- Fujifilm X
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- ASUS notebook topic
- HAF 912 Plus - a legkisebb nagyfiú
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Az továbbra is 6.000 ft.
A Locus szépen leszedte Pilist, 5000 kocka a napi letölthető limit az appban, ami 16-os nagyíton erre el is ment, Mobile Atlas Creatorral azonban 15-ös nagyításig akár egész Magyarországot el lehet készíteni, OruxMaps formátumot (kis méret) és Big Planet Tracks-t (jó minőség) a Locus rendben felismerte, a mellékelt Hungary_Openmaps_EU_Europe.map-t azonban nem, de az előbbi változat számomra tökéletes. G:hu-t le is szedtem.
-
Necc
addikt
Csak annyira okostelefon egy okostelefon, mint annak a gazdaja az.
Az uzletemberek pedig ugy keveredtek ide, hogy az egesz symbian meg windows mobile (foleg ez utobbi) a maga idejeben ugy kellette magat, mint "digitalis szemelyi asszisztens", csak igy fugg ossze a ketto, amugy meg -> elso mondat.
#42754: ne feledd, hogy olyan idokrol (is) beszelunk amikor meg az erintokijelzos hype nem letezett, es akkoriban a mobil hardver is rettentoen gyenge volt a mai gigahertzes meg gigaramos mobilok vilagahoz kepest.
Es termeszetesen ma is minden rendszert meg lehet butykolni (rootolni), de peldaul elmehet a picsaba az android azert, mert alapbol nem lehet hivast szurni (2.3+) rendszerszinten, vagy hogy root kelljen ahoz, hogy halozati mappakent tudjam mountlni a sajat telefonom memoriajat, vagy hogy (lehet most tevedek) parositani kelljen minden szart mindennel csak azert, hogy egy rohadt fajt at tudjak kuldeni/fogadni...
Ha ezek a platformok elo szemelyek lennenek, egy symbian jol kepen rohogne az androidot, es le"noob"ozna', tok jogosan. -
mipityu
tag
Nálad a labda.
Otthon 32"-es Orion 3D-s tévén használom a PC-t és azon nézem azt a heti 1-2 filmet is. A lehető legjobb minőségben, de ha egy újdonság érdekel (annak idején a HP utolsó előtti része) azt megnézem akár kamerás felvételen is. Ugyanakkor a HP utolsó részét láttam az IMAX-ban és egy hete megnéztem itthon is 3D-ben.
Kis képernyőn (<10") sok-sok évvel ezelőtt egy mini képernyős orosz tv-n láttam egy kosárlabda meccset és élvezhető volt a látvány és tetszett. Azóta 1-2 perces belenézés valamibe (YT), más semmi.Tehát szó sincs arról, hogy 3-4"-es képernyőn kell nézni mindent - ne essünk át a ló másik oldalára - de alkalomadtán lehet gond nélkül.
-
darvinya
titán
Bp-i lakos vagyok, de néha nekem is kell és bevallom nagyon jó.
A legrövidebb útvonalakat dobja ki és nagyon rugalmas.
Igaz volt egyszer probléma vele, de az a térkép hiba miatt.
Annyira nem vitt messze, hogy maga a térképen nézve ne lehesen oda találni.
Ez a hiba a nagy gyár komplexumoknál fordult elő, de ez érthető is amikor egy ilyen egység 7 BKV megállóhelyet is ki tesz és egy azon a címen van. -
artiny
őstag
-
twine
veterán
"a mai fiatalok már nem olyan műszaki érzékűek mint régen"
Hányszor futok bele ebbe...
Magyarázok valamit 16-17 éves srácoknak, ami alap, és azt gondolom evidens számukra,,de látom hogy lövése nincs miről beszélek...
De a facebook logo már beleégett a monitorába...(Bocs a facebook fan-októl)
-
TRob1
veterán
"de vannak érzékeny emberek -van mikor én is" - tudom, asszony is szokott menstruálni.
Egyébként meg: Jól van, na! Mindig elfelejtem hogy ez nem 18 éven felülieknek fórum, itt tilos a felnőtteknek szóló viccelődés!
Megpróbálok ezentúl nem segíteni senkinek, és csak akkor írni, ha nekem van problémám (persze akkor is csak full szárazon, fapofával, semmi célozgatással, mellébeszéléssel, poénkodással, szigorúan csak katonásan, értelmes kerek mondatokkal, ahogy a lányaim is megértenék
) csüsz
(#40653) hunkryo:
OkDe azért azt látod hogy még mindig Én foglalkoztam a legtöbbet a GOndoddal, és próbáltam tudatni hogy nem valószínű hogy a Go a ludas... de azért próbálj vmi más launchert is ki, hátha mégis (még linket is kaptál az induláshoz)
Bekukkantottam az S2 topikba is, és mit ne mondjak, az ottaniakhoz képest meg főleg sokat mondtam (fél3 óta, mióta feltetted ott a kérdést, 1 választ se kaptál a hatvanvalahány hozzászólásban - se poénost, se poéntalant) -
macilacus
senior tag
Persze, hogy nem nóóóóórmális
Ámbár szerintem ez a telefon adó kétséges még mivel tudtommal jogszabály ellenes ugyanazt a terméket kétszer adóztatni (áfa + új adó), bár mint tapasztalhatjuk a jogszabály nem akadálymeg lehet azt változtatni
Amúgy kíváncsi lennék mennyire inkább kémprogram mint segítség
-
Necc
addikt
Anno mikor kezembe vettem első androidos telefonomat és elkezdtem vele ismerkedni, a legelső dolgom volt hogy megoldást keressek a lockscreen root nélküli kiütésére, és azóta úgy is működik a cucc.
Hátránya persze van neki, néha már oldódott így is fel a képernyő és életre kelt a telefon a zsebemben (vékony zseb miatt reagált a combomra), azóta a kijelzőt kifelé fordítva rakom a készüléket a zsebembe.
#40411: nem kell az összes létező alkalmazást végigvenni, elég egy statisztikát felállítani.
Ez egy picit olyan dolog mint pl. "mennyi okostelefon van a hazai piacon", most nem fogod megkérdezni minden egyes embertől hogy "hé figyu okostelód van?"
-
Arthuro_Adam
őstag
Sajnos én is lemaradtam róla.
-
chab7
addikt
Egyedül csak a beépített súgót találtam benne. Abban pedig csak a timeout-ra ad tippet. Viszont volt szerencsém ma egy géphez amin win xp van és 1.0.5-ös vlc. Azzal sikerült elindítani a streamet, úgy hogy csak a webes kezelőfelületet aktiváltam a vlc-ben.
Szerintem nálam a 2.0.0 verzió miatt nem fog menni. ("A VLC nem tudta megnyitni a kódolót" hibaüzenet is erre utal.)
Ez van. Mivel nem használnám ezt a funkcióját így nem gond, a távvezérlés az nagyon jól megy vele. -
xSide
őstag
Régebben már próbáltam ezt a vlc-s dolgot és működött, van egy súgó az appban ami emlékeim szerint egy oldalra visz (képek, leírás).
Itt minden le van írva részletesen!
A lényeg asszem a parancsikonnál van pc-n, ki kell egészíteni valamivel..
Támpontként talán segít, de sajnos már haloványak az emlékeim ezzel kapcsolatban -
-
TRob1
veterán
"De vajon melyik widget lesz az amelyik legközelebb áll a valósághoz - itt vidéken?"
A leírtak szerint egyik se...
Én meg a GoWeather-t "használom" mert az mindig ugyanazt mutatja mint a Win7-en a Minialkalmazás.
(A használat persze túlzás mert nem érdekel, csak helykitöltésnek tettem fel 2x1-ben)
-
TRob1
veterán
Igen, ez lehet úgymond 1 vásárlásra "ösztönző kampány" is, de az is lehet, hogy pont a 10 napos ákcijó hatására tört elő hirtelen nagyobb mennyiségben a ténylegesen kártékony hatású, free appnak álcázott alkalmazás, mert valószínűleg most még többen szedik a free-ket is ész nélkül, hátha benne lesz/vagy már benne van az occsóságok (ócskaságok
) között.
De a fene se tudja, mi a valóság.
-
TRob1
veterán
A reklámos verziókat használták/használtuk, vagy vmi ingyenes alternatívát... Én se vettem eddig 1 appot se, és sztem soha nem is fogok teljes áron, mert mindig van alternatíva (most is megvettem pl. az ADW Ex-t, de lehet hogy az életben nem fogom használni. Megvettem a Fruit Ninja-t, régebben ebből a free-t próbáltam. Megvettem az Endomondo Pro-t, régebben a sima verziót használtam néha, de már átálltam egy másik app-ra, valszeg ezt se fogom használni
(De talonba azért jól jönnek, hátha...) + még 1-2-t amiket soha nem néztem/próbáltam eddig (
De persze azért én sem vagyok szent)
(#25109) pethYeti :
Hogy-hogy nincs refund? Elvileg mindenre van, reklamálj! (Sőt perbe velük, 1 milla kártérítés-t követelve)
-
Nem az angol nyelvvel van gondom, sejthetnéd
Ha több készülék van, akkor azt írja ki, hogy a készülékkel nem kompatibilis "This app is incompatible with all of your devices.". Ha viszont kiválasztom egyesével a készülékeket, akkor már helyesen azt írja, hogy helyszínnel van gondja.
-
fatal`
titán
-
TRob1
veterán
Jah, az előbb néztem egy interjút vele, aztán meghallgattam a számot is, mert még nem ismertem. (Nagyon is igazat mond, sztem nincs semmi baj vele, csak néhányan mást magyaráznak bele illetve nem fogják fel...) Huh, már nagyon off lett
(#24924) .:LoMAX:.:
Akkor csak sikerült, és valszeg meg is marad. De holnap még lesz lehetőség olcsóért megvenni (ha netán vmi gebasz lesz mégis).(#24925) F-ECT$:
Várni nem várom tűkön ülve, de azért kiváncsi vagyok mik lesznek még a puttonyban (a hármas kívánságlistámból remélem legalább 1 lesz benne az elkövetkező 7 napban). -
-
-
TRob1
veterán
Köszi.
De látod, mégis milyen hülye vagyok "vén" fejjel, eddig aprítottam a gyümölcsöket a ninja karddal. Pedig nem is igen szoktam játszani telefonon.ui: De ahogy észreveszem, RootRulez úr sem bír aludni, csak fordítgatja a fércbúk appokat serényen.
ui2: Jah, és a hibára: passzolom a kérdést, de a holnapi 10-es pakkból megpróbálom telefonnal a kiváncsiság kedvéért (ha lesz vmi érdemleges) Hátha holnap lesz benne az ADW is, és akkor elmondhatom hogy: Pedig még fizettem is érte, mégsem használom, annyira gyenge a Go-hoz képest.
(Ha nem holnap lesz, akkor meg majd mondom aznap, amikor benne lesz.
)
-
Bobby G.
senior tag
Én használtam már egy másikat, és nálam bejött. Nem mondom, hogy egy szúnyog sem szállt rám, de erdőben sétálás közben a családot szinte ellepték, rám pedig csak 1-2 szállt. Szóval nem állítom, hogy ez volt az oka, de tény, hogy egy idő után szorosan mellettem jött mindeni, hogy hangtávolságon belül legyenek!
)
-
-
Land
veterán
És amúgy a Vissza gombbal vagy Home gombbal öli le előbb a programokat a Droid? Vagy mindegy hogy lépek ki a programokból? Pl 3-4 játékot kikapcsoltam a Home gombbal, megnéztem és 1 óra múlva is a futó alkalmazások között voltak. Csak tudnám, hogy a futó folyamat, ami nem kevés app alapból is, mennyit fogyasztanak.
Illetve bemegyek a Task Killerbe és 90 MB a free memória, Kill-re pedig 160 MB lesz. Jobban hangzik azért.ducsidu: Meg fogom nézni a programot. Amúgy ezt a 2 programot találtam Tippként: AnTutu Power Saver és a Green Power.
-
Land
veterán
Olvastam arról, hogy Task Killer használata baromság és pont, hogy káros. De gondolom nem mindegyik rossz. Sok TK értékelése 5 csillag közeli. Agyra főre dicsérik... Most akkor érdemes használni vagy nem? Ideje lenne végre egy írást összedobnia egy okosnak, amiben le lenne írva, hogy mit szabad és mit nem, mivel lehet tartani egy jó ROM alacsony fogyasztását fix beállításokkal. Nekem ne ingadozzon ennyire, mert így erőművet kellene kapcsolni a telefonra, hogy bírja így is... Az, hogy játék, netezés közben merül az okés, de nyugiban kérem ne tegye...
-
TazLeacher
nagyúr
Szerintem sok dolog folyamatosan nyílik meg előttünk. Van olyan játék, aminek az ingyenes verziója letölthető marketről, működik, minden sirály, de a fizetősre meg azt írja, hogy nem kompatibilis. (pl.: aTilt Labyrinth).
A Smurfs' Village egyébként az én Ace-emmel nem kompatibilis, ott azt is írja.
-
BDave
őstag
Igen, megtaláltam.
Valahol olvastam, hogy ha az ember vásárolni biztonságosan szeretne a Marketről, akkor érdemes egy virtuális számlát kérnie a bankjától, amire mindig csak annyi összeget tölt rá, amennyibe kerül egy alkalmazás. Ti így csináljátok? Tapasztalat? Más módszer?
-
fatal`
titán
Nekem pedig ez jött le, hiszen ahhoz, hogy előtte felmásoljon rá cuccokat nem kell semmi csak az adatkábel.
Na akkor összegezve:
- Ha elindulás előtt akar rátenni cuccokat, akkor gyakorlatilag nem kell semmi.
- Külföldről fájlmozgatáshoz valamilyen ftp szerver a PCre (érdemes egy Dyndnst beregisztrálni, ha változó dinamikus az ip) és egy ftp kliens a telóra.
- Külföldről az otthoni PC távvezérléséhez pedig teamviewer vagy realvnc. (Utóbbihoz szintén dyndns ajánlott, teamviewerhez nem kell semmi csak felírni / megjegyezni a számot amit ad).
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- AMD Radeon RX 6700 XT 12GB
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Asus Rog Strix G16
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest