- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Valaki használ swype-t?Kérnék segítséget abban,hogy miért nem tudom letölteni a magyar nyelvet hozzá?Feltelepíttem,szépen minden lemegy,bemegyek a nyelvek letöltésébe,elindíttom a magyart,aztán várakozás a letöltésre szöveg van írva.Néha bedobja a csíkot mintha nekiállna letölteni,de azt visszarakja a szöveget és várakozik.Nem tudom minek így csinálták meg,sokkal jobb volt amíg régió szerint ment,a mostani módszer előtt.
Előre is köszönöm a segítséget. -
DonMedve
addikt
Valaki tudna abban segítteni,hogy widgetsoid2-ben,hogy tudom megcsinálni,hogy csak a Notifications arena-ba legyenek a kapcsolók,a screenen ne?Mert még nem sikerült rájönnöm,mindíg csak véletlenül rányomok.
-
DonMedve
addikt
válasz
hodostamas #22643 üzenetére
Az már régen volt.
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Hölgyek,Urak kis segítséget szeretnék kérni!
Találkozott valaki olyannal,hogy ha telóról küld emailt,megér elmenni?Utóbbi időben arra lettem figyelmes,hogy küldök egy mail és percekig a kimenő levelek között jelzi,meg ott van pirossal,hogy küldés.Volt már,hogy felmentem weben,hogy végre elmenjen már.Valaki találkozott ilyennel? -
DonMedve
addikt
válasz
RootRulez #20824 üzenetére
Nagyon nincs mit elfogultnak lenni.Főleg nem egy full alap androiddal,épp ez a jó benne.A hardverről meg mindenki leírja mi jó mi nem.Vannak problémák,de ennyi,melyikkel nincs?Olvass teszteket azt kész.Nem azt mondtam véleményt kérj,csak olvasgass,abból leszűröd neked jó e.
-
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
Hölygyek,Urak!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy maps-ban meg lehet azt csinálni,hogy megyek egy adott útvonalon,azt lekövesse a telefon,azaz jelölje a térképen merre jártam,és ha arról van szó,következő alkalommal végignavigáljon rajta?Ha igen,hogyan?Remélem érthető.Válaszokat előre is köszönöm.
Vagy esetleg a 3betűs,ha tudja...? -
DonMedve
addikt
Az miért van,hiogy az általam korábban linkkelt téma ingyenes verzója elérhető,de a fizetős nem.
-
DonMedve
addikt
Egy kérdésem lenne,remélem tudtok segítteni.Adott ez a téma.Ez nekem nagyon tetszik,CM7 rom volt a telómon abban volt benne.Valami eszméletlen jól néz ki.Az lenne a kérdésem,hogy ezt valahogy rátudom e aplikálni alap androidra.A themechoserbe volt bennt.De ha jól veszem ki a leírást a gyengusz angolommal,akkor csak CM7-en megy ugye?Mit nem adnék,ha rá tudnám venni,hogy menjen alap romon.
-
DonMedve
addikt
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Hangot szeretnék rakni a képernyőzárhoz,nem tudom van e erre mód.CM7 rom van a telómon,a a képernyőzár feloldás lezárás hangját lehet kapcsolni,de cserélni nem tudom lehet e?Nem akarok ezért külön appot,gondolom a lock progikba lehet.Ha esetleg tud valaki segítteni megköszönném. -
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
Abban tudnátok segítteni,hogy miért van az a widgetlockerben,hogy beállítok egy lock témát,jelen esetben az egyik miui lock témát,de amikor újraíndíttom a telefont,akkor valami HTC szerű lock jön be.Bemegyek a lockerbe ott pedig a sablonhoz azt írja ami elvileg be van lőve.Ha nyomok egy mentést akkor visszaáll.Van tippje valakinek?
-
DonMedve
addikt
A hang már megvan!
Már csak valamire való bootanim kellene keresnem,vagy csinálnom,esetleg csináltatnom.
-
-
DonMedve
addikt
Urak!
A Gmail notification nevű app,nem tudjátok hová lett marketről?Eltűnt.Esetleg nincs meg valakinek az apk-ja? -
DonMedve
addikt
Urak!
Kis segítséget kérek.
Olyan app kellene nekem,amiben a foci bajnokságok benne vannak.Konkrétan az lenne az igényem,hogy ha lehet,legyen benne pontos menetrend,tabella,stb.,stb.Spanyol bajnokság,Premier Liga érdekel elsősorban.Tud valaki ajánlani egyet?Nézegetem a marketet,de nem tudom melyik lehet nekem jó.Lehet fizetős is.Esetleg ha lehet belőni kedvenc csapatot,stb. az jó lenne.
-
DonMedve
addikt
válasz
atillaahun #14900 üzenetére
-
DonMedve
addikt
Urak!
A lottózó nevű progit használja valaki?Megbízható?Előre is köszönöm a válaszokat.
Rákerestem volt róla szó a topikba,de azért hátha valaki bővebben kifejti,hogy jó e. -
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
Ha esetleg valakit érdekel a Google+ az szóljon.Tudok meghívót!Aki nem tudja miről van szó,az lessen utána Google-n.
-
DonMedve
addikt
Urak!
Valaki tudna abban segíteni, hogy az opera miniben hol találom a karakterkódolást? Vannak betűk amik nem rendesen jelenik meg. -
-
DonMedve
addikt
Urak!
Ilyen téma szerkesztő oldalak csak HTC Desire-hez vannak?Esetleg Nexus S-hez nem tud valaki?Aki jártas a témába segíttene?Ha esetleg nem jó helyen érdeklődök elnézést.Ilyenre gondolok.
-
DonMedve
addikt
válasz
atillaahun #12684 üzenetére
Ezt a 15 perces dolgot nemrég hozták be.Ha jól tévedek idén tavasszal.Ugye előtte 1napig lehetett bohóckodni.
-
DonMedve
addikt
Volt szó a locksreenekről.Múltkor lett említve a Ripple Lockscreen,ami ugye a Honeycomb féle lockscreen.
Meg is vettem azonnal,de voltak apróbb hibái.Pl a not. area csak ki be kapcsolható volt,ha be volt kapcsolva,akkor le lehetett húzni zárt locknál.Azóta kijött pár update,Én is a mai napon szántam rá magam,hogy kipróbáljam újra.A értesítési terület ugye továbbra is bekapcsolható,de meg lehet csinálni,hogy ne lehessen lehúzni,zárt képernyőnél.1-2 új funkciót is raktak bele,aki anno gondolkodott rajt,szerintem most újra megnézheti,nagyon jó.Egy próbát megér. -
DonMedve
addikt
válasz
Tesztelo.hu #12239 üzenetére
Köszi!Ezt olvastam,de nálam nem ment.
-
DonMedve
addikt
Urak!
Valaki tud valamit arról,hogy külső progi nélkül lehet e képernyőképet csinálni Androidon?Ugye arról volt szó,hogy a 2.3.3-as androiddal jönni fog a funkció,de nem találok semmit.2.3.4-em van,de nem tudok rájönni lehet e.Már mindenféle bill kombót kipróbáltam,de semmi.Fennt van a ShotMe,de ha tudja alapból,minek ennek is külön progi.Előre is köszi a segítséget. -
DonMedve
addikt
Egy kis help Urak!
Ma a GoContacts update-lt,és eltűntek belőle a kontaktjaim.A gyáriba megvan minden,de abból imnden eltűnt.A hívásnapló megvan,de a kontaktok nincsenek.Valakinek tippje?
-
DonMedve
addikt
Nem tudom észrevettétek e,ma frissült az Online vasútmenetrend progi.Neve is változott,és a funkciók is változtak.Menetrend Droid lett a neve,és mostmár buszra is lehet keresni.
-
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
válasz
Illusion1010 #11714 üzenetére
Próbáltam,de nekem nem működött rendesen.
Nem tudtam felvenni.
-
DonMedve
addikt
válasz
Tesztelo.hu #11704 üzenetére
Gondolom ez nem nagyon beszéli magyart??!!Ahogy néztem,annyi beállítás van bennt,hogy elveszek az Én angolommal.
-
DonMedve
addikt
Srácok!
Tudnátok ajánlani egy progit amivel a kijelző pixeleit tudom tesztelni?Ma megjelent két csík a kijelzőn,egy restart megoldotta,de azért meglesném.Előre is köszönöm.Találtam közben,remélem jó lesz!Azért várom az ajánlatokat,hátha tud valaki megbízhatót.
Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest