Hirdetés

Aktív témák

• spiritex

veterán

Sziasztok!
    Nem tudom jó helyre írok-e, ha nem, akkor kérlek irányítsatok át.
    Egy galaxy 551-es boldog tulajdonosa vagyok.
    A problémám az, hogy elég gyorsan betelt a gyári, szerintem nagyon kevés 160 MB-nyi (!!!) memóriám, és amikor átpakolok programokat az SD kártyára, sajnos újraindítás után úgy eltűnnek az indító ikonok a Home képernyőről, hogy még az Alkalmazások képernyői között sem találom többé őket! (Pl. az Opera Mobile-ről és az Angry Birds-ről van szó, amelyeket elvileg át lehet pakolni SD-re.) Ilyenkor csak a képernyőt sokáig bökve lehet kirakni a szükséges Gyorsgombot.
    De:
    ha minden újraindítás után kirakom újra a Gyorsgombot, akkor -bár úgy néz ki, hogy csak 1 db ikon van kint- igazából gyűlnek egymás tetején. Ez viszont csak akkor derül ki, ha megpróbáljuk letörölni a képernyőről, mert hopp, ott lesz alatta egy másik, majd egy harmadik, és így tovább, attól függően hányszor tűnt el az ikon újraindítás miatt, és hányszor raktuk ki újra és újra.

Szóval a lényeg:
    Ki lehet-e küszöbölni, hogy egy SD-re átrakott Opera Mini Gyorsgombja (Widget-je) eltűnjön a képernyőről újraindítás után, vagy ha nem, akkor el lehet-e indítani máshogy is egy Alkalmazást, mint gyorsgombbal, ha nem szerepel az Alkalmazások között, pedig ott kéne lennie?

Aktív témák