Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Hamarosan mind begombázunk?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- asus rog strix coil whine normális?
Aktív témák
- 

Goatman aktív tag Üdv. Itthon szeretnék a DLink DNS-320 NAS-omról fájlokat lejátszani a Galaxy S-emmel wifin keresztül. Erre az AllShare-t érdemes használni, vagy Astro-val, vagy egyéb fájlmenedzserrel/klienssel is megoldható ez? Előre is köszi  
- 

croli aktív tag válasz  CSIPÁSKANDÚR

üzenetére CSIPÁSKANDÚR

üzenetéreEzt nem értem 2 3 percig majd ottmarad akkor mi az hogz 2 3 perc tehát folyamatosan ott van a logo nem igaz? 
- 

petipetya nagyúr válasz  CSIPÁSKANDÚR

üzenetére CSIPÁSKANDÚR

üzenetéreElvileg a PC Companion is jó: link 
- 

sssz őstag válasz  CSIPÁSKANDÚR

üzenetére CSIPÁSKANDÚR

üzenetéreigen, ez a tévedés, ez nem hard reet csak egy sima factory reset, azaz gyári beállítások visszaállítása. ez csak akkor megy ugyebár ha be tudsz lépni a menübe. barátnőmnek konkrétan az volt a gondja, hogy a teló teljesen lefagyott, akksi, ki be se segített, semmire nem reagált, el sem indult, a beidézett billentyűkombó segített neki. próbáld meg a petipetya által javasolt módot is, de ezzel a billentyűkombóval gondot nem okozhatsz. 
- 

petipetya nagyúr válasz  CSIPÁSKANDÚR

üzenetére CSIPÁSKANDÚR

üzenetéreA SonyEricsson updater-t nem próbáltad még? Rádugod a telefont a gépre, elindítod ezt és újrateszi szoftvert. 
- 

dokee78 félisten Van egy ismerősömnek szűz Galaxy Spica   CSIPÁSKANDÚR Használd a szerkesztés gombot! CSIPÁSKANDÚR Használd a szerkesztés gombot!
- 

PaFec aktív tag válasz  CSIPÁSKANDÚR

üzenetére CSIPÁSKANDÚR

üzenetéregyári beállítással szerintem sokat segítenél, abból baj nem lehet! 
- 

üzenetére CSIPÁSKANDÚR

üzenetérebiztosan van olyan billentyű kombo, amivel csinálhatsz egy hard reset-et. nem írja a kézikönyve? barátnőm SE minijén volt ilyen, ennyit találtam róla: If Sony Ericsson Xperia Neo is frozen or hang, you can still do hard reset through button key combination: 1. First turn the device OFF, remove the phone battery out and then put it back again. 
 2. Simultaneously hold the Left and the right buttons beneath the LCD display screen.
 3. Then briefly press and release the Power button
 4. Just then follow the on-screen guide to hard reset the phoneThe Sony Ericsson Xperia Neo will reboot to its factory fresh state once the restore process is complete, the data and 3rd party applications you previously installed on the device already been deleted 
- 

dokee78 félisten Tudtok 1.5 Androidra pdf olvasót? 
- 

sqpp őstag válasz  CSIPÁSKANDÚR

üzenetére CSIPÁSKANDÚR

üzenetérerootolva van a telo? 
 mert ha igen akk rakj fel egy xrecovery-t és full wipe aztán jólesz 
- 

üzenetére CSIPÁSKANDÚR

üzenetéreakksi ki, be, újraindít megvolt? 
- 

CSIPÁSKANDÚR tag 
- 

üzenetére CSIPÁSKANDÚR

üzenetérebocs egybe kell írni bootloop de sztem neked nem ez van mit is csinál logónál tovább lép?? 
- 

PaFec aktív tag Tudnátok mondani olyan app-ot, amivel áttudom irányítani a bejövő hívásokat, és ha hívnak, a hívást továbbítsa, de nekem a tab-omon valahogy jelezze hogy valaki hívta a számomat? 
- 

croli aktív tag Én még régebben olyat találtam hogy 2 telefont lehetett az egyikből a másikat buzgerálni (wifin keresztül tehát ugy hogy hálózaton) de nem tom mi volt a neve ha meglesz érdekel-e (gondolom nem, nézek olyan progit is ami neked kéne hátha találok) nem néztem de gyiku már talált vmit 
- 

üzenetére CSIPÁSKANDÚR

üzenetérebootloop olvass utána 
 ... nem is biztos lehet egy gyári újraflashelés megoldaná
 otthon is meg lehet csinálni de sony-ban nem vagyok otthon
 viszont a gyári meg minden más felülethez képest király csak megéri e hogy fagyon tőle a teló??
- 

CSIPÁSKANDÚR tag Új androidos vagyok.Abban kérnék segítséget hogy telepítettem a készülékre az spb shell majd le is szedtem mert minden más alkalmazás bezárásakor lefagyott a készülék. 
 Amióta leszedtem azóta viszont a következő történik a telóval . (SE neo 2.3)
 -bekapcsolás majd kb.2 perc elteltével megjelenik a Sony logo
 -ezután abszolut semmire nem reagál a készülék csak ha csatlakozom a számítógéphez de ott is csak a fentről legördülő menűig jutok elMit tanácsoltok ,mit tegyek??  
- 

sqpp őstag Tud valaki olyan alkalmazást aminek segítségével wifi-n keresztül irányítani tudom valamelyik lejátszót a gépen pl vlc,winamp,wmp vagy ilyesmi?  fontos lenne fontos lenne 
- 

mszl aktív tag Szaisztok! Próbálta már valaki a telón a SPB Shell 3D progit??? 
 (Használhatóság, sebesség az eredeti felhasználói felülethez képest ????)Üdv. Laci 
- 

Cardio Trainer miért lép ki folyton? Elindítom, lezárom és mikor meg akarom nézni mit futottam akkor már rég kilépett?! 
- 

hossszú őstag Keresnék olyan alkalmazást amivel a telón lévő mappába rendezet dolgaimat jelszóval le tudnám védeni. 
- 

eddie17 addikt válasz  scream

üzenetére scream

üzenetéreOk ezt néztem, erre írták, hogy nagyon meríti az akksit. Ezért nem is próbálkoztam vele. 
 Valahol olvastam, hogy volt egy másik ilyen, csak az piktogramokat rakott ki, hogy épp mi érkezett. Esetleg annak a neve? 
 Amúgy köszi! 
 Most nézem ez is azt nyomja. Akkor lehet ez volt az?... 
- 

eddie17 addikt Keresetem de nem találtam. 
 Amelyik telókon nincs info led, azokhoz volt egy progi ami a kijelzőre kipakolta sötét háttérrel, hogy épp sms, hívás vagy bármi volt. Ennek a neve? És ugye nem csak amoled kijelzőkön működik? Amit találtam itt az már nincs fent marketon.
- 

petipetya nagyúr Látom, hogy az apndroid fizetős lett. Micsoda szerencse, hogy az egyik telón jó ideje fent van a régi ingyenes változat... 
- 

5150head senior tag Hali! 
 Ajánlanátok nekem egy hasonló kapcsoló progit mint a Quick settings? Eddig azt használtam, de mióta frissítették beszart az apn kapcsoló része 
 Meg szeretnék egy olyan progit mint az Y5 Battery Saver (megjegyzi a wifiket, és ha észleli őket akkor felmegy rájuk) Vagy ha vkinek megvan az Y5 és feltolná nekem vhova azt megköszönném, mert marketen nem jelent meg nekem.
 Előre is köszi 
- 

sssz őstag időjárás, naptár és dátum problémádra a megoldás: simi clock widget órára az advanced clockot tudom ajánlani 
- 

basaja senior tag válasz  Psychonaut

üzenetére Psychonaut

üzenetéreazt írja,hogy inkompatibilis a készülékem az appal...:-( 
- 

Xanyi tag Galaxy Ace gyári widget kinálata elég szegényes, szükségem lenne kettőre, Ti mit ajánlanátok? Az egyik egy naptár widget lenne. Nokiánál megszoktam hogy az épp aktuális nap teendőit kiírja a főkérpenyőre. Ez jó lenne ennél a telefonnál is. Erre valami tipp? A másik pedig egy olyan óra, ami szép kinézetü, digitális, ír dátumot is, valamint időjárást is valami szép grafikával. Ebből valami olyasmi lenne jó, ami nem szívja az akksit!!! Nem lenne hátrány a magyarúl tudás sem... 
 Előre is köszi!
- 

basaja senior tag válasz  Psychonaut

üzenetére Psychonaut

üzenetéreköszi,de az lehet hogy a telóm nem támogatja az appot?nem jelenik meg a marketben:-( voda845 
- 

somnia senior tag válasz  Psychonaut

üzenetére Psychonaut

üzenetéreKöszi meglesem. 
- 

somnia senior tag válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetérePróbáld ki ezt![link] 
- 

somnia senior tag Sziasztok! Valaki mondjon légyszi egy megbízható adatforgalom számlálót! 
 Köszönöm.
- 

Polllen félisten válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetéreSzerintem ezeknek a kritériumoknak csak a lastpass felel meg, de itt minden információt alapértelmezetten felhőben tárolnak, természetesen titkosítva. 
- 

basaja senior tag hali:-) 
 lenne egy olyan problémám,hogy a marketem elsötétedve jelenik meg,nem reagál semmire,minden más normálisan működik.Mit lehet tenni?
- 

petipetya nagyúr válasz  Bálint85

üzenetére Bálint85

üzenetéreHa hivatalosan nincs rá, akkor talán főzött rom formájában elérhető valahol. Rákerestem a developers fórumon, de nem találtam meg az X12-est. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs rá rom. Lehet, hogy valaki más tud elérhetőséget hozzá. 
- 

canniball nagyúr válasz  RootRulez

üzenetére RootRulez

üzenetéreVazze, vak vagyok...!  A kereső meg azért nem dobta ki mert elírtad: MyBackup nem MyBakup, hiányzik egy "c", egy modi ki tudná javítani. Illetve itt is van egy elírás a címben: "biztosnági". Ez természetesen nem beszólás akar lenni. 
 Látom közben megtörtént. 
- 

Bálint85 senior tag olyan kérdésem lenne, hogy 2.2 android op rendszer van a telómon és fel lehet rá tenni a 2.3.4 -est? sonye. x12 dualsim telóra 
- 

canniball nagyúr válasz  petipetya

üzenetére petipetya

üzenetéreRootRulez kolléga is azt linkelte, de itt nincs olyan...  
- 

sqpp őstag Tudtok valami jó RSS widgetet 2.3.5 re?   
 amibe természetesen tudok rakni saját rss forrást
- 

canniball nagyúr 
- 

petipetya nagyúr válasz  canniball

üzenetére canniball

üzenetéreA titanium-ot nem ismerem. Az sms backup and restore-t régen használtam és megbízható, ám nem tudom hogy elmenti-e az mms-ket is. A kontaktokra nem tudok mit mondani, mivel sosem figyeltem meg hogy egy-egy mentésnél megjegyzi-e az alapértelmezett számot. Hívásnaplót nem mentesz? 
- 

üzenetére petipetya

üzenetéreÉn csütörtökön raktam fel, de nem volt időm foglalkozni vele csak tegnap. Aztán mivel nem akarta az igazat leszedtem, majd feltettem újra, így abszolúte friss telepítés. "Az app-okat backupoltam TitaniumBackup-pal, az sms-ket az SMS Backup & restore-ral, a kontaktokat pedig a beépített export to SD funkcióval. Már csak az a kérdés hogy utóbbi menti-e azt is hogy melyik az alapértelmezett szám, illetve hogy esetleg mit hagytam ki a számításból?" 
 Ehhez tudsz/tudtok hozzáfűzni valamit? Már nyomnám a FR-t de nem szeretnék semmi fontosat elbukni.RootRulez! 
 Érdekes, nekem semmiféle mailt nem küldött a G, csak itthon a mail kliens rinyálása alapján jöttem rá hogy meg kell változtatnom a jelszavam. Hogy miért azt nem tudom. Azóta a régit visszaállítani persze nem tudom...
- 

RootRulez félisten válasz  canniball

üzenetére canniball

üzenetéreEjj, én voltam farok.  Pár nappal CM7 telepítés előtt jött email a googletől, hogy változtassam meg a jelszavam (mindezt azért mert két levelet küldtem pár másodpercen belül egy havernak) Na akkor megváltoztattam, csakhogy a mentés, amit visszatöltöttem CM7-re, még a régi jelszavas K9 volt... Tehát csodáltam, hogy nem töltötte le a leveleket, hisz a jelszó se volt jó.  Szóval köszi a segítséget, de én voltam láma.  Breki köszi neked is! 
- 

üzenetére canniball

üzenetéreItt a teló ("A" telefon) mert csak holnap kapja vissza a gazdája. Megnéztem, és érdekes a tapasztalat: 
 - Net nélkül folyton abba a hibába ütközöm, amit képeken linkeltél (ott írják is angolul, hogy 30 napig triál, és net kell hozzá).
 - Wifi alatt egyszer előjön a hibaüzenet, de az ok gomb megnyomása után újból tudom használni a backup/restore funkciót (restart után is) az "A" telefonon. Viszont a másik ugyanolyan típusú telón ("B" telefon) már csak a hibaüzenet fogad.Ugye a 3. telón (fő telefonom, "C" telefon) fent van a mybackup pro, de most erre is feltettem az ingyenes mybackupot. Itt is használható, viszont mindenképpen kell hozzá net. Arra tippelek, hogy mivel a "B" telefonra már jóval régebben telepítettem mint 30 nap, ott azért nem működik. Kérdés, hogy nálad mióta van fent? Mert ha friss telepítés, akkor végképp nem értem a logikát. 
- 

atillaahun veterán Annak aki szereti használni a keresőt, alkalmazás telepítésnél jelentkező "missing shared library" hiba megoldása: root-olt telefonra pl. Root Explorer-rel be kell másolni a com.google.android.maps.xml-t a /system/etc/permissions-be, a com.google.android.maps.jar-t pedig a /system/framework-be, majd ráadni (hosszú nyomás a fájlon) a megfelelő (ami az összes többin is van) engedélyeket (permissions), és újraindítani a telót. 
 Nálam ez megoldotta a gondot.
 A fájlokat egyébként többnyire bármilyen főzött romból be lehet szerezni, amibe google programok vannak telepítve.
- 

üzenetére petipetya

üzenetéreNo igen... 
 Elindítottam wifivel, hogy hátha akar még valamit telepíteni. Aztán amiről úgy gondoltam hogy net kell hozzá azt a beállításokban kikapcsoltam, wifit lelőttem, újra elindítottam a progit és megint rinyál hogy nincs hálózati hozzáférés. Ez így számomra felejtős.
 Esetleg ha van rá lehetőséged még azon a bizonyos "idegen telefon" kéne kipróbálnod és ha ott még rendesen működik akkor kimenteni azt a telepítőt.
 Amúgy én is még csütörtökön raktam fel, csak tegnapig nem próbáltam, de egyből ezzel fogadott.Végül is csak jobb ha több mentésem van alapon kellett volna, mert olvastam már itt olyat hogy valaki bőszen mentett csak aztán már visszaállítani nem tudott. Az app-okat backupoltam TitaniumBackup-pal, az sms-ket az SMS Backup & restore-ral, a kontaktokat pedig a beépített export to SD funkcióval. Már csak az a kérdés hogy utóbbi menti-e azt is hogy melyik az alapértelmezett szám, illetve hogy esetleg mit hagytam ki a számításból? RootRulez! 
 Nem is kapod meg a leveleket vagy csak nem szól?
- 

RootRulez félisten Sziasztok! Félig-meddig off, de android is, meg program is .DDD Tahát: DEFY-om és azon CM7-em van (most épp 0819-es NLY), újabban nem kapom meg az emaileket (asszem ez első rc1-el sem kaptam már meg, tehát mióta nem 2.2.2-őm van). Esetleg vmit még kellene a telóra telepítenem? K-9 Mail fent van, fiók(ok) beállítva, frissítési időközzel együtt, de nem szól, ha emailem jön. Sőt, ha belelépek és manuálisan frissítek, akkor se kapom meg a leveleket, de ha belépek gmail fiókba, ott vannak. WiFi-vel és Mobilnettel is kipróbáltam.  Mi lehet a gáz?  
- 

delbarta senior tag válasz  kissandras20

üzenetére kissandras20

üzenetére
- 

üzenetére canniball

üzenetéreIgaz, hogy anno megvásároltam a pro-t, de például egy idegen telefonon másvalaki gmail címével csütörtökön még simán használtam mentésre és visszaállításra az ingyenes mybackup-ot. Most letöröltem és visszaraktam, és ugyanez az üzenet jött elő, mint nálad, mikor a backup gombra kattintottam.  Én sem értem, hogy miért van ez amikor pár napja még simán lehetett használni. Én sem értem, hogy miért van ez amikor pár napja még simán lehetett használni.Mindenesetre ha leírod mit akarsz lementeni, akkor mondunk rá alkalmazásokat. 
- 

Breki veterán válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetére
- 

róland veterán válasz  kissandras20

üzenetére kissandras20

üzenetéreTalán a Calculus Tools jó neked. 
Aktív témák
- Autós topik
- Battlefield 6
- Android játékok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox One
- Nintendo Switch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már a legtöbb apphoz eleve minimum az 1.6, de soknál 2.1.
 Már a legtöbb apphoz eleve minimum az 1.6, de soknál 2.1.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én sem értem, hogy miért van ez amikor pár napja még simán lehetett használni.
 Én sem értem, hogy miért van ez amikor pár napja még simán lehetett használni.