- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóhifi
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
dokee78
félisten
Jó kis poén app.
Talking TransFormers
-
Dyrtyho
őstag
Ezek közül a Budapesti menetrendek közül melyik a legalkalmasabb használtra ? Ti melyiket ajánlanátok ? Melyiket használják a legtöbben ?
-
Istv@n
aktív tag
válasz
TazLeacher #17585 üzenetére
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
petipetya #17591 üzenetére
Most nincs nálam a teló, de elég sokat szívtunk vele. Beállítottuk, hogy alapértelmezett művelet: hívás, odarakja a kis ikont, működik, de amint beállítunk másikat, eltűnik az ikon...
A névjegyek között egyesítve vannak az ugyanolyan névjegyek?
Ezt viszont nem értem...
Hogyhogy ugyan olyan névjegyek? Hogyhogy egyesítve?
Van a widget, oda berakok egy nevet (pontosabban 9-et), rákattintok, akkor - beállítás után - hívnia kellene. Csinálok mégegyet, oda is berakom a 9 nevet (másik 9-et) beállítom az Sms-t, és nem működik ez sem.
-
slice14
veterán
A Sygic Aura-nak mát van navteq-es térképe? A topmapot már meg sem kérdem.
-
-=Vacsek=-
senior tag
Kéne vmi jó értesítő progi! 1 nap több eseményt tudjak beállitani különböző zenéket tudjak hozzárendelni. Az se baj ha magyar
-
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher #17588 üzenetére
A névjegyek között egyesítve vannak az ugyanolyan névjegyek? Ha igen, akkor a gyári widgetben meg kellene jegyeznie az általad beállított módot.
Lesd meg, hogy ha a telefonkönyv / adott névjegy / alapértelmezett művelet beállítása menüpontban tényleg az van-e kiválasztva, amit te szeretnél.
-
Agrox
tag
valaki nem használja véletlenül a last.fm appot? indokolatlanul sok adatmennyiséget használ, kb számonként 1 mb-ot, saját zenék scrobblezására :/ valami beállítást kéne eszközölnöm, hogy ne egyen ennyit, vagy szimplán szar?
-
TazLeacher
nagyúr
Pont az a gond, hogy nem...HTC Sense van a telefonon. A gyári ilyen Widget-je nem működik normálisan - ott be lehet állítani, hogy mi legyen, hívás, sms...stb., de nem jegyzi meg a beállításokat - az Elixír-t meg nem lehet ott valamiért kihúzni teljes képernyőre, és a 9x9-es rács csak a képernyő 1/4-ét foglalja el, nagyon kicsit az ikonok...
-
petipetya
nagyúr
válasz
Régebben volt a Marketen egy people widget nevezetű cucc, az tudott ilyet.
-
TRob1
veterán
válasz
Ha pl. Go Launcher-t használsz, ahhoz van a ContactsGoWidget, és az tud ilyet.
Ki lehet választani a kontaktoknál, hogy rögtön hívja, rögtön sms, adatok, vagy egy kis ikonsor és választasz ezek közül.Ha nem GoLauncher-t használsz, akkor.... nemtudom.
-
TazLeacher
nagyúr
Hi,
Olyan widget-et keresek, amivel gyorshívást és gyors SMS-t lehet csinálni. Tehát az egyik oldalra kirak 9 vagy 12 kis kockát, abba bele tudom tenni a neveket, és erre kattintva hívja is őket, a másik oldalon meg ugyan ez sms-ben. Tudom, hogy az Elixír tudja ezt, de az nem jó.
Várnám az egyéb alternatívákat...
Köszönöm
-
mszl
aktív tag
SZIASZTOK!
Keresnék egy olyan task killer progit amit be lehet állítani hogy mikor lőjjön ki egy progit. (óra.perc-kor vagy x perc múlva)
Pl. 22.30 kor állítsa le a böngészőt. Sok kedvenc rádióm az accuradio.com-ról csak böngészőben fut. Lefekvéskor beállítanám egy órával előbbre és a megadott idő elérésekor kilőné a böngészőt, és kikapcsolná a wifit. A wifi kikapcsolás végül is nem olyan fontos.
Köszi -
beci
őstag
válasz
Tarantula33 #17582 üzenetére
Nincs sajna...
-
HollyBoni
veterán
válasz
Tesztelo.hu #17580 üzenetére
Ez jó.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Olyan appot keresek,ahol SE minin a led villog,ha volt nem fogadott hívásom,vagy sms-em. -
baandii
senior tag
hellosztok
tudnátok ajánlani vmi gallery/fénykép kezelő app-ot...
-
petipetya
nagyúr
Android 2.3.3 + Gmail 2.3.5-höz tud valaki felbukkanó ablakos értesítőt, amely addig ott marad amíg meg nem nézem?
-
HollyBoni
veterán
Poweramp a playlisteket amit csinálok hol tárolja?
-
ZS3NI
őstag
Hi!
Az mitől lehet, hogy ha a market webes felületről indítom a letöltést, akkor egyszerűen nem jelenik meg a telefonon? Régebben faszán működött az egész, nyomtam egy Gyári beállításokat, azóta pedig semmi. Be van jelentkezve az accountom, próbáltam már gTalkból ki és belépni, de még mindig nem megy. A készülék egy move by T-mobile
Ötlet?
-
dokee78
félisten
Hol találom ezt a Live wallpapert,mert a Minimben nincs gyárilag.
-
hossszú
őstag
Keresnék olyan alkalmazást amivel be tudnám allítani, hogy a wi-fi melyik időközben legyen aktív.
-
HollyBoni
veterán
Androidra melyik a legjobb,leggyorsabb böngésző?
dokee: És annak a tükröződő battery widget-nek mi a neve?
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Másnak is szar az új Google Maps? Én frissítettem (vagyis magától, de mindegy), és most a gps nem tudja, hol vagyok. Kisvárda helyett kirak Kína közepébe, szerinte nagy pontossággal, aztán kereshetek én hasznos helyeket meg navigáljak a jelenlegi helyzetemtől. Az Accuweather-es widget és egy offline navigációs szoftver is pontosan megtalált.
Mi lehet a gond? Hogyan javítsam meg? Mert amúgy kellene a Maps, nekem tetszik az app eléggé.
-
róland
veterán
válasz
hodostamas #17550 üzenetére
Rá kell néznem erre a QtADB-re.
-
dokee78
félisten
válasz
hodostamas #17550 üzenetére
Én is a Myphone Explorerrel fotózok,mert a No Root Screenshoot it nem jön be és nem is tudom hogyan kell vele.
-
hodostamas
addikt
válasz
DemonDani #17534 üzenetére
ADB (QtADB), MyPhoneExplorer, No Root ScreenShot IT
valamelyik..
-
St3ven
addikt
Átirányítottam minden hívást egy másik számomról arra a számomra, amelyik az androidos telómban van.
Namármost… van arra mód, hogy lássam, hogy amikor csörög a telóm, az éppen átirányított hívás-e?
Mert most semmi eltérést nem látok a kétféle hívás megjelenítése között; a régi nokiámon ilyenkor egy kis zöld, "visszapattanó” nyilacska jelezte, hogy ez éppen egy másik számról átirányított hívás, nem pedig egy közvetlenül, az adott telómra érkező hívás.
-
jaimee
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, h nincs-e egy olyan bluetooth messenger, ami fut androidon, meg javan a zárt rendszerű telefonon, mert leegyszerűsítené a chatelést helyközelben
Előre is köszi
-
DemonDani
addikt
root nélkül van lehetőség printscreen-re? nexus s az alany
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Polllen #17483 üzenetére
Nem értem, hogy jön ide, hogy ingyenes vagy sem. Én arra próbáltam rávilágítani, hogy az automatikus madártávlatban semmi "extra" nincs. Kb. olyan, mintha azért lelkendezne valaki, mert kiírja, hogy mennyi idő alatt érsz a célhoz. Szóval szerintem az alapfunkció, a normális navigáláshoz elengedhetetlen.
De ha ingyenes példa kell, ott a Waze, az is tudja (és sok minden mást, amit a Google Navigáció nem)... -
jegenye77
addikt
Tudtok ajánlani valami értelmes fps játékot!
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Van egy kis senses gondom és nem tudom hol kérdezzem meg mert kb minden HTC topicjában feltehetném.
Desire S-sel beregisztráltam, majd mielőtt kipróbáltam volna a honlapon sikerült elfelejtenem a jelszavam
Kértem újat, így be tudtam már lépni de se csörgetni se pozíciót lekérni nem tudtam. Gondoltam a jelszóval lesz a baja, így a telefonon eltávolítottam a senses felhasználót és újra hozzá akartam adni, amire ezt kaptam: your phone was unable to connect to htc sense.
Újraindítás után is megpróbáltam párszor, majd végül másik emaillel beregisztráltam újra. Ezzel már működik a honlapon is, viszont a visszaigazolóemailben lévő linket hiába nyitottam meg, azt írja hogy érvénytelen
Attól tartok ha resetelem a telót akkor megint nem fogok tudni belépni és regelhetek megint.
Nálatok működik rendesen?
-
petipetya
nagyúr
válasz
elemke #17516 üzenetére
Némelyik program a telefon lokalizációját veszi alapul. Nem tudom miként van ez a Tubex-nél, de próbáld ki ezt a módszert:
- Telepítsd fel a morelocale2-őt és állítsd be ennek (katt ide) a hozzáadásával.
- Indítsd újra a telefont
- Menj be a Tubex-be és válaszd ki a menü gomb / Locale / default location-t.Ha így sem működik, akkor nincs több ötletem.
-
St3ven
addikt
válasz
dokee78 #17511 üzenetére
Szeretném egy új SIM kártyával, így új számmal használni ezentúl a telómat.
A kérdés az, hogy az új számomhoz megadhatom a korábbihoz társított gmail címet, anélkül, hogy ez galibát okozna?
Igazából nem tudom, egyáltalán okozhat-e valamilyen galibát (appok, névjegyzék), csak biztosra akarok menni.
-
dokee78
félisten
Jó kis app most nézegettem.
GPS Essentials
-
Breki
veterán
Spirit FM Radio
It works on a few stock phones with Broadcom or TI FM chips, but usually requires SuperUser/root access. It is mostly likely to work well on CyanogenMod ROMs.
Experimental support added for Samsung Galaxy S on CM7 and Darky ROMs.
Google does not support FM, and Broadcom and TI specs are secret, so this app uses painstakingly reverse-engineered low level methods. PLEASE do not rate it down if it doesn't work on your device.
Work is underway to support as many devices as is feasible.
For further information, please see the thread at: http://forum.xda-developers.com/showthr ... p=13385163
What's in this version:
- Samsung Galaxy S support re-enabled. Speaker issues appear dubious or very isolated.
- Improve detection of TI and Broadcom FM chips for Archos etc.
- Fix reversion to North American RDS values on orientation change or return to app.
- Email Logs uses /data/local/tmp/sprt_debug.txt instead of /sdcard/sprt_debug.txt .
- Fix NullPointerException on phone call mute/unmute.Egyébként Tune In
-
sqpp
őstag
Valaki esetleg tudna valamilyen olyan rádió alkalmazást mint a gyári, csak persze komolyabb és ami megy net nélkül
-
croli
aktív tag
Üdv!
Nem tudom hogy írta e már valaki de nekem szükségem lenne egy jelszó visszafejtő progira.
Pontosabban: Van az android az tárolja a gmail facebook stb jelszavakat az egyiket nem tudom és vissza szeretném nyeri! Találtam egy ilyet hogy accounts.db de ebbe bele megyek root explorerrel akkor ott a password sorban egy halom karakter megjelenik de nem a jelszó hogy lehetne rávenni hogy a jelszót lássam vagy hogy lehet a lementett jelszavakat megnézni.
Lehet kicsit értelmetlen de biztos van aki tudja, és bocs a hosszúért -
HollyBoni
veterán
Van valami olyan app,amivel meg tudom nézni,hogy a másik szolgáltatónak itt mekkora térereje van?Régebben csak a vodának volt itt térereje,ezért is akarom megnézni most mi van.Van ez az "Elérhető hálózatok" a beállításoknál,de ott nem jelez térerőt csak azt,hogy mit lehet fogni.
-
Darahian
tag
Mit találtam! A kedvenc jazz rádiómhoz van app.
Radio Swiss Jazz - nincs duma, nincs reklám, csak jóóó zene. -
Lotusomega
senior tag
Mondjatok már olyan progit, amivel az egész rendszert lehet backupolni, arra gondolok hogy lementem, újrarakom a romot és utána minden ugyanúgy megmarad(progik, üzenetek, névjegyzék, widgetek, beállítások stb.) Van ilyen?
-
pingwin011
aktív tag
Sziasztok!
MEgdöbbenve tapasztaltam, hogy IGo my waybe nem lehet koordinátákra rákeresni. Vagy csak én nem találtam?
HA tényleg nem lehet, akkor melyik program képes rá? Motonav? Navigon?
Előre is köszönöm szépen!
Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest