- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
aggleány
addikt
Képek mappába rendezése
Nemrég keresett valaki olyan appot, amivel mappákba lehet rendezni a képeket. Véletlenül találtam, a leírás szerint ez lesz az.
-
sqpp
őstag
Xperia X10 Mini Pro-n android 2.3-on tökéletesen fut!
LiveHome launcher!
-
Cholard
tag
válasz
donyka #16786 üzenetére
Hali!
Én a Smart Timetable nevű progit használom. Egyszerű és jó. Több órarendet is kezel, és kiteheted widgetként. -
dokee78
félisten
Kapós lesz ez a LiveHome,talán még riválisa is lehet a GoLaunchernek.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan könyvjelző widgetet, ami kompatibilis a Dolphin minivel?
Olyasmi kéne (ha van ilyen) mint amilyen a Dolphin HD-nak is van, (de azt sajnos nem tudom használni ezzel a rommal) szóval hogy ha a Dolphin miniben elmentek egy könyvjelzőt, akkor az egyből jelenjen meg a widgetben is, ne kelljen külön kézzel kirakni a könyvjelzőket...Válaszotokat előre is köszi!
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #16877 üzenetére
Ha jól értem, akkor összeírod az ezzel kapcsolatos tapasztalatokat.
Ez esetben feltoltam x8-ra, és tényleg gyors az effektekkel egyetemben. A gyári home felületéhez képest ez nagyon gyors. Külön tetszik, hogy az alkalmazás listában kétféle megjelenés közül lehet választani:
- Jobbra-balra húzható lista
- Fentről-lefelé görgethető lista, egy sorban egy alkalmazás az ikonjával és nevével - ez még gyorsabbPersze több napig kellene használni ahhoz, hogy tárgyilagos eredmény szülessen.
-
dokee78
félisten
Most nézem van benne könyvlapozós effect.
Menü nem magyar ugye?
Milyen telód van,nem akad a könyvlapozós effect közben?
-
canniball
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #16879 üzenetére
Nem tudom, azt sosem próbáltam. De az említett Lockbot előtt nekem is csúszkás volt a dolog, azóta "gombos".
-
canniball
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #16839 üzenetére
No a Lockbot pont így csinálja lezárt képernyő mellett is.
-
dokee78
félisten
LiveHome Próbálta vagy használja valaki?
-
sqpp
őstag
Valaki örülne egy Androidos webszeró webadmin fordításának?
D
-
aggleány
addikt
válasz
dokee78 #16872 üzenetére
Én egy ideig a Visidon Applock-ot használtam, elég vicces kis progi. Be lehet állítani azt is, hogy csak a Te arcodat látva engedje megnyitni az alkalmazást, de természetesen van jelszavas védelem is.
Sajnos ez a vicces feloldás Neked nem lesz jó, mert a Mininek nincs előlapi kamerája.
-
dokee78
félisten
Írtam a Android - Hasznos programok I. topikba egy kérdést pedig ide szántam és csodálkozom,hogy nem jött még rá válasz.
Azért bemásolom ide,ha nem gond:
"Van olyan tag aki kipróbált többféle biztonsági programot és érdemben tud nyilatkozni,
hogy melyik a legjobb?
Előnyök,hátrányok?O.K. tudom,nekem kell kitapasztalni melyik a legmegfelelőbb nekem,
de azért más véleménye is érdekel.
Eddig csak a Lookout Mobile Security-t próbáltam." -
bunnyhu
senior tag
Köszi a leírást, segített meg találni a tts hangerejét, megpróbálom feltolni hátha az tényleg segít. De az elhalkítás valahogy nem megy továbbra sem. De feltoltam 250% fölé a hangot!
Más. Régen volt egy névjegyzék program ahol a benne lévő nevek kezdőbetűjét egy gridbe rakva lehetett azonnal oda ugrani, nem ez a béna görgetés volt erőltetve. Sajnos a program bugos volt, mert ha bepipáltam, hogy csak a telfonszámos névjegyeket mutassa semmit nem mutatott. Ha van valakinek így működőképes programja, örömmel venném a tippet.
-
VD
őstag
válasz
werszomjas #16865 üzenetére
Bár rég volt ez téma, akkor még a 2.1 volt a legfrissebb droid verzió. De a hívás rögzítése a legtöbb esetben tilos (országonként eltérő a jogi szabályozás), így a gyártok lekorlátozzák ennek a lehetőségét a készülékekben. Root nélkül szinte esélytelen (de még ugysem biztos) hogy találsz normális appot ami tudná ezt a funkciót.
Most néztem meg a marketen a hívás rögzítő programokat és szinte az összesnél ott az apróbetűs megjegyzés, hogy "recording both side of the call is not avaliable on every device".
-
werszomjas
addikt
válasz
dokee78 #16866 üzenetére
Köszi már próbáltam kettőt de egyik sem vált be, valami olyat keresnék ami olyat tud, hogy beszélgetés alatt nyomok egy menü gombot és lesz ott egy olyan funkció hogy beszélgeés felvétel indítása.
szerk: am vicces ez az okos telefon, az 1000eves sony ericssonom-ban alapból benne van ez a funkció,na de reméljük a HTC-m is meg tudja tanulni
-
dokee78
félisten
válasz
werszomjas #16865 üzenetére
Keress rá a Marketen a "record,recorder" szavakra.
Nekem ajánltak itt korábban egy jót,de nem emlékszem már. -
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Droidra keresnék valami programot, amivel a telefon beszélgetést rögzíteni tudom.
Nem kell semmi extra funkció, csak vegye fel a beszélgetést.
-
dokee78
félisten
válasz
Pityesz78 #16863 üzenetére
Köszönjük azoknak is akik időt nem kímélve lefordítják nekünk angolul nem tudóknak.
Ide is nézzél be! -
dokee78
félisten
-
Pityesz78
tag
valami tűzfalszerűség kellene amit be lehet állítani, h bizonyos prg-k ne menjenek fel a netre. Használ ilyet valaki?
-
vétó
aktív tag
válasz
-=Vacsek=- #16856 üzenetére
szerintem a launchernek semmi köze a fagyásodhoz. egyébként mi a jelenség? (azt már kikövetkeztettem, hogy a telefonodon 2.1 2.51-es ROM van valószínűleg, azt pl. jó lenne frissíteni 2.2-re, sok problémát megold)
-
vétó
aktív tag
szerintem nem is annyira ROM, mint inkább készülék függő. kíváncsi vagyok, hogy Te, illetve vacsek milyen készüléket használ. nem lennék meglepődve, ha vacseké motorola készülék lenne...
(nekem ugyanígy nézett ki a felület a korábban használt 2.1, illetve a mostani 2.2 alatt)
-
TRob1
veterán
Amit linkeltem képet, ott viszont épp fel volt oldva a képernyőm, mikor hívtam magam.
szerk:jah, és hívtak már jópárszor mikor épp valamit nyomkodtam a telefonon, de sosem láttam olyanfajta "nyomós" hívásfogadást.
Viszont hogy ezeket írjátok, már el tudom képzelni, hogy függ a használt Romtól is.
-
vétó
aktív tag
válasz
dokee78 #16848 üzenetére
urak, ebben semmi újítás nincs. a képen ábrázolt hívásfogadó felület feloldott screen állapotában látható a go launcher-ben.
ha valakinek ez jön be lezárt készüléken, az bug. ilyen előfordult korábban a Motorola Defy 2.1-es ROM-nál, amit egy készülék újraindítás megoldott. Tehát ez most éppen nem egy feature, hanem egy bug.(teszt go launcher használóknak: oldd fel a képernyőt, majd csörgesd meg a telefonod.)
-
TRob1
veterán
válasz
-=Vacsek=- #16847 üzenetére
Hm, érdekes, érdekes. Újabb rejtély
Én hónapok óta Go Launcher-t használok (pl a 2.51-et 2 héten keresztül ma reggelig, onnantól a 2.53-at).
Soha nem változtatta meg a hívásképernyőm (szerencsére).Én eddig úgy gondoltam, hogy egy launchernek nincs köze a hívásképernyőhöz.
-
dokee78
félisten
válasz
-=Vacsek=- #16847 üzenetére
Akkor lehet,hogy ez a 2.51-nek valami újítása.
-
TRob1
veterán
válasz
-=Vacsek=- #16843 üzenetére
-
dokee78
félisten
válasz
-=Vacsek=- #16843 üzenetére
Melyik verziós a Go Launchered?
-
dokee78
félisten
válasz
Ezt hol lehet megtalálni a Go Launcher EX-ben?
-
TRob1
veterán
válasz
spiritex #16840 üzenetére
Látszik hogy nem követed a topikot.
Na csináltam 2 videót neked gyorsban:
Android feloldása1
Android feloldása2Kicsit görcsbe volt a kezem, mert leraktam a kamerát, és elé tartottam a telefont kezet kifordítva.
(#16837) elfelejtette: Ne túlozzunk, Uram. Másik totyikban pont most tárgyaltuk ki, hogy azért kell nekem okostelefon, mert én nem vagyok.
Egyébként szívesen. -
spiritex
veterán
válasz
-=Vacsek=- vigyázz, mert kitagadnak. Itt nem szokás érdemben válaszolni...
Köszi szépen! -
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
spiritex #16820 üzenetére
Rakd fel a go launche ex-t nem csak jobban fog kinézni tőle a telefonod de remekül megoldották benne a problémádat.
Itt egy kép.
-
dokee78
félisten
Olyan app létezik,amelyikkel elérem a Firefoxban található könyvjelzőim?
-
petipetya
nagyúr
válasz
spiritex #16827 üzenetére
Egyrészt az zavart, hogy szinte mindenki nevében kijelentetted, miszerint a csúszka nem jó megoldás - de lehet, hogy csak én dramatizáltam túl.
Másrészt nem írtam hogy két kézzel, így nem tudtam elképzelni a dolgot. Viszont két kézzel nekem csak a mutatóujjammal megy a feloldás, ami szintén nem jutott eszembe mivel azzal sosem birizgálom a kijelzőt.
-
atillaahun
veterán
válasz
hodostamas #16832 üzenetére
Épp most akartam én is mondani. De hogy-hogy nem lehet ezt ép ésszel felérni azt nem tudom.
Egyébként én még háttal is felveszem félkézzel.
(#16825) Narxis
Ki. Az egy hulladék. Nincsenek benne beállítások. Konfigurálhatósága 0. Még jó hogy nem fizettem ki érte azt a pár ezrest, amit nem szégyellnek elkérni. -
TRob1
veterán
válasz
elfelejtette #16831 üzenetére
Hivásbeállítások menüpontban tegyél egy pipát, hogy rejtse el.
Egyébként nem működik a proximity sensor-od hogy füllel nyomogatod a kijelzőt (vagy nincs is benne)?(#16832) hodostamas: Mindig is lesznek örök elégedetlenek... az Andoid már csak ilyen.
-
hodostamas
addikt
válasz
ez igazából azért is lett így kitalálva, hogy ha hívnak, és már aktív a kijelző, ne tudd véletlen felvenni, se letenni. mert ha csak egy gomb van, óvatlan mozdulat és érzékelt a kijelző. így meg tényleg olyan mozdulatot kell tenned az érintő kijelzőn, ami nagy bizonyossággal egyezik az akaratoddal
elfelejtette:
gondolom nem veszik számításba már a rezisztív kijelzőket, mert ugye azoknál nincs közelség érzékelő -
elfelejtette
veterán
válasz
Látom vannak gondok a híváskezelővel...
Nálam az a gond a mostani CM7.1-es rom híváskezelőjével, hogy beszélgetés közben a képernyő felső részére kitesz egy Hívásvárakoztatás gombot, amit mindig megnyomok a fülemmel, és nem értem, hova tűnik a hívó, míg rá nem pillantok a kijelzőre...
Mi a francért kellett ezt a sz@rt pont odatenni? -
TRob1
veterán
válasz
Másik totyikba már válaszoltam, de ide is írom (ez az én véleményem):
"Számodra idegesítő (persze nem vagy egyedül ezzel), számomra viszont kiváló. Az első alkalomtól kezdve simán, egyszerűen (zökkenőmentesen) tudom használni (1 kézzel!)
Nem is tettem kísérletet sosem a lecserélésére, mivel tetszik." -
válasz
Nyugi, engem is zavar, de azért nem lehetetlen egy kézzel elhúzni
Tekintve, hogy nincs rá normális program - bár most az EZanswer-t tesztelem épp - kénytelen az ember megszokni. Érthető módon egyik program sem nyúl bele a rendszer alapjaiba, csak egy "fóliát" húz az alap hívásképernyőre, ráadásul szemmel látható késéssel, ami vagy működik vagy nem.
-
DemonDani
addikt
Hát felpakoltam az ADW-t és tényleg brutál jó!
ADW-t a népnektelefon határáig gyorsítható, 1 apróság, 300ms alá nem vihető a Zoom effekt amikor belépek a programkezelőbe, hát kb ennyi amit még elviselnék, mert az még kicsit lassú, de animálás nélkül meg tényleg kicsit blőd
Jah és ha elállítom a skin-t hogy tudom megoldani hogy a defaultban átállított dolgok megmaradjanak?
Meg pár jó témát ha ajánlanások esetleg, mind1 milyen még nem tudom mi tetszenne, de a lényeg hogy mind szolidan elegáns legyen, nem bohóc demo telefon készül -
spiritex
veterán
válasz
petipetya #16822 üzenetére
Nem a sávot két kézzel ember, hanem egyikben a telefon, és a másik kezed mutatóujjával húzod a sávot, vagyis próbálod...
Bár, ha jobban belegondoltok abba, hogy pl. stefi68-at is zavarta ez a dolog, és sokat gondolkodott azon, hogy "mivel lehetne kiváltani ezt a műveletet", akkor lehet, hogy ez másokat is zavar?!?!? -
Kipróbáltátok már ezt a SPB Shell 3D launchert?
Látványos, jók a widgetek de zabálja az aksit és furán "torzít" szóval, hogy nagyon kicsit összenyomja a widgeteket, olyan fura na...
Amúgy gyors és látványos
-
asdasdasd
tag
válasz
Esetleg még a full screen calller id.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Szia!
Ha már több topicban is hangot adsz ugyanannak.
Nekem sem okoz gondot, sőt kedvelem. A mostani telómban pedig fantasztikusan oldották meg:
- Hívás fogadásnál magam felé húzom a sávot.
- Hívás elutasításánál eltolom magamtól.Mi ez, ha nem az emberi lélek találkozása a géppel?
ui.: Ha neked két kézzel kell elhúzni egy csúszkát, akkor gondolkodj el azon, hogy
kell-e neked az okostelefon. Mellesleg hiába próbáltam, nem igazán sikerült két kézzel kezelnem a sávot, mivel nem is arra tervezték. -
válasz
Próbáld ki EZT. Nekem ugyan nem jött be X8-on, mert nem mindig dobta fel az ablakot, olyankor meg nem tudtam felvenni, kivéve, ha beállítottam, hogy a kameragombra is fel lehessen, de a hívó akkor sem jelent meg. Szóval bizonytalan a működése, de lehet, hogy neked több szerencséd lesz.
Egyébként én sem értem, melyik idióta találta ki ezt a huzigálást, mivel leginkább csak emberi érintésre reagál a kapacitív kijelző.
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Az Android -számomra- legidegesítőbb sajátságára, a "slider"-re, vagyis az elhúzós képernyőzár, ill. hívás fogadás, megszakítás kezelő lecserélésére szeretnék valami jó megoldást!
Számomra rettentően bosszantó, hogy az ujjunkat úgy kell elhúzni jó 3-4 cm-nyi távolságon, hogy közben még véletlenül se emeljük azt fel, mert kezdhetjük előlröl a próbálkozást. Nem beszélve arról, hogy egy kézzel véghezvinni ezt már-már zsonglőrmutatványnak számít, viszont nem mindig áll rendelkezésünkre mindkét kezünk, ami ugyan könnyít a dolgon, de mégsem eleget.
Mivel aztán a Samsung-okban, legalábbis az én galaxy 551-emben és a párom galaxy gio-jában sajnos nincsenek dedikált híváskezelő gombok, kellett valami megoldás rá a slider helyett, mert mindig akkor sikerült a legtöbbet molyolnom vele, amikor a legsürgősebb lett volna felkapnom a telefont.
Kipróbáltam az EasyCall-t, de nem ajánlom senkinek, mert random-szerűen működik, hol megjelnnek a virtuális gombok a kijelzőn, hol nem, ráadásul van kb. 1-2 másodperces késés a csöngés, és a gombok megjelenése között. Aztán rátaláltam a ShakeCall-ra, ami egy rándítással felveszi a csörgő telefont. Az érzékenységét természetesen lehet állítani, de sajnos nem lehet külön-külön állítani a hívásfogadásra és hívás befejezésre, ezért ki kellett kapcsolnom a hívás befejezése opciót "shake"-el, mert többször akaratomon kívül megszakította a vonalat. Így aztán csak hívásfogadásra használom, arra tökéletes.
De ha valaki tud olyan ingyenes app-ot, ahol akár jól működő virtuális gombokkal, akár a fizikai hangerő gombokkal történik a hívásfogadás (mert letenni ugye le lehet a ki-bekapcsoló gombbal), azt szívesen venném. Köszi előre is! -
RootRulez
félisten
válasz
Ferenc1989 #16815 üzenetére
Ebben benne vannak azok is, ismerősök főmenü, majd alul, oldalak fül.
-
hodostamas
addikt
válasz
Ferenc1989 #16815 üzenetére
Az újabb FB app már tudja. Egyszer meg is találtam benne valahol, de már nem emlékszem, átszoktam az m.facebook.com-ra, sokkal gyorsabb.. ott meg alapból felajánlja az oldalakat ahol admin vagy
-
Ferenc1989
tag
csáó!
Az lenne a kérdésem, hogy létezik olyan facebook alkalmazás amiben lehet az oldalakat is kezelni?
köszi
-
hmiki28
tag
Probáltam,de a galériábam minden egyben van igy is.azt szeretném elérni hogy a galériában külön mappába legyenek a képek.
-
hmiki28
tag
Nem tudtok olyan progit amivel a galériában lehet rendezni a fotokat,esetleg külön mappába,meg ilyesmi.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
supercharley #16804 üzenetére
Másik accountra nem lehet áttenni az eddig megvásárolt cuccokat. A telókon pedig csak gyári beállítások visszaállításával lehet megváltoztatni az elsődleges címet.
-
petipetya
nagyúr
válasz
supercharley #16801 üzenetére
Ez pontosan így van:
- Ha mindegyikre ugyanazt a gmail címet állítod be elsődlegesnek, akkor az azzal a címmel megvásárolt alkalmazások mindegyik telón használhatóak.
- Emellé pedig mindenki beállíthatja a saját gmail címét privát használatra. -
TRob1
veterán
Sebaj, stefi frissítette nekünk (köszönjük), úgyhogy már mindenki elérheti magyarul a Go Launcher Ex 2.53-at.
-
supercharley
tag
Tegyük fel, hogy egy családban van 6 db androidos készülék. A miénk ilyen.
Apának(nekem) Defy, és egy Motorola Xoom, anyának egy Blade, és egy Ainol Novo 8, lányomnak Blade, fiamnak Blade. Ha csinálok egy olyan google fiókot, amelyiket mindegyik készüléken beállítok elsődleges accnak, akkor az arra vásárolt programokat mindegyik készüléken tudom használni? Ha ez így van, akkor az nagyon jó, és kár hogy nem így csináltam.
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Drón topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest