Aktív témák
-
aggleány
addikt
Segítséget kérek. Hogyan tudok a gmail-ben csatolmányt lementeni a telefonnal? Nem akarom megnyitni, csak elmenteni a micro SD-re.
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #35984 üzenetére
Köszönöm.
Részemről befejeztem az offot, sorry. Sajnos nem jól tűröm, ha támadnak, olyankor hajlamos vagyok megvédeni magam.
-
aggleány
addikt
Nagy kérdésem van. Feltettem a telóra az Opera Minit, és szeretném beállítgatni a kezdőoldalakat, de valahogy nem akar összejönni. Pl. szeretnék beállítani egy olyan kezdőoldalt, ahol az aréna/fórum/privátok-ba tudok belépni. Nagyon megköszönném, ha valaki leírná részletesen, hogy hogyan kell csinálni az ilyesmit, mert sajnos sikeresen elfelejtettem.
petipetya
Az Aldiko Premium egy régebbi változatát, mert az újnak nem tetszik a felülete.
Syl
Nincs mit.
-
aggleány
addikt
válasz
dokee78 #35931 üzenetére
Igen, már egészen jól összehaverkodtam velük.
petipetya
Tudják, tudják. Azóta elmondtam nekik.
TRob1
Momentán valóban ezt a semmire sem jó izét használom. Én elég sokat olvasok telefonon, sőt, néha filmet is nézek vagy játszogatok, amíg várni kell valahol. Az ésszerű okok részemről (amik a Note mellett szólnak): olvasáshoz, mozizáshoz, játékhoz jobb a nagyobb kijelző, és mivel mostanában napközben nem vagyok mindig számítógépközelben, netezni is főként a telóról tudok. A kétkezes használat nem okoz gondot, mivel két kezem van.
Tehát a Te javaslatod szerint hordjak magammal egy telefont telefonálni, egy netbookot netezni, és egy ebook-readert könyvet olvasni? Esetleg egy tükörreflexes fényképezőgépet, ha le akarok fényképezni valamit, egy HD videókamerát, ha olyan helyzet adódik, vagy egy szkennert, ha szükség lenne rá?
Nem tudom, hogy szerinted milyen egy normális női kistáska, de az enyémbe kényelmesen belefér a Note.
Érdekes, nekem több, mint egy órás beszélgetés után sem kellett pihentetni a kezem.
A Te szolid kis avataroddal meg biztosan ismered a feltűnési viszketegség tüneteit.
F-ECT$
Nekem végig az új látszott. Nem tudom, hogy egyedi volt-e neki vagy sem.
CoolBoy323
Az kellemetlen lehet, hogy Neked gurulós bőröndben kell magad után húznod egy nem egészen 200g-os cuccot. Én simán el bírom vinni a zsebemben is.
Amúgy szerintem meg pont mindenre alkalmas, ha nem is a legjobb - nekem "all in one" cucc.
Syl
Privi megy.
-
aggleány
addikt
válasz
VMatteo #33738 üzenetére
Hozz létre egy mappát Sounds (vagy Ringtones, telefonfüggő) néven az SD-n. Ebben csinálj egy Alarms nevű mappát, és oda tedd be az mp3-at, amit ébresztőnek akarsz használni, úgy fel fogja ismerni az Alarm Clock Xtreme. Ha mégsem, írj, és kitaláljuk, hogy hogyan lesz jó.
deva
Én is ki fogom próbálni, és ha van ötletem, jelzem.
-
aggleány
addikt
válasz
alexander12 #33707 üzenetére
Részemről azért, mert megszoktam. Nem használom el az 500 MB-ot, de nem szeretem, ha belassítanak, és néha tényleg kell a net. A 180 percet meg simán lebeszélem. Ha jobb ölteted van, szólj.
-
aggleány
addikt
válasz
tomy86 #33696 üzenetére
Köszi.
Megpróbálom még egyszer mindkét verziót, és ha nem megy, akkor zaklatlak priviben.
Szerk.: Na jó, a fene sem érti.
Megint nyitottam a programot, erre magától megindult megint a letöltés, amit az előbb félbeszakított, és már ott is van felül a havidíj, meg szépen kijelzi a százalékokat is. Szóval most már megy.
Még egyszer köszönöm.
-
aggleány
addikt
válasz
tomy86 #33666 üzenetére
Ezzel pontosan mit csináljak? Töltsem le a Call Meter 3G-t, és ezzel a kóddal letöltött dologgal mi a teendő? Ne haragudj, hogy ilyet kérdezek, de ilyesmit még nem csináltam.
A megadott QR-kódra nekem azt írta ki a telefon, hogy nem jó.
Megpróbáltam a leírásod alapján letölteni a programból, de ott meg kényszerbezárás lett a vége.
-
aggleány
addikt
válasz
Shrike7973 #32336 üzenetére
Ilyen rafinált dolog eszembe sem jutott.
Különben is, engem itt mindig diszkriminálnak, ha hülye vagyok.
-
aggleány
addikt
válasz
kavics325i #32333 üzenetére
Addig tudom, meg elolvastam a leírást is, de nem egészen világos. Egy krokodil akar fürdeni, de mindig ellopják a vizét, és vízhez kell juttatni, de nem értem, hogy hogyan.
-
aggleány
addikt
Leírná nekem valaki, hogy mi ez a "Where is my water" nevű játék? Már annyit írtatok róla, hogy kezd érdekelni, pedig nem nagyon szoktam játszani a telefonon. Előre is köszönöm, ha valaki rászánja magát.
-
aggleány
addikt
SÜRGŐS!!!
Megvettem egy appot, de mégsem nyert. Még simán a 15 percen belül vagyok, hogyan tudom visszacsinálni? Légyszi segítsetek!
-
aggleány
addikt
válasz
#40993792 #31126 üzenetére
Szívesen. Ha már külön megszólítást kaptam, illett válaszolnom.
Én is úgy gondolom, hogy célszerű lesz lassan beszerezned egyet. Nagyon jó "kis" ketyere. Néha csak lapítok, amikor itt mindenféle zenelejátszókról meg filmnéző progikról van szó, mert az enyém mindent visz a gyárival is. Mármint mindent, ami nekem kell.
-
aggleány
addikt
válasz
Csigusz 1 #31015 üzenetére
Én is majdnem read-only-üzemmódban vagyok egy ideje, de sajnos mindig jön valaki, aki nem olvas vissza eléggé, és nem tudja, hogy a kajamegvonás ilyen esetben milyen hatásos tud lenni.
GO-sms témában kérnék segítséget. A barátnőm sikeresen elnyomkodott valamit az sms-beállításokban, és most automatikusan bekapcsolva marad neki a T9, és a nyelv is átváltott angolra. T9 nélküli és magyar nyelvű verzió lenne a preferált változat, de nem jöttem rá, hogy a GO-nál ezt hogyan lehet beállítani. Segítene valaki egy nőnek való leírással?
-
aggleány
addikt
Régebben volt szó egy olyan alkalmazásról, ami lockolja a telefont, és arcfelismerésre enged belépni. Kerestem, de sajnos nem találtam meg. Meg tudná mondani valaki, hogy mi volt az? Nagyon kellene, holnap arcoskodni akarok vele.
-
aggleány
addikt
válasz
RootRulez #30912 üzenetére
Na jó, de az én telóm nincs rootolva.
Egy kis programajánló Nektek:
PhotoFunia arcfelismerés segítségével lehet bohócot csinálni bárkiből. Ha van az illetőről egy képed, a meglévő sablonokba lehet átvinni az arcát - elég érdekes lehetőségek is vannak. Nemrég csináltam egy szakállas angyalt nagy szárnyakkal.
Bunny Shooter ugyanaz, mint az Angry Birds, csak a madarak helyett nyilak, a malacok helyett pedig nyuszik vannak.
-
aggleány
addikt
válasz
RootRulez #30906 üzenetére
Ugye, ugye?
Nekem a 3G magas, egyszer vagy egy órát kísérleteztem vele, de nem tudtam beállítani, úgyhogy maradt az NG. Egész pontosan be tudom vele lőni a fizetendő havidíjat, pár száz forint eltéréssel, az pedig nekem megfelel.
Nem kell belinkelni CoolBoy323 leírását, az alapján is próbáltam, úgy sem ment.
-
aggleány
addikt
Három kedvenc (kis késéssel):
1. Call Meter NG
2. Quick Settings
3. Astro File ManagerAz első kettőt még nem láttam másnál, bár lehet, hogy csak átsiklottam felettük az olvasásban - ha igen, sorry.
A közkedvenc topikvegzálónknak pedig valóban egyszerűbb nem írni semmit. Sem a high profiency alkalmazásismertetőire, sem pedig a soha még nem látott kérdéseire. Az egyoldalú kommunikáció egy idő után elég unalmas tud lenni.
-
aggleány
addikt
válasz
Cindercone82 #30221 üzenetére
Egyszerűen tegyél fel egy titkosító progit az e-mail-re, és kész.
-
aggleány
addikt
janes74, Mr.X
Hát így kell megtudnom, hogy két ilyen jóképű fiú...
janes74
-
-
aggleány
addikt
Óóóóó, nem is tudtam, hogy észrevettétek, hogy egy ideje nem vagyok.
Ilyen kedves invitálásnak nem tudok ellenállni, úgyhogy most már leszek - bár most is vagyok, csak nem itt.
janes74
Mindig is kedves, mosolygós emberkének tartottalak, de most aztán pláne.
punky10
Tényleg akartam nicket váltani, de megint újonc lennék, és ugrana egy csomó dolog, úgyhogy inkáb nem teszem.
Necc
Teljesen találó a név, bár nem ide terveztem. Régebben mindenhol ilyen néven regisztráltam.
TRob1
Nem tudtam, hogy észrevettétek, hogy egyáltalán itt voltam.
Soha egy kedves szó, se egy szál dudva (akarom mondani virág)...
-
aggleány
addikt
Kissé megkésve bár, de Boldog Új Évet minden kedves topiklakónak!
-
aggleány
addikt
válasz
TazLeacher #25163 üzenetére
Helyes, helyes.
Legalább ha egymás mellé kerül a két ketyere, nem keverjük össze, hogy melyik kié.
-
aggleány
addikt
válasz
TazLeacher #25161 üzenetére
Szerinted jó, nekem nem jön be. Én folyton fázom, és ezért szeretem a tengerpartos-sivatagos háttereket. Karáncsony környékén pár napig hóesést fogok nézni, de addig nem.
Egyáltalán nem gagyi, nagyon jól meg van csinálva. Ezt is lehet napszak szerintire állítani.
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
My Beach HD-ről: jó ideje ezt használom, nekem nagyon bejön. Mindent külön be lehet állítgatni rajta, napszakok szerint is válthat a kép, ha kell, milyen színű legyen a strandlabda, a napernyő, mi legyen az asztalon, legyen-e fent repülőgép, ússzon-e hajó vagy cápa, kell-e éjszakára tűzijáték stb. Sőt, most már ott tart a dolog, hogy a parton lévő táblára (ahova gyárilag "Private Beach" van írva, felírtam a saját nevem.
Szóval szerintem nagyon kirááááály!!!
-
aggleány
addikt
válasz
magyar777 #24975 üzenetére
Igen, lehet. A regisztrált címedhez mentik el a megvásárolt appot, tehát ha bejelentkezel a telóra a címeddel, akkor később is le tudod szedni az appot ingyen, mivel már kifizetted. Sőt, ha több telón vagy ugyanazzal a címmel, akkor mindegyikre le tudod tölteni.
csucsu21
Sajnos jól mondták, ilyet nem tudsz csinálni.
sssz
Hihi, 30 másodperccel győztem.
Nem baj, így már ketten is írtuk ugyanazt, így két szavazatunk van.
-
aggleány
addikt
Kedves kollégák!
Olyan appot keresek, aminek a segítségével rajzolni lehet a kijelzőre. Ujjal. Pl. lerajzolni, hogy merre kell menni stb. Légyszi segítsetek, mert eddig nem találtam olyat, ami igazán bejött volna.
-
aggleány
addikt
Na, én is elvertem a Marketen 44 forintot.
Asphalt 6 és Paper Camera lett belőle.
-
aggleány
addikt
válasz
dedike #24234 üzenetére
Igen, van benne magyar lehetőség is, én azt állítottam be.
Ma két névnap is van, úgy adja meg, hogy váltásban mutatja őket. Pár másodpercig az egyiket, utána a másikat. Ha megnyomod az widgetet, akkor belemegy az alkalmazásba, és rögtön mutatja, hogy a telefonkönyvben kinek van ma névnapja, és rögtön tudod hívni, vagy írhatsz neki sms-t is. Szerintem tényleg nagyon jó kis app.
-
aggleány
addikt
Nem nekem kell, Démon. Én nagyon jól megvagyok a gyárival is, az illető SGS-re szeretne valami mást tenni, az ok számomra ismeretlen.
Hát ez az, hogy csak kezdtem hiányozni. Bezzeg nyiszinyuszi után már pár nap után sírtatok. Láttam! Na jó, azt elismerem, hogy én nem nézek olyan édesen, de azért igyekszem.
-
aggleány
addikt
Nyuszicica projekt:
Bátor vagy. Nagyon. Lemutánsoztál. Tükröd nincs?
Mercutio_
Észrevettem, hogy lemaciztál, de így mégis egyértelműbb, hogy vallomást is tettél a tárgykörben. Bár, hogy miért...?
janes74
Végre egy igazán udvarias férfiember, aki odafigyel a hölgyszemélyekre is.
Nem vagyok pár napig, és mindenféle érdekességekből kimaradok.
Olyan naptárt keresek, amiben be lehet állítani ismétlődő eseményeket, és ezekhez figyelmeztetőt. Tudnátok segíteni? Az lenne az igazi, ha a Jorténak lenne általam ismeretlen helyre eldugva ilyen funkciója, mert amúgy nagyon tetszik.
-
aggleány
addikt
Most már csak azt a progit keresem, amivel vicces android figurákat lehet csinálni nem létező fényképek helyére. Itt láttam régebben, de nem emlékszem a nevére, és nem tudom, hogyan kellene rákeresni.
dokee78
Hogy csináltad???
-
aggleány
addikt
válasz
domerator #22473 üzenetére
Még nem tudom, hogy mi lesz, de mivel céges teló, nem nagyon akarok belepiszkálni. Még az is lehet, hogy ha kicsit alaposabb vagyok, találok egy nagyon hasonlót, ami megfelel.
llaszlo
Ez nekem már túl magas.
Én csak mezei felhasználó vagyok.
Megnéztem, nincsen data app mappám.
-
aggleány
addikt
Mindenkinek köszönöm a PostIt-es segítséget. Az lenne az, amit linkeltetek, de sajnos nem hajlandó települni.
Szépen felpakoltam mindent, ami kellhet egy céges telefonra, de ez az egy, ami nagyon kellene, nem megy fel rá.
Majd keresek valami nagyon hasonlót, mert ez nagyon bejön. Egyszerű, de nagyszerű.
-
aggleány
addikt
Köszönöm, megnézem ezt is, hátja van benne valami variálás, ha már annyival nagyobb.
domerator
IGEEEEEEEN!!!!! AZT!!!!
KÉREMSZÉPENGYORSAN!!!!
-
aggleány
addikt
Segítséééég!!!
Keresek egy Jegyzettömb nevű alkalmazást. Kis sárga négyzet az ikonja, amibe az van írva, hogy Mini Paper. Widgetről van szó, és kitéve a Home-ra lehet állítani a méretét. A színe lehet sárga, kék, zöld és rózsaszín. A kitett widget jobb felső sarkában van egy kis + jel, amivel rögtön újabbat lehet kitenni a Home-ra. Képet sajnos nem tudok feltenni róla, másvalaki telóján láttam, és nem találtuk meg, hogy melyik alkalmazás lehet az. Kerestük a menüben és az alkalmazásokban is, de nem lett meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest