Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Steam Deck
- Milyen processzort vegyek?
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Vaku topic
- ZIDOO médialejátszók
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Akciókamerák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
kenny123 #47570 üzenetére
Én is keresnék adatforgalom mérőt, ami a rendszer alkalmazásokat is mutatja, mert a mostani Network Usage számomra furcsa értékeket mutat, és szeretnék pontosan megbizonyosodni róla, mit is csinál a telefonom.
Számomra ezek voltak furcsák: Letöltéskezelő/Médiatároló 11.6MB, Tárcsázó tár 4.9MB, Beállítások 3.3MB. -
Melack
veterán
-
0xmilan
addikt
válasz
kenny123 #46539 üzenetére
Üdv!
Ha rootolt a telefonod, akkor pl. Root Explorer-el navigálj el ide: /data/app/, keresd meg az adott appot, nyisd meg (view) és ott lesz a widget iconja valamelyik drawable mappában. (pl res/drawable-hdpi). Ezt kicserélheted tetszés szerint egy méretre, névre azonos fájllal. Ha láthatatlant akarsz, akkor beraksz egy üres .png-t. (itt ctrl+s). Ezek után lehet, hogy kell neki egy restart, de elviekben működnie kell.
@StG ha root joggal rendelkezel, akkor /system/app-ból törölheted a MarketUpdater.apk-t, így nem frissíti vissza. Talán nem a legjobb megoldás, de működni fog, ha csak ez a gond.
-
randras
veterán
válasz
kenny123 #46436 üzenetére
Funkcionálisan működik, éppen csak szar az egész!
Lehet, hogy felbontás miatt van, Sensation-ösöktől is hallottam hasonlót.
A másik fele, meg hogy komolyan, ez a Market is akkor egy trágya, mindent tud, már képe is van a telefonoknak, ami aztán nagyon kell, de egy nyamvatt oldal nincsen rá, hogy megvett appjaim listázása, vagy egy egyszerű rendezés a Megrendelések alatt, mondjuk Ár-ra, és akkor látnám!
Egyre jobban viszolygok az Androidtól, komolyan.
-
bubi92
őstag
-
tomy86
addikt
válasz
kenny123 #46258 üzenetére
Próbáld ki a MagicLockert is! Sok ingyenes téma is van hozzá, bár igazán testre szabni csak a fizetős változatokat lehet.
-
JulesC
tag
válasz
kenny123 #45911 üzenetére
Látom One X-ed van, szóval jöhet 4.0+ os App.
TogglePanel kell neked akkor.
-
iguana
őstag
válasz
kenny123 #45911 üzenetére
redőnyre:
Power Controls -
callvote
senior tag
-
Ronyn
senior tag
-
Ronyn
senior tag
-
ko9
addikt
-
petipetya
nagyúr
válasz
kenny123 #18779 üzenetére
Ezt minden androidnál meg kell tenni.
Sejtem mi lehet a gond. A ténél van wap és internet is. Neked vsz. a wap van beállítva, ezért tudsz böngészni. Viszont az internetet kellene beállítanod a hozzáférési pontok között (beállítások / vezeték nélküli / mobilhálózatok / hozzáférési pontok). Ha jól tudom, akkor az apn (=hozzáférési pont) "internet" kell hogy legyen, apn típusa pedig szintén internet és kész is.
-
petipetya
nagyúr
válasz
kenny123 #8296 üzenetére
Szia!
Használd azsms backup+ nevű progit erre, engem még sosem hagyott cserben.
Ja, hogy Nokiára... Akkor ez a program sztornó.
citkar:
Igen, a 60/60 = perc alapú számlázás. -
qfm
őstag
válasz
kenny123 #6265 üzenetére
Nekem tökéletes lenne, de akinek kell, nem rootolt a telefonja, és nem hajlandó belepiszkálni a rendszerbe, a garancia miatt. Root nélkül nem megoldható a dolog? (tudom hogy van program ami elvileg vissza is tudja állítani ha azzal rootolod, de saját felelősségre nem szórakozok az ő telefonjával)
Köszi
-
volvoguy
addikt
válasz
kenny123 #5842 üzenetére
Én is nemrég csináltam hard resetet, először totyakodtam a Titanium backup Pro-val, majd a MyBackup-al, de hagytam őket a fenébe.
SMS-eket, és a Call Log-ot az SMS Backup + progival tudod elküldeni a Gmail-edre, majd ha kész a teló, onnan visszatölteni, hibátlanul működik.
A Kontaktokat pedig amúgy is eltárolja a Gmail. jah és anaptárat is.
A Kontaktokhoz rendelt képek meg ugye nyxílvánaz SD karin vannak, ha azokat nem bántod, megmaradnak, és eltárolja hogy melyik képhez ki volt rendelve.
Szóval SMS Backup+
-
petipetya
nagyúr
válasz
kenny123 #4212 üzenetére
Most éppen a Screen Suite nevű fizetős alkalmazást tesztelem, amely arra való, hogy hívás közben lezárja a képernyőt. Van benne egy olyan menüpont, amely szerintem a bejövő hívásoknál is lezárja, és egy balról-jobbra elhúzható csúszka után tudod felvenni a telefont:
keep lock while ringing
maintain lock screen on incoming callAmióta fent van, azóta még nem kaptam bejövő hívást, de szerintem próbáld ki.
-
delbarta
senior tag
-
quasimidi
aktív tag
válasz
kenny123 #2230 üzenetére
Szia,
Én az Easy Filter programot használom, az esetek 70%-ban viszonylag jól működik!
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF 15 3050TI
- Szuper áron eladó dobozos Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest