Aktív témák
-
hdman
őstag
válasz
kavics325i #33911 üzenetére
PÜ ment!
-
hdman
őstag
válasz
kavics325i #33900 üzenetére
Este 10 utan feldobom vhova, most mobilrol vagyok.
-
hdman
őstag
válasz
domerator #33890 üzenetére
Szerintem sokkal rosszabb lett, mint az ezelotti verzio. Igaz, hogy tobb dial gombot lehet kitenni, de nalam sokkal lassabban mukodik, pl dupla kattintasnal laggol (GS2). A masik ami nem tetszik, hogy mar 1 kattintasra zarodnak a tabok. Nekem szimpatikusabb es "biztonsagosabb" volt a korabbi. Ment is vissza
-
-
hdman
őstag
válasz
atillaahun #16723 üzenetére
szia! koszonom az ajanlast.
ezen felbuzdulva eleg sok videolejatszo/streamelo progit lekaptam, de mindegyikkel volt valami gaz.kiprobaltam a moboplayert galaxy s2-n. dropboxban rabokok az avi fajlra, felkinalja a moboplayert es a gyari cuccot. a gyari persze nem tud vele mit kezdeni, moboplayer viszont kb 10mp gondolkodas utan frankon viszi,nincs akadozas,nem esik szet a kep. egy gond van vele, a feliratot nem tarsitja hozza.
elfelejtette: neked is koszi! yxplyerben ha megadom a fajl linkjet,akkor kb 15mp utan elkezdi jatszani a videot,de sajna vegig akadozik a kep, es full darabos. a hang viszont legalabb ok
-
hdman
őstag
Sziasztok!
Olyan progit keresek, amivel dropboxbol lehet streamelni a videókat. Létezik ilyen? köszi
-
hdman
őstag
nálatok is frissült a market? (Nálam GS2-n éppen most...)
Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest