- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
gyuszmó
őstag
-
gyuszmó
őstag
Köszi a válaszokat
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Egy 4,3 as kijelző elegendő nagyságú, könyv olvasásra, levelezni,filmet nézni?
3,7 es defy van,de kezd kicsi lenni.
Elég nagy ugrás, érezhető különbség?
köszi -
gyuszmó
őstag
Üdv Kollégák mazsolázzatok:http://www.youtube.com/watch?v=mLHqAMBQLzo
-
gyuszmó
őstag
Üdv Kollégák
Melyik naptár alk.ajánljátok ami tuti?
Fontos lenne az igényes ,havi nézetű widget ,jorte,Business ,ismerem,használtam.
Ha esetleg tud magyarul az jó lenne.köszi
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Van v.mi MŰKÖDŐ teljes kijelzős hívó cucc?
Az fscaller állandóan kidob hibaüzivel. Vagy valami alternatíva a hangya méretű alap hívó képen kívül?
köszi -
gyuszmó
őstag
Sziasztok
A 3G W.dog megbízhatóan külön választja a wifi,mobil adat forgalmat?
-
gyuszmó
őstag
sorry
-
gyuszmó
őstag
Erre:?
Nektek is be szokott gyakran fagyni a Google Térkép ? Nem jó a frissítés,esetleg régebbi verzió kellene?
köszi
-
gyuszmó
őstag
Erre:?
Nektek is be szokott gyakran fagyni a Google Térkép ? Nem jó a frissítés,esetleg régebbi verzió kellene?
köszi
-
gyuszmó
őstag
Üdv
köszi
-
gyuszmó
őstag
Vettem egy 16 gb c4 es kártyát
Leformáztam,de nem akarja felmásolni a cuccokat,hiba üzenettel kidob
Lefuttattam rajta egy tesztet is semmi error nincs rajtaötlet
köszi
-
gyuszmó
őstag
Ez a swiftkey nagyon jó cucc már előre tudja mit akarok írni sokszor.
A swype beta hangalapú annyira nem jön be,nem praktikus nem lehet sok helyzetben használni a beledumálást a telóba, egyszerűbb írni . -
gyuszmó
őstag
válasz
csatakacsa #44403 üzenetére
Nagyon szívesen
-
gyuszmó
őstag
válasz
stefi68 #44364 üzenetére
Nekem is pont ez volt irigyeltem a szifont.
Tényleg furcsa,hogy semmi hangot nem lehetett hallani róla,amikor felraktam a linket gondoltam páran irtok,hogy már ezer éve kint van,vak vagyok!
tők jó,hogy ennyi embernek bejön
Bár néha nekem elég baromságokat ir,máskor meg pontos kiérti?
Komolyabb írásokat is műveltetek már vele? -
-
gyuszmó
őstag
válasz
atillaahun #44226 üzenetére
köszi
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Megjelent swype szövegbevivő beta változata: lehet benne magyarul diktálni is, amit begépel szövegként! Csak regisztrálni kell, és máris ingyenesen letölthető.
http://beta.swype.com/
Jó szórakozást,elég jó hatásfokkal dolgozik,ha tagolt érthető a beszéd.
-
gyuszmó
őstag
Üdv
A Google search állandóan kidob,nem tudom használni ,jártatok már így vele?
köszi -
gyuszmó
őstag
Tudtok ezen kívül: Full Screen Caller ID teljes hívókép megjelenítőt?
Ami ingyenes?
köszi -
gyuszmó
őstag
válasz
Cartman023 #43118 üzenetére
köszi
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Milyen progival lehet appot fagyasztani,inaktiválni törlés nélkül?
A titaniummal nekem nem engediköszi
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
A kocsiban használnom kellene a fejhallgatóm miatt a bluetooth kapcsolatot a ZTE-n , de már kétféle bluetooth-os fülest is kipróbáltam és sajna nem tökéletes egyikkel sem a telefonom, mondhatni élvezhetetlen! Pedig mind a kettő kompatibilis vele! Szaggat az átvitel. Recseg ropog lehet,hogy a bluetooth adatátvitellel van gond?
Van valami ötletetek ?
Van valami átvitelt javító alkalmazás?köszi
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok egy számomra új progi: hátha v.ki nem ismeri amit lefotózol szöveget, lefordítja,még nem próbáltam,most szedem le.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.camdict
http://www.youtube.com/watch?v=iS6yuWzH_30
-
gyuszmó
őstag
Sziasztok
Van egy bosszantó problémám: a Google kereső amivel kifejezésekre tudok keresni állandóan kidob,hogy váratlanul leállt,próbáljam újra,nem tudom használni pedig fontos lenne.
köszi
-
gyuszmó
őstag
válasz
atillaahun #41204 üzenetére
Az csak a calendar részre vonatkozik nem?
Hova mivel szinkronizál?
-
gyuszmó
őstag
Üdv kollégák
Olyan todo alkalmazásra lenne szükségem mint a Gtask,tetszik és jó is,külön widgetteket tudok tenni számtalan listáról csak az a nagy baja,hogy nem lehet menteni és egy rom cserénél elveszik minden.
Mit ajánlotok,esetleg ha magyar nyelű még jobb köszi -
gyuszmó
őstag
Hogy tudok a titaniummal fagyasztani?
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Használtok : Smart City -t ?
Eltűnt a teljes adatbázisom,ez kártya vagy az app baja lehet?köszi
-
gyuszmó
őstag
válasz
atillaahun #39174 üzenetére
ok köszi megnézem
-
gyuszmó
őstag
válasz
hodostamas #39155 üzenetére
Akkor mit szűrjek,vagy hogy azért 7 mb/ nap sok Nagyon idegesítő
-
gyuszmó
őstag
(#39097)
Sajnos ez a progi Wallpaper Changer.nem jó erre a célra
Nem tudtok másikat?köszi
-
gyuszmó
őstag
Van olyan lehetőség,hogy kirakok egy kis képet az asztalra és egy kattintással háttérképnek állítom be?
Pl ha most kimegyek a napra egyből világos háttér kell,hogy lássak,és így egy érintéssel váltani tudnék,meg lehet ezt így manuálisan oldani?
köszi -
gyuszmó
őstag
Üdv
köszi a segítséget ez bejött:. "A google naptárban létrehozol egy Munka naptárat. Ezután a telefonodon pl. a Business Calendarnál (de szerintem bármelyiknél) beállítod, hogy csak a "munka" naptárat mutassa. " Az agendát raktam fel
-
gyuszmó
őstag
Van olyan működő,bejáratott másod naptár,amit lehetne csak m.helyi eseményekre használni
az említett dolgok nem jönnek be,sajna.
Ti,hogy oldjátok meg ha két teljesen más célú naptárra van szükség kérnék ötleteket ami bevált,ha van ilyen?köszi
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Feltettem a Business calendart csak az a gáz,hogy nem hozhatok létre új eseményt,csak ha az alap Gmailos naptáramat is bejelölöm,hozzá rendelem,de én pont ezt nem szertettem volna,hanem teljesen külön álló naptárat,más eseményekre,csak munkahelyit létrehozni.
Tudtok valami megoldást olyan naptár alk. ami teljesen független a Gmailostól?
Esetleg magyar is?
köszi -
gyuszmó
őstag
Üdv kollégák
A meglévő jorte naptár mellé szeretnék 1 másikat amiben csak a munkahelyi feladataim lennének,és nem akarom szinkronizálni sem.
Melyiket ajánlanátok? Jó ha magyarul is tud,átlátható,kimondottan feladatokra,határidőkre való?
köszi
-
gyuszmó
őstag
válasz
hodostamas #38347 üzenetére
Azt használom,de ma is eddig 8mb ír system,beállítások használatra és nem tudom mit tiltsak le,hogy ne akadályozzam a szükséges működést?
Te használod?
-
gyuszmó
őstag
Milyen módszert használtok koordinálni,szabályozni,hogy melyik app menjen ki a netre?
Túl sok fogyasztásom van nemtom miért? -
gyuszmó
őstag
Üdv kollégák
Felraktam már rég a droidwallt,nagyon jó kis progi,de van 1 kis gondom.
A taraffic monitort használom és kiirja pl,hogy ma csak a system traffic 5mb volt eddig ez nagyon sok,mi eheti ennyire a netet,mit takar ez?Még egy adatot találtam,beállítások- a bűnős net zabáló mit lőjek ki?
köszi -
gyuszmó
őstag
Behalt a marketem nem megy ki a netre,honnan tudok másik telepítőt leszedni?
-
gyuszmó
őstag
válasz
atillaahun #37282 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Használ v.ki Gtaskot? Párszor elszállt már a progi le nullázta magát elveszett minden teendő amit beleírtam,nem lehet v.mi mentést beiktatni vagy v.mi hasonló profi todo app amiben van mentés ?
köszi -
gyuszmó
őstag
válasz
Teasüti #37051 üzenetére
Mobil netet,hogy lövöd be vele?
Szeretnék olyan beállítást,hogy pl. kijelző bekapcsol,szinkron ,adat szintén bekapcsol kijelző kikapcs szinkron ,adat kikapcs . De mondjuk fél óránként szinkronizáljon automatikusan is .Az a gond,hogy a tasker angol
Szerintem a Llama-nál nem tud többet
-
gyuszmó
őstag
köszi
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Melyik útvonaltervezőt ajánlanátok? Bkv -ra?
köszi -
gyuszmó
őstag
Üdv kollégák
Egy olyan progira lenne szükségem amit be lehetne állítani,hogy ha pl.03.27.én kötöttem megállapodást egy ügyféllel és az 3 hónap múlva lejár akkor figyelmeztet előtte X nappal,hogy megújítsam.
És mondjuk 20-30 ügyféllel más,más alkalommal történik ugyanez .
köszi -
gyuszmó
őstag
Üdv
Mennyivel jobb ha :ES File Explorerrel jutok be a dropba,mintha a saját parancsikonjával,mi a jelentősége ?
köszi
-
gyuszmó
őstag
Ez a jó kérdés
Te is addig jutsz mint én?
Egy tipp akit érdekel : mivel már ezerrel süt a nap más háttér és világítás kell kint és bent, amikor kimegyek a lakásból világosra vált a háttér és 100% ra kapcsol a világítás,amikor épületben vagyok pl munkahely sötétebb háttér és auto. világítás és mindez automatikusan.
Untam,hogy az utcán nem látok semmit viszont bent nem kell akkora fényerő és ezt minden alkalommal állítgatni. A Llámával megoldható -
gyuszmó
őstag
Tudtok olyan progit ami world time és van benne olyan opció,hogy pl a világvárosok közötti távolságot is tudja?
Anno egy nokiámban volt ilyen progi nagyon csíptem,valami hasonló jó lenne ami nem csak világ óra.
köszi -
gyuszmó
őstag
Wap.t-zones.hu ra kellene felmennem,de nem találja s böngészőm
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konteó topic
- Home server / házi szerver építése
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged