. De egyébként én is ADW Notifier-t használok, mert az tud Chuck Norriz módot is. -
dany27
őstag
Akkor itt van a gond.... Vagyis van máshol is mert raktam rá(Xperia Mini Pro) egy Sygic Aura 2.1 és a világért sem akar műholdat.....
-
Met
nagyúr
Felraktam a Go Contacts-t, beimportáltam a telefonszámokat a sim kártyáról és valamiért mindegyik mögé tett egy /1-est és az Ö É-vel kezdődő neveket a # kategóriába tette.
Ezekre van megoldás? -
dahaka1
csendes tag
Sziasztok!
Az ADW Launcher-ben hogy lehet beállítani, hogy a nem fogadott hívásokat, meg az üzeneteket jelezze a főképernyőn? Kiraktam a telefon indítót,de azon nem jelzi.
-
petipetya
nagyúr
válasz
dany27 #16765 üzenetére
Smartcity:
- Feltelepítettem és letöltöttem hozzá a térképeket.
- Utána lekpcsoltam minden internetet a telefonon (wifi/mobilnet) és terveztem egy útvonalat.
- Ekkor kiírta, hogy szerver kapcsolódási hiba.
- Vagyis kell neki az internet az útvonalak tervezéséhez.Google Térkép:
Lementettem a várost (Budapest) offline (nekem 4 terület elég volt ehhez), hogy majd így tervezek útvonalat, de nálam net nélkül egyik tervező (gyalogos/bkv/autó) sem működik, csak tölt a nagy semmibe. Neten viszont egyből leszedi az adatokat. Tehát ez sem járható út a számodra. -
dany27
őstag
Üdv!
SmartCity-hez kell net azután is miután leszedte a mapokat??
Magyarán lehet-e használni net nélkül is?Előre is köszi!
-
petipetya
nagyúr
válasz
huntenseN #16759 üzenetére
Se a documents to go-ban, se a quickoffice-ban nem találtam képbeszúrási lehetőséget.
Viszont ha feltelepíted a hivatalos google dokumentumokat, akkor abban a továbbiak / szöveg / nagyító melletti ikon / galériából származó dokumentum révén be tudsz illeszteni egy képet a dokumentumba, de csak egyet enged.
Ám ha a böngészőt átállítod desktop-ra és ott megnyitod a google dokumentumokat és létrehozol egy újat, akkor ott be tudsz illeszteni tetszőleges számú képet a picasa-ból. Persze előtte ezeket a képeket a galériából töltsd fel a picasa-ba.
-
gyuszmó
őstag
Tudnátok ajánlani v.mi jó minőségű ingyenes autós játékot mint pl a nfs vagy hasonló ami a giroszenzort használja?
köszi -
huntenseN
tag
Sziasztok!
Valószínűlrg nem a legjobb helyre írok, de sűrgös segítség kellene.
Meghalt a gépem, így nincs más választásom, a Documents to Go-val kellene összehoznom egy word dokumentumot.. Nincs is vele baj, de sehogy sem tudok képet beilleszteni. Én vagyok béna hozzá, vagy nem is lehet?
Előre is köszi! -
canniball
nagyúr
"Van benne Tárcsázó..."
Közben feltettem, így látom hogy van benne ez is de arra a DialerOne-t használom, ez csak a kontaktokhoz kell."...mikor felteszed, megkérdezi mindig (míg alapértelmezetté nem teszed), hogy melyiket használod, ezt vagy a gyárit."
Tőlem nem kérdezte (a launcher sem), de annyi baj legyen.A g-ben lévő kontaktokat (mert a gyári csak oda volt hajlandó importálni...) szépen kiexportálta, majd visszaimportálta a készülék telefonkönyvébe, a beépített Contactsot lelőttem és úgy néz ki minden működik pöpecül.
Azt esetleg be lehet-e állítani, hogy amikor új kontaktot veszek fel akkor ne kérdezze meg hová akarom menteni, hanem a telefon legyen az alapértelmezett?
-
chab7
addikt
Ennél van jobb akku és fogyasztás figyelő widget, pillanatnyi kijelzéssel, history-val?
Battery Monitor Widget
Mert ennél ha lehúzom töltőről akkor nem azonnal reagál. Ugyanúgy ha a képernyőt offolom is csak idővel megy le a fogyasztás érték. -
zsolt19900
őstag
lenne egy fontos kérdésem, aaaa van nekem egy programom, ami néha néha, hogy regelje magát, vagy megmutassa, hogyan vehetem meg, elkezd felmászni a netre, hívás közben. Gyanítom, hogy a fullscreen caller lesz a bűnös, ezt a fergeteges opciót, hogyan tudnám kikapcsolni rajta?
-
helixP
nagyúr
válasz
zsolt19900 #16751 üzenetére
beepee7: Persze, meg még büntetést is fizettetnek, mert uninstaltad
Nyilván újra tudod tenni -
beepee7
csendes tag
Ha megvettem egy app-ot v egy játékot a marketen és utána unistallálom, akkor utána vissza tudom rakni? v újra meg kell venni?
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
android alapú garmin van? létezik?
vagy másképpen kérdezem, turista, túra útvonalak érdekelnek engem, esetleg ilyen térképet tartalmazó androidos navigáció létezik?
-
szoti27
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem h Galaxy S-re, és Galaxy S Plus-ra lessz 2.3.5-ös frissités? Köszönöm!
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e, ha nem, akkor kérlek irányítsatok át.
Egy galaxy 551-es boldog tulajdonosa vagyok.
A problémám az, hogy elég gyorsan betelt a gyári, szerintem nagyon kevés 160 MB-nyi (!!!) memóriám, és amikor átpakolok programokat az SD kártyára, sajnos újraindítás után úgy eltűnnek az indító ikonok a Home képernyőről, hogy még az Alkalmazások képernyői között sem találom többé őket! (Pl. az Opera Mobile-ről és az Angry Birds-ről van szó, amelyeket elvileg át lehet pakolni SD-re.) Ilyenkor csak a képernyőt sokáig bökve lehet kirakni a szükséges Gyorsgombot.
De:
ha minden újraindítás után kirakom újra a Gyorsgombot, akkor -bár úgy néz ki, hogy csak 1 db ikon van kint- igazából gyűlnek egymás tetején. Ez viszont csak akkor derül ki, ha megpróbáljuk letörölni a képernyőről, mert hopp, ott lesz alatta egy másik, majd egy harmadik, és így tovább, attól függően hányszor tűnt el az ikon újraindítás miatt, és hányszor raktuk ki újra és újra.Szóval a lényeg:
Ki lehet-e küszöbölni, hogy egy SD-re átrakott Opera Mini Gyorsgombja (Widget-je) eltűnjön a képernyőről újraindítás után, vagy ha nem, akkor el lehet-e indítani máshogy is egy Alkalmazást, mint gyorsgombbal, ha nem szerepel az Alkalmazások között, pedig ott kéne lennie? -
Jessus81
tag
sziasztok
felraktam a make your clock-ot, de sehogy sem akar kivarázsolódni a képernyőre, hiába akarom widgetként hozzáadni, utána kilép a főképernyőre és semmi:S
-
Jadro
veterán
A Go Launcher EX tényleg nem tud widget átlapolást vagy csak én nem találom meg a módját? Egyébként ez az egyetlen hibája van eddig, amivel azért együtt tudok élni.
-
basaja
senior tag
hali:-)
a k9-ben hol tudom beállítani,hogy a méleket megkapjan automatikusan,lehetőleg azonnal és ne csak mikor ránézek akkor jelezze,hogy tele a ládikó...:-)előre is köszi -
TRob1
veterán
válasz
canniball #16729 üzenetére
Csak rád vár a #16720-ban lévő linkek egyike, hogy kipróbáld.
Ha új névjegyet hozok létre, ki kell választanom hogy a fiókomba, vagy a telefonba mentse.
Gondolom hogy törölhető a gyári, hisz mikor felteszed, megkérdezi mindig (míg alapértelmezetté nem teszed), hogy melyiket használod, ezt vagy a gyárit.(ugyanúgy, mint pl. egy launchernél is, vagy képnézőnél, vagy bármi másnál)Ezen rész tesztelése szintén rád vár.
Ha felteszed, valszeg pár perc alatt kiderül minden számodra fontos kérdés. Eleve lehet hogy nem is fog tetszeni a felület, vagy a sebesség, vagy bármi más. Szerintem mindenképp próbáld ki, aztán számolj be nekünk.
szerk: Én csak a gmail-es fiókba mentek, szinkronizálok, és nem is távolítottam el a gyárit (elfér), ezért nem tudok ezekről érdemben nyilatkozni. Sorry.
-
canniball
nagyúr
Mindenkinek köszönöm! Ezek szerint rosszul emlékeztem.
TRob1!
Látom a képen hogy azt lehet választani mit mutasson, de azt is be lehet állítani hogy eleve csak a "Telefon névjegyek"-be importáljon/ott hozza létre az új kapcsolatokat?
És ugye ez nem csak egy "felület" a gyári kontakt-kezelőhöz, tehát azt nyugodtan legyilkolhatom? -
atillaahun
veterán
Elméletileg Mobo Player tud streamelni, de mikor megadom neki a linket meg se moccan, vagy ha böngészőn keresztül nyitnám meg a fájlt vele, akkor meg valami hibát dob, de nem tudom elolvasni, mert 1 mp alatt eltűnik.
Ránéznél esetleg, hogy neked se megy, vagy csak nálam nem stimmel valami?
-
bunnyhu
senior tag
sziasztok
feltettem egy számomra hasznos alkalmazást a telóra, ami kimondja a hívó nevét amikor csörög a teló. A gondom az, hogy a csengőhang is megy a név alatt, így gyk. érthetetlen. Hiába pipálom be, hogy csengőhang ki alámondás alatt nem történik, hangerejét se lehet állítani hogy mondjuk vegye le amig beszél. A program neve eCID.
Van valami más javaslatotok, ami ezt a feladatot használható módon megvalósítja, esetleg eCID-del kapcsolatban ötlet, stb? Jó lenne ha működne, mert sokszor van a zsebben a teló és nem mindegy, hogy sos fel kell venni vagy tudom, ráér később.
Köszi! -
TRob1
veterán
válasz
canniball #16719 üzenetére
Mit jelent számodra hogy "lokálisan"?
Go Contacts Ex-et már ismered?
Stefitől magyarul is. -
canniball
nagyúr
Olyan app létezik-e, amivel ki tudom váltani a gyári kontakt-kezelőt és ami tudja a kapcsolatokat lokálisan kezelni, valamint SD-re exportálni-importálni?
-
chab7
addikt
Szépen felsoroltad azokat az eseteket amik pont megkívánják az irányzott cuccokat, de szerintem én/mi itt a hétköznapi felhasználás kompakt kényelmes oldaláról közelítjük meg a dolgot. Ha esküvői fotós lennék akkor valószínűleg profi fényképezőgéppel dolgoznék, ha hegyimentő lennék akkor meg egész biztos lenne csúcskategóriás navigációm, operatőrként kamerám. De itt arról van szó, hogy ha a mindennapokban velem van egy ilyen telefon akkor bárhol ha meglátok valamit gyorsan le tudom fotózni /videózni. kirándulásnál, vagy csak úgy egy idegen helyen ha valamit meg akarok keresni (de szerintem nyugodtan használható hosszab utakra is) van benne gps és elnavigál. Emellett zenét hallgatni és filmet nézni is lehet vele unalmas várakozásokban, buszozáskor, pl napi munkába ingázásban. Velem lehet egy számológép, iránytű, szögmérő stb sok kis hasznos dolog anélkül hogy egy nagy batyut kellene cipelnem. Folytassam? Tudjuk hogy nem a speciális esetekre készültek, senki nem is ezt mondta. De a hétköznapi ember hétköznapjaiban kompakt és hasznos. Ennyire baj, hogy sok mindenre jó - mint mondtam, főleg olyankor mikor nem számítasz rá hogy kell, de akár úgy is hogy megfelel a célnak és azért használom/juk?
Ha igen, nem kell használnod, de remélem mi akiknek megfelel használhatjuk és élvezhetjük a lehetőségeit.
Megfigyeltem, hogy vannak emberek akik a dolgokban nem a számukra használható oldalt nézik vagy akarják felfedezni/ hasznosítani maguk - vagy esetleg más - számára, hanem azt nézik, az adott dolog miért nem jó. Ez is egy hozzáállás, de így mindig elégedetlenek lesznek -
kenny123
addikt
Kedves mindenki!
Igaz, hogy minden android 2.2vel ellátott készülék tud már 3g netet osztani wifin keresztül?
Köszi
-
Breki
veterán
másoddiplomát munka mellett szereztem, de ne offoljunk
GO Launcher EX v2.53 Final (2.53) Android Apk App
Features:
- Hundreds of themes
- Fancy home screen transition
- Smooth scrolling experience
- Icon popup menu
- Folder and task manager in app drawer
- Gesture supported
- Scrollable & resizable widgets supportedTips:
1. Pinch fingers to enter preview screen and edit home screen pages
2. Search “go launcher theme” to get themes and select them in “Themes preferences”
3. Set screen transition and flip speed in “Display settings”
4. Long press icons on home screen to active popup menu
5. Long press icons in app drawer to edit location, uninstall apps and create folders
6. If you can't set GO Launcher as your default home, download "Home manager"Important:
1. This is a totally free application and we need directly call phone numbers permission to enable the direct dial shortcut on home screen.
2. We will bring out some charged apps like themes and widgets, but most of our apps are free!
3. The weather and clock widget in screenshots belongs to GO Weather, one of the applications developed by our team!
4. The other widgets in screenshots are our GOwidgets, try to search and download them in Android Market!
5. Download our “Classic Theme GO Launcher EX” to get the wallpaper!
6. GO Dev team has released GO Launcher EX, GO SMS, GO Weather and GO Contacts. More and more applications are coming soon!Think of an extreme makeover to your phone? Try this out!
What's in this version:
1. (New) Dock icon supports to open folder
2. (New) Add an icon to open theme preview in app drawer
3. (New) Add restart icon in Menu
4. (New) New transition for vertical app drawer (3D)
5. (Fix) Translation for Polish and Portugal -
dokee78
félisten
A Android - Hasznos programok I.-ban is megtaláljátok.
Nem hozzászólást gyűjtök!
Egy fotóretusáló app.
Szerintem egy próbát megér.TouchRetouch Market link Appbrain link
Magyarnyelvű cikk róla.Breki Köszi.
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #16701 üzenetére
Lehet. De akkor már felesleges, hisz olyat teszek ki háttérként (vagy widgetként
) a telefonra, amilyet csak akarok.
(#16703) Breki :
Ebből valahogy már éreztem, mielőtt kérdeztem: "mi speciel a munkahelyen nem nézünk tv-t..."
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Suzuki topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest