Aktív témák
-
Mr X
veterán
Ha gyári rom mellett visszarakod, akkor csak annyi fog történni, hogy kisebbnek látja a memóriakártyádat a rendszer. Kelle neked vagy egy a2sd-t támogató rom, vagy a Link2SD app, hogy használja az ext partíciót.
Rosep:
A Blade topicban fejtegettem véleményemet az akku kalibrációról, nem másolom át ide. De az egész csak annyit csinál, hogy újraméri a max. és minimum töltöttségeket, így ez alapján fog százalékot számolni.Nem nyersz vele hosszabb működési időt, csak pontosabb mérést.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #14293 üzenetére
Köszi, próbálkozok.
Sajnos más megoldást kell, hogy kitaláljak.Nálam minden hang maximumra van állítva, mert gyakran szükség van arra, hogy másik szobából is meghalljam a csörgést.
Talán valamivel átkonvertálom a hangjaimat, hogy vagy halkabban szóljon az első két-három másodpercben, vagy ugyanennyi szünetet teszek az elejére... -
r4z
nagyúr
válasz
atillaahun #14297 üzenetére
És legfőképpen, milyen ROM-mal.
-
lalakov
senior tag
Van olyan program aminek segítségével olyan oldalakat lehet megnyitni amihez java kell?
-
flash-
veterán
en olyan programot keresek amivel meg lehet csinalni azt hogy ha elinditok egy programot de.nem nyulok a telefonhoz akkor kapcsolja ki a fenyerot a telefon de ne dobjon ki a fomenube!mint ahogy gyarilag van
-
CoolBoy323
nagyúr
-
canniball
nagyúr
-
Rickazoid
addikt
Nekem a Widgetsoid megoldásai eddig mindig működtek, kikapcsolt kijelzővel is. Ki lehet rakni vele 1x1-es widgetet is, csak a Flashlight ikonnal. Emellett beállítható Auto mellett 4-féle módszer rá, valamelyik biztos működik.
-
Csigusz 1
aktív tag
Sziasztok!
Enhanced SMS & Caller ID -vel kapcsolatban lenne szükségem egy kis segítségre.
Nagyjából minden jó és szép, viszont amikor hívás érkezik, többnyire egyszerre csörög, és mondja be a szöveget, amit emiatt nem nagyon lehet érteni.
Érdekes módon néha kicsit később kezdi el a csöngetést, de akkor is belecsörög a szöveg végébe.
Van valami beállítás, amivel a csöngetést csak a szöveg elhangzása után indítja el?
SMS-t, E-mailt még nem próbáltam, de gondolom, ott is ugyanez a helyzet. -
zso79
őstag
GingerSense rom alá tudtok olyan led-es zseblámpát, ami akkor is világít, ha lezár a képernyő?
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Go launcher ex-nél mikor a dock-nál hátteret szeretnék módosítani és rányomok a "Go Theme background"-ra csak fekete lesz a kijelző alul, "Set Dock Background" gombbal, ami meg nem reagál.
Valami tipp, hogy mi lehet a gáz?
-
vlevi
nagyúr
Próbáltam visszaolvasni SD kártya partícionálás ügyében, de nem lettem okosabb. Addig tiszta, hogy a most meglévő FAT32 partíció helyett csinálok FAT32, ext2, swap partíciókat, pl. Linux alól a GParted progival. De mi fog történni akkor, ha ezt az újrapartícionált SD kártyát visszateszem a telefonba, és bekapcsolom? Samu Galaxy Ace a teló, 2.3.4-es droid van rajta, és semmi root, vagy app2sd nincs.
-
atillaahun
veterán
Elméletileg ADB Tools-al (amit a PC-re telepítesz, vagy lehet elég ha csak felmásolsz) bele lehet nyúlni a telóba, ha Recovery módban indítod, és a megfelelő parancsot begépelve a parancssorba (ha rákeresel arra, hogy ADB parancsok biztos, meglesz mi a törlés) kitörölni a /data/system/batterystats.bin-t.
Szerintem az akksikalibráló appok se csinálnak többet, bár egyiket se használtam még. És ez az egész folyamatot érdemes 100%-os töltöttségi állapotban csinálni.
Olyan appok meg szvsz nem fogsz találni, ami rendszer alól root nélkül tud törölni, vagy ha mégis akkor az kérdéses, hogy tényleg csinál-e valamit.Meg ugye van még a saját Recovery telepítős módszer is, amiben kicsit kényelmesebben egy gombnyomással ki lehet adni a batterystats törlését, de azt hiszem az ugyanúgy garivesztős téma, mint a root-olás. Már ha emiatt aggódsz.
Vaagy némelyik program nem véglegesen, csak következő újraindításig root-ol, de nem tudom, hogy garancia szempontjából ennek mennyire marad nyoma.
-
Rosep
senior tag
Tudtok mondani egy olyan battery calibratort, amihez nem kell rootolni és tényleg jó is?
Ez a magyar progi azt mondja az első indulásnál: Root your first! -
nonames
tag
Letöltöttem ezt az Appmonster nevű alk.-t backuppoltam az appokat és a mem kártyán minden apphoz csinált mappákat, azon belül van *.json és icon.png fájl, valamint rev mappában talalhatók az apk fájlok.
Kérdésem az lenne hogy a .json és az icon fájlra van-e szükségem vagy elég csak az app fájlokat pc-re raknom. És amikor rom-ot rakok fel, elég-e ezt belepakolni a romba telepítés előtt?
Remélem értitek, sajna kezdő vagyok szal nem nagyon vágom a szaknyelvet
THX: Nonames
-
aggleány
addikt
válasz
#40993792 #14278 üzenetére
Kis türelmet, már töldődik.
Kipróbáltam ezt a BS Player nevű filmnézegetőt, nagyon tetszik.
Az tetszik a legjobban, hogy lehet vele a filmekről screenshot-ot csinálni, már egy csomót csináltam is. Most pl. Dobby manó figyel a kijelzőmön, amit veszettül mereszti a szemét.
-
Mr X
veterán
válasz
nonames #14273 üzenetére
Mentés: legegyszerűbb, ha z4root-al ideiglenesen rootolod a telefont, feldobsz egy Titanium Backup-ot és azzal mented le. Az új romon a Titanium Backup telepítése után az appokat beállításokkal együt vissza tudod állítani.
ext: arra jó, hogy a telepített appok ne a belső tárhelyet egyék. Így sokkal több appot tudsz felrakni.
-
aggleány
addikt
nonames
Szívesen. Tudom, hogy sokat találtál, egy részét én konvertáltam (és töltöttem fel), mivel sehol nem találtam meg őket megfelelő formátumban.
Mr X
Ebben én is nagyon bízom.
Ha mégsem megy, csak szólj, és segítünk.
-
kismércse
tag
Üdv.
Tudna valaki olyan programot mondani nekem, amivel gépről tudok telefonra küldeni fájlokat, wifin keresztül? Köszönöm. -
aggleány
addikt
-
vante
aktív tag
Ennek az új windows phone szerű Market-nek már mindenhol települni kellett volna? Mert felmegyek netre, és a marketbe, és még a régi van, nem is ajánl fel semmilyen frissítést...
-
Breki
veterán
válasz
Fireman67 #14224 üzenetére
hát én eddig nem tapasztaltam ilyet pedig a 3D Digital Weather Clock is fent van
Csak az időjárás helyének beállítása volt kicsit nehézkes
plusz a Fancy es Beautiful widget is fent van összedolgozva de azok órái nekem már unalmasak kicsit, csak időjárást meg effekteket használom.
Ez most jobban tetszik
illetve ez is
-
xnace
őstag
kellene nekem még egy olyan progi is, amivel a teéómon (Nexus S) Különböző háttérképet lehetne beállítani a lockscreenre, és a főképernyőre
-
Fireman67
aktív tag
válasz
#40993792 #14226 üzenetére
Egy elfogadható áramfogyasztásig ez így is van. De mikor letöröltem, majd dupla annyit bírt az akku.
Viszont, amióta ezt használom, köszönöm, nem panaszkodom és még szájakat is tudok táttatni, a mellé letölthető animációs időjárás állomással.(#14230) dokee78 Ezt az én linkem tárgya is tudja....
-
nonames
tag
Sziasztok!
Letöltötte a sygi gps-t s 7napos próbaverzió pedig azt írja ingyenes
esetleg létezik olyan ai tényleg ingyenesköszi előre is
-
róland
veterán
válasz
odipapa #14218 üzenetére
http://calendar.google.com - s csak rákattintasz arra a napra, amelyikbe jegyzetet akarsz felvinni, s mented miután beírtad a jegyzeted.
Ha az Androidos telefonodnál megadott fiókot használod, akkor még a telefonoddal is szinkronizálja. (Ha nem azt használod, úgy is megoldható a megjelenítés, de kissé összetettebben.)
-
xnace
őstag
Köszönöm a jegyzetelőket mindenkinek...
Az 3D Weather Clock is nagyon szép
Ú, ez is nagyon állat, csak össze kell rakni hozzá az ikonokat, meg a felületet
-
sssz
őstag
én ezt használom: whiteboard
kirakható a főképernyőre is és akár kézzel, kézírással is be lehet írmi amit akarsz, nem kell gépelni
-
kaller1
veterán
odipapa ez erre is jó szerintem.
-
xnace
őstag
Jó jegyzetelő progit keresek, ami egyszerű, és ingyenes...Mit ajánlotok??
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Egy egyszerű naptár appot keresek, csak emlékeztetőket és évfordulókat írnák bele.
Valami olyasmit, mint ami egy mezei nokia telefonon van.
Már kismilliót kipróbáltam. Mindegyik túl van komplikálva szerintem. Nem kell hogy: from-to, meg mennyivel előtte riasszak.
Az lenne a lényeg hogy pár másodperc alatt bele tudjak vinni egy emlékeztetőt pl. -
Rickazoid
addikt
válasz
CoolBoy323 #14213 üzenetére
Ez egész jó. Kár hogy hiányzik belőle egy fehér lista a hívásokhoz, amit nem kell figyelembe vennie, de azt hiszem egyelőre jó lesz.
Köszi! -
Rickazoid
addikt
Két programot keresek.
Az egyik egy network monitor, aminél be tudom állítani, hogy egy hónap adott napján lenullázza a számlálókat, emellett valós időben tudja mutatni a használati adatokat. A Traffic Monitort találtam eddig, aminél be tudom állítani a nullázást, de nincs valós idejű kijelzése és muszáj kirakni egy widgetet a home screenre, amit én szeretnék elkerülni.
Emellett kellene egy program, ami a hívásinformációkat monitorozza, be lehet állítani számokat, amiknek a hívását figyelmen kívül hagyja, illetve beállítható, hogy hónap adott napján nullázza magát.
Ha a két lehetőség egy programban lenne, az még jobb lenne. -
V.Stryker
nagyúr
Üdv. Valaki tudna abban segíteni, hogy a Launcher Pro Plus-nál hogy lehet csökkenteni a widgetek közötti távolságot? A go launchernél erre van lehetőség, de ennél nem találom.
-
Mr X
veterán
Tud valaki megoldást arra, hogy a csengőhangom ne egyből bömböljön, hanem fokozatosan növelje a hangerőt?
-
dokee78
félisten
Olyan app létezik amelyik időzítve tudja a wifit ki és bekapcsolni?
Pl:
14:00-ig dolgozom és beállítom,hogy 15:00-kor bekapcsolja a Wi-Fi-t,21:00-kor meg kikapcsolja.
Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Arch Linux
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest