- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
hello!
ha neten marketba belepik latszodik meg a regi telom amit eladtam. hogyan tudom eltuntetni onnan?
kodzi elore is
-
HollyBoni
veterán
Tudtok ajánlani valami videólejátszót?Fontos lenne,hogy tudjon .srt feliratokat kezelni.Eddig moboplayert próbáltam,de az ékezetes betűket feliratnál kínai karakterekkel helyettesítette.
-
atillaahun
veterán
válasz
Mauzes #17288 üzenetére
Letöltötted a külön telefonodhoz való codec-et a Mobo-hoz?
Nálam Blade-n nagyon szépen stream-el belső hálózatról meg dropbox-ról is még filmet is. Meg is lepődtem, hogy nem akad semmi, mintha csak SD-n lenne. Az igaz mondjuk ha belepörgetek azon gondolkozik néha 1-2 mp-t. -
Balinov
titán
Nem tudjatok veletlen, hogy a SZTAKI tervez-e az online szotaraibol Droidos verziot kiadni?
-
Mauzes
addikt
válasz
canniball #17283 üzenetére
Nekem a MoboPlayer van fent, de az valamiért össze van akadva az ES-sel. Ha hálózaton kattintok egy mp3-ra, akkor a hozzárendelt lejátszó viszi szépen, de ha videóra kattintok, akkor sötét képernyő jön be, és szinte lefagy az egész. Közben pedig elindította a Mobo-t, utólag látszik, de az nem viszi így direkt. Amikor ezután "megjavul" a teló, akkor az ES-t egészen addig nem tudom elérni, amíg a Mobo-t be nem zárom (a Mobo ezalatt működik rendesen, ha az ikonjával nyitom meg). Amikor azt bezárom, akkor visszaugrik az ES-re, ahol abbahagytam.
-
Csigusz 1
aktív tag
-
mpierre
veterán
Hali!
Kerestem, de még nem találtam olyan alkalmazást, amivel időzíteni tudnám a wifi-t. Pl minden hétköznap 17:00 - 23:00 között legyen aktív, máskor meg ne. Létezik ilyen? -
punky10
addikt
válasz
gyuszmó #17237 üzenetére
"Egy nagyon jó app magyarul is tud az egyik legjobb konverter 1300 egység 90 kategória
Convertpad"Erröl kérhetnék egy linket?Én csak az UnitConverter,ConvertPad-ot találtaam,de abban nem tudtam beállitani a magyar nyelvet(1.6.0 verzio)Jo lenne a magyar,mert nem minden mértékegységnek ismerem az angol nevét.
-
canniball
nagyúr
válasz
Mauzes #17268 üzenetére
"van esetleg olyan program..."
Az ES-sel ha kitallózod a filmet nézni is tudod másolás nélkül."Plusz van-e olyan..."
Ha beállítod a lapost hogy hálózati kérés ébreszthesse akkor felkel amikor pl. ES-sel csatlakoznál. Alvásra pedig állíts be hogy x idő elteltével menjen szundizni. -
flash-
veterán
a full screen caller id ben be lehet allitani azt hogy akikhez nem rendelek kulon kepet azokhoz mind egy masik megadott kepet mutasson es ne azt a zold mezot?
-
atillaahun
veterán
Nézegettem most az órarend programokat, de kevés tud Widget-et, és nagyon összetömöríti őket, alig fél bele valami infó.
Tudtok esetleg olyat, ami el tudja fektetni a Widget-et, és nagyfelbontású képernyőn (6x10) is szépen széthúzza? -
skyli
senior tag
Sziasztok!
Működő furulya, fuvola vagy ocarina programot tudtok androidra? elég lenne négy lyuk és hogy fúlyni lehessen
Van ilyen? Vagy más fúvós hangszer? Én kerestem de nem nagyon találtam :/
Kösziii!
-
slice14
veterán
Tudtok olyan screenshot készítő alkjalmazást ami rootolatlan telóval is müxik?
-
slice14
veterán
Vagy a File Expert.
-
Mauzes
addikt
Tudom, hogy más programmal megoldható, én az ES File Explorer-rel akartam.
MÁS: van esetleg olyan program, amivel a számítógépen tárolt filmek stream-elhetők, tehát másolás nélkül tudom nézni a telón a filmeket, wifin keresztül?
Plusz van-e olyan, mivel a telefonnal fel tudom ébreszteni és alvóba tudom tenni a laptopot?
-
GrandS
senior tag
Van-e olyan Contacts widget, mint az SPB shell üzenet megjelenítője, hogy alapértelmezésben csak egy-két névjegy látszik, de ráklikkelve lapozható névjegykártya lesz?
-
TRob1
veterán
-
Dyrtyho
őstag
Ez de beteg
Smoke A Bowl -
Breki
veterán
Ez jó
-
RootRulez
félisten
Lesd meg a
Mort Player,-t. Még béta, illetve már RC2-nél jár és sztem jó.
És hamarosan magyar lesz.
Van benne EQ,
be lehet állítani mit csináljon, ha nyomkodod a headset gombot 2x, 3x, 4x, 5x
hadset dugásra elindul ésatöbbi. -
spiritex
veterán
Tehát van az azonosítóm és a hozzá tartozó jelszóm, amivel belépek az xp-re, és akkor ezenkívül hozzak létre még egy felhasználót egy másik jelszóval, és neked úgy jó?
"Itt 2 XP-s gép van, simán elérem a megosztott mappákat mindkettőn ES-sel."
Ezt úgy értetted, hogy úgy éred el mindkettőt, hogy nincs egyiken sem jelszó? És akkor hogy, Anonymous-szal? -
Met
nagyúr
Olyan zenelejátszó nincs amit a fényképező gombjával indítok? Esetleg még van benn eq is?
-
spiritex
veterán
Van egy kis problémám az ES File Explorer-el. Win 7-re simán kapcsolódik LAN-on beírva az IP-címet, a felhasználónevet és a jelszót, de XP-re nem hajlandó rálépni, csak kiírja, hogy "Try new user name/password?" Mi lehet ennek az oka?
A kép számítógép egyébként egy szobában van, mindkettő egy wifi routerre kötve. -
gyuszmó
őstag
Üdv
Egy nagyon jó app magyarul is tud az egyik legjobb konverter 1300 egység 90 kategória
Convertpad -
Mauzes
addikt
Sziasztok!
ES Explorer-ben azt hogyan állíthatom be, hogy a telefonom legyen az FTP szerver, és a számítógépen tudjak böngészni a telefon tartalmában? Mert az megvan, hogy LAN-on keresztül elérem a telóról a megosztott mappákat, a new FTP szerverre kattintva pedig a telefon akar csatlakozni egy szerverre, nekem az kellene, hogy a gépről tudjak böngészni, másolgatni, mert az jóval kényelmesebb.
És ha tudja a program, akkor ezzel szeretném, nem egy másikkal.
Köszi!
-
r4z
nagyúr
válasz
baandii #17227 üzenetére
Nalássuk.
Widgetlocker beállítások - Advanced (haladó) menü.
Nézd meg, hogy az "Easy wake mode" nincs-e bekapcsolva.
Tekerj lejjebb, és nézd meg, hogy a "Retain System Keyguard" ki van-e pipálva.Az újabb NoLED verziók már rendesen támogatják a WidgetLockert, ha a legújabb verzióval is fennáll a probléma, telepítsd újra a NoLED-et.
-
baandii
senior tag
Hellosztok!
Vki használja a Widget Locker-t a NoLED appal együtt???
A gondom az lenne ha megy a Widget Locker akkor vmiért nem hajlandó működni a NoLED…de ha kikapcsolom a Wideget Lockert akkor meg műxik a gyári képernyőzárral (lefele húzogatóssal)…
Utánna olvasgattam a dolgoknak és úgy néz ki megtaláltam a megoldást csak nálam vmi jobb angolos segítségét kérném…
Szóval a megoldás:
Q: I'm using WidgetLocker and am having problems with NoLED, can you advice?
A: The problem with WidgetLocker is that it disabled the lock screen of the phone and places itself as a home screen. Some reported a workaround as following:"Go into WidgetLocker Settings > Advanced. Be sure Easy Wake Mode is not checked. Then scroll down to Retain System Keyguard and be sure it is checked."taken from this post on xda-developers.com
Update: you no longer need to disable System Keyguard or Easy Wake Mode when you're using the newer versions of NoLED as it now has built-in API calls to support WidgetLocker natively. If NoLED is not able to display any notifications, uninstall and reinstall NoLED after installing WidgetLocker and the problem should be gone.A segítőknek előre is nagy köszönet!!!
-
dokee78
félisten
Jó kis app!
-
Breki
veterán
GO Launcher EX v2.55 Final
What's in this version:
1. (New) 4 new home screen transitions
2. (Improve) Restore option of hiding notification bar
3. (Improve) Supports screen rotation of first installation
4. (Improve) User experience of dragging operation
5. (Fix) Wallpaper zoom issueDownload Instructions:
[link]Mirror:
[link] -
lajxko
tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő: Tudtok-e olyan alkalmazást androidra, amivel Wifin, Bluetooth-on, vagy végső esetben usb kábelen keresztül tudjuk irányítani a pc-t accelerometer segítségével ?
Pl.: Indítok egy rallys játékot pc-n, én pedig android telómat controllerként használom.
-
llaszlo
veterán
válasz
aggleány #17214 üzenetére
"Nekem FE-nél rögtön a doksit nyitja meg, és csak kilépésnél kell az FE-ből kilépegetni."
Tehát akkor először megnyitja az FE-t és utána a másik programot. Azért, mert nem látod még így történik.Sőt a korábban megnyitott appok listájában is így szerepelnek egymás után.
Ezért gondoltam azt, hogy ez bármelyik launcherrel megy. Ezek szerint mégsem. -
Mr X
veterán
válasz
KaiotEch #17215 üzenetére
Gmail accounthoz kötődnek a megvásárolt programok. Hard reset nélkül nem tudsz a droidos készüléken mail címet váltani, ami viszont töröl minden appot. Utána meg, mivel másik mail címet adsz meg, nem fogod tudni használni a másik címre megvett appjaidat.
szerk:
Ahogy újra átolvastam, nem megvett appokra gondolsz, de a mail váltás akkor is így megy, reset törölni fogja az appokat és a beállításokat.
-
Halihó. Ha megadok egy gmail-es azonosítót és letöltök vele egy csomó cuccot marketről, de mondjuk váltok mail címet, akkor gondolom át tudom írni, de a progik attól függetlenül megmaradnak ha már telepítve vannak ugye?
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo #17212 üzenetére
Nekem FE-nél rögtön a doksit nyitja meg, és csak kilépésnél kell az FE-ből kilépegetni. Nekem a gyári launchernél egyik telepített appot sem ajánlja fel, a másik launchernél viszont rögtön a gyárival nyitja meg, kérdés nélkül.
Most gyorsan megint leszedtem az Astro-t is, mert amikor megtaláltam a File Expertet, az jobban tetszett, és az Astro-val is kiraktam a doksit, így simán megnyitja, és visszanyílra rögtön be is zárja, minden lépegetés nélkül, próbáld ki.
Akkor most lesz telepítve több fájlkezelő is, mert az egyik erre jó, a másik meg arra.
Astroval úgy tettem ki, hogy hosszú nyomás a Home-on, Parancsikonok, Astro, kikeres és nyom. Meg lehet változtatni a fájl nevét is, ha akarod, simán nyílik-záródik.
-
llaszlo
veterán
válasz
aggleány #17209 üzenetére
Astronaál nem jöttem rá hogyan kell kirakni. De valami rémlik, hogy régen csináltam ilyet.
Viszont FE-nél azt csinálja, hogy először megnyitja az FE-t és onnan nyitja meg a fájlt. Ha meg több app van amivel meg lehet nyitni akkor felajánlja, hogy melyikkel nyitom meg.
Ez Sense-nél működik.
Az FE-vel sem működik minden launchernél? Mert ha ezt a metódust követi akkor először az FE-t kell, hogy megnyissa és utána a fájlt. -
-
St3ven
addikt
Köszi, majd megnézem, első körben viszont megelégednék ezzel a naptáras megoldással, feltéve, ha kivitelezhető.
Egyébként használtam már ilyen appot (FotMob LiveScores), csak ha lehet, nem akarok ezért egy komplett appot feltenni.
Egyébként ez a GO lehozza a csapatok címerét? Konkrétan a Premier League érdekelne. Mert amikor utoljára néztem év eleje felé, még elég visszafogott volt a grafika terén.
-
-
Mr X
veterán
"Card class indicates minimum sequential write speed achievable on the card.
It's good for writing big files like movie files.
But when it comes to writing small random files, it can be the opposite. Many people reported having bad random write speeds with C10 cards whereas others reported better speeds with lower class cards.
It's a matter of sd controler quality and size of erase block size. Bigger and faster SD cards have bigger erase block sizes (up to 256Ko). It means that those cards need to write 256Ko of data even for writing a single byte on the card.
That's why C10 are not the best choice when it comes to DATA2SD or any kind of similar solution to short data storage on the Desire."Ezt az az ember írta, aki kidolgozta a data2sd scriptet.
-
St3ven
addikt
válasz
St3ven #16909 üzenetére
Látom, ma sokkal többen vagyunk, mint a hétvégén, úgyhogy megismétlem a kérdésem, hátha valaki tud segíteni:
Kollégák, egy kis brainstormingra hívnám az érdeklődőket, naptár témában.
Cél: SMS-ben értesüljek a kedvenc focicsapatom eredményeiről.
(Nem, nem akarok ezért külön appot feltenni, mert abba be kéne lépni, helyet foglal, akksit fogyaszt, stb., meg engem csak a végeredmény érdekel, legalábbis a telómon.)
Rendelkezésre álló eszközök:
¤ Google Calendar a neten - ahol ugyebár fel lehet iratkozni egyes csapatok naptárjaira, amiben megtalálható a kezdési időpont, és ami a legfontosabb, a meccs végeztével módosul a bejegyzés oly módon, hogy tartalmazza a végeredményt.
¤ Business Calendar Free - amennyiben szükség lenne rá a megoldáshoz
Ameddig eljutottam:
A naptárbejegyzésekről lehet ingyenes SMS emlékeztetőt kérni, de ahogy néztem, csak az esemény kezdete előtt. Namármost ez logikus is, de nem lehetne valahogy a bejegyzés módosulásáról is sms-t kérni?
Esetleg összekombinálni a dolgot a Business Calendarral? Bár már azt sem tudtam megoldani, hogy a csapatnaptárat lássa...
-
beepee7
csendes tag
Madden 12-őt nem tudja vki h lehetne használni SGS2-n?
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Metal topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest