- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
TRob1
veterán
-
Dottore
addikt
-
St3ven
addikt
válasz
naksys #17020 üzenetére
Akkor automatikusan GSM hálózaton bonyolítja le a hívást, máshol nem is nagyon tudná.
A Viber egyébként a telefonkönyvében kis lila telefonikonnal jelzi, melyik kontakt felé érhető el a viberes hívás. Sőt, ha egy ismerősöd, aki bent van a telefonkönyvedben, szintén felteszi a Vibert és aktiválja a számát, azonnal értesítést kapsz róla.
-
Fireman67
aktív tag
válasz
naksys #15350 üzenetére
Néha tévedni tényleg emberi dolog!
Amikor ezt mondtam, akkor egy félhalott Hero-t sirattam, mert az előző gazdi azt mondta, hogy gyári Rom van rajta. Én balga ráeresztettem egy gyári frissítést, amitől kimúlt szegény.
Ezt senki nem tudta nekem feltámasztani, csak a T.mob. némi magyar Forintért.
Bevallom meghasonultam...
De komoly elmeorvosi kezelések után, (Haver a sajátjára feltette a főzetet, aztán mikor napok múlva is dicsekedett akkor én is ráraboltam) szóval most már köszi, jól vagyok!
Az arcideg rángásomat meg kacsintásnak hiszik...A "kígyóknak ilyen jó a memóriája?
-
DemonDani
addikt
válasz
naksys #14812 üzenetére
Fancy Widget jobb (bár nekem a pro van de gondolom ilyen a sima is)
-Van benne 4x1-es méreten is olyan widget amin óra is van már, és jól látható.
-És nem kell GPS hogy meghatározza a helyed, hanem a-gps-t is kezeli, ami többnyire pontos is.
-És pontosabb. (időképhez viszonyítva a jelenlegi hőmérséklet)Amit hiányolok, hogy kézzel nem lehet megadni a helyet...
a-gps nem igen fogyaszt sokat, de ha éppen nem megyek sehova akkor azért olyan mind1 hogy keresi-e a helyem vagy sem... -
petipetya
nagyúr
válasz
naksys #12734 üzenetére
Nekem ez bevált:
Battery Status Bar
-
TRob1
veterán
válasz
naksys #12540 üzenetére
A lentebb/fentebb említett
GO Contacts esetleg?? (Ott a képen látszik, hogy jeleníti meg)
-
canniball
nagyúr
-
DonMedve
addikt
-
Kakumix
senior tag
válasz
naksys #11774 üzenetére
Tényleg! Azt hittem ezt a dombornyomást már elfelejtették, de csak én felejtettem el, hogy olyanom van
Internetes vásárláshoz dombornyomás! Micsoda hülyeség már ez, nem is tudom, hogy a dombornyomást elfogadják-e (vagy elfogadták-e valaha) Európában. Elfogadni = indigós (?) papírral másolatot csinálni, mint pár régebbi amerikai filmben látható, hogy beleteszik egy kis készülékbe, lehúznak/végiggörgetnek rajta egy kis "kocsit" és így másolták számlára (?) a kártyán szereplő adatokat, majd ezt talán még alá is íratták és a bank ezek után a papírfecnikért cserébe fizetett az ügyfél számlájáról. -
sssz
őstag
-
TRob1
veterán
válasz
naksys #10395 üzenetére
Pl.:
AppMonster
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Ingatlanos topic!
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged