Aktív témák
-
clouse
csendes tag
A hallgatói wifi szolgáltatás egy authentikácó (felhasználó azonosítás) után igénybe vehető, szabályozott sávszélességű szabad internet elérést biztosít a felhasználóknak.
A hálózat azonosítója (SSID):12345 -
CoolBoy323
nagyúr
-
clouse
csendes tag
válasz
Psychonaut #15497 üzenetére
nem tudom.
Ezt a hálózatot csak az egyetem területén lehet fogni és a hallgatók saját neptun kódjával és jelszavával lehet rá csatlakozni. -
clouse
csendes tag
válasz
Psychonaut #15494 üzenetére
nem, a telóm látja.
Viszont ha kell akkor le tudom írni h win7 alatt hogyan kell beállítani. A leírásból kimásolom.
Hátha az segíthet -
clouse
csendes tag
válasz
Polllen #15492 üzenetére
Bocsi a zavaros kérdésért csak az egyik program azt írta ki h nem tud vállalati biztonsági hálózathoz kapcsolódni mert nem támogatja. Na a lényeg az hogy a hálózat maga nem rejtett viszont felhasználónév+jelszó kell hozzá. Nekem ez meg is van hozzá viszont ahhoz hogy használni tudjam további titkosítási műveleteket kell végrehajtanom viszont arról leírás csak win7-re van. Androidra nincs. Olyanokat kell beállítani mint pl.: Biztonság típusa, titkosítás típusa, hitelesítés típusát kell beállítani. stb. Van olyan program amikkel ezeket be lehet állítani?
-
clouse
csendes tag
Sziasztok!
Létezik olyan wifi kezelő ami tud kezelni és csatlakozni vállalati biztonsági hálózatokhoz?
köszönöm! -
Istwan
tag
Valaki tud valami magyar Crosswords, Wordsmith, Scrabble, vagy "akasztófás" szavas játékot?
-
sssz
őstag
válasz
mar1boroman #15485 üzenetére
14-et??!!
ne csinálj ilyet többször és nem lesz gond
-
sssz
őstag
válasz
mar1boroman #15483 üzenetére
- túl sok appot akartál egyszerre frissíteni
- alacsony volt az akksi szinted és leszívta míg frissített
-egyszerűen nem volt okacsak megtörtént
-
mar1boroman
tag
sikerült, csak nem mertem kivenni eddig, de most hogy mondtátok megcsináltam, mi lehetett a gond? :/
-
hodostamas
addikt
válasz
mar1boroman #15479 üzenetére
már írták akku ki-be. ez sajnos "természetes" jelenség, ha egyszerre az összes appot benyomod frissíteni, sajnos előfordulhat hogy befagy
érdemes kézzel, egyenként rányomni hogy update, hogy ne frissüljön egyszerre túl sok. -
sssz
őstag
válasz
akksi ki, be, újraindít
-
róland
veterán
válasz
Akku ki, majd vissza és újrapróbál.
-
mar1boroman
tag
Sziasztok!
Nem kapcsol be a telefonom, elindítottam frissíteni az appokat, a youtube appot kellett manuálisan, és leraktam az asztalra és megnéztem, és nem kapcsol be help!! (HTC DESIRE S)
Üdv -
sssz
őstag
válasz
Fireman67 #15473 üzenetére
na jó
Thomas$:
hát eléggé számít.
először is, ha valamit a kártyáról, azaz a marketen kívülről akarsz telepíteni, akkor kell egy file kezelő, pl astro, vagy es file explorer. ezeket ingyenesen letöltheted a marketről.
másodszor, tudtommal, kizárólag apk kiterjesztésű fájlokat tudsz android alatt telepíteni. -
Thomas$
csendes tag
Sziasztok
Egy kis segítség kellene. Tegnap vettem egy Galaxy Ace-t és tettem rá játékot de nem tudom feltelepíteni kell hozzá valamilyen program? Egyébként mf-s kiterjesztésű a játék ha ez számít valamit... -
sssz
őstag
mert te abba a hibába estél szerintem, hogy csak az ADW-t ismered és nem próbáltad még az ADW EX-et. a kettő nem ugyanaz!!! az ADW EX nagyon jó, nagyon gyors, szuperül személyreszabható launcher! mindenkinek csak ajánlani tudom.
egy video róla: link
ajánlom figyelmedbe az 1.50nél lévő részt
ez pedig maga a fejlesztő készítette: link
Z0C!: valóban, a launcherpro is nagyon jó! ha rangsorolnom kellene - szigorúan sebesség alapján - szerintem az első két helyen az adw ex és az LP áll fej fej mellett!
-
Koga777
tag
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Kicsit off, de sehol se válaszoltak...
Azt csinálja DEFY-n a CM7 RC1(gondolom v2), hogy ha nem fogadott hívásom van, akkor ugye megjelenik az ikon az értesítési sávon. Mikor lehúzom meg a szöveg, "nem fog hívás", Ha rákattintok az eseményre, nem tűnik el a figyelmeztetés onnan, egészen addig ottmarad, amíg külön a törlésre nem kattintok. Ezt hogy lehet kiküszöbölni? Másnak is van/volt ilyen?
Ha a gyári dialerrel nézem meg, akkor eltűnik, de GoDialert használnék, ha azzal nézem meg a híváslistát, nem fogja fel, hogy tudom volt nem fogadott hívásom.
Talán ha ki lehetne kapcsolni az értesítést a gyári tárcsázóban, de nem találok ilyen opciót.
-
droti25
őstag
Olyan cleaner progit keresek ami eltávolitja a feleslegessé vált uninstallált programok visszamaradt fájljait mappáit!
Tudtok ilyeneket? -
SsPL711
őstag
Például, kiveréshez is jó, ha a telefonon eltudod vinni magaddal a WC-re a filmet.
-
TRob1
veterán
válasz
Psychonaut #15453 üzenetére
te alapvetoen a telefonon valo filmnezes letjogosultsagat vontad ketsegbe. - Van annak létjogosultsága (már hogyne lenne a mai világban, ahol még a fércbúkot is bálványozzák
), az már más kérdés, hogy aki telefonon néz filmet, az nem szereti a filmeket, max az időt üti így agyon (ráadásul a legtöbb ilyen ember meg otthonra minimum 50collra vágyik, mert elmondása szerint nagyban a tuti - és ismerek nem 1 ilyen embert).
Persze senki ne sértődjön meg, és ne is szabadkozzon, ilyen világban élünk. Én pl. 1 db mozis verziójú filmet nem néztem még meg, képtelen vagyok rá, és telefonon se néznék meg 1et se (max sorozatokat, ahol sokszor elég, ha csak hallgatja az ember
)
-
válasz
Psychonaut #15453 üzenetére
Ha nem rakod össze a képet, akkor persze így jön le, de előző hozzászólásokat nem szoktad olvasni?
Nem akartam droti25-ot megszólítani, mindenki úgy csinálja, ahogy neki kellemesebb. Ezt a szükség megoldást, csak akkor tartom jó megoldásnak, ha többen használnak egy gépet. -
Psychonaut
veterán
Így van, viszem magammal az egész Wi-Fi-is kócerájt?
Nem volt itt szo semmifele WiFi-rol...te alapvetoen a telefonon valo filmnezes letjogosultsagat vontad ketsegbe.SZERK: aaa, latom mar, elotte irt valaki ilyesmit, csak a valasz gombra nem boktel ra...igy tehat altalanos ervenyunek volt tekintheto a hozzaszolasod.
-
ERPY
őstag
Marketről letöltöd, ingyenes. PC-n megosztod mondjuk a Filmek mappádat.
Progit elindítod, beállítások, megadod a pc-d ip címét majd per jel és a megosztott mappád nevét. Pl.: 192.168.1.100/Filmek
Beállíthatod hova csatlakoztassa a Filmek mappát, mondjuk sdcard gyökerébe, alapból asszem a cifs könyvtáron belül találod majd meg az sdcardon.
Ha mindent jól csináltál, bemountolja, és a telón már láthatod is a fileokat. -
válasz
Psychonaut #15446 üzenetére
Így van, viszem magammal az egész Wi-Fi-is kócerájt?
Utazás alkalmával, csak felmásolom a memóriakártyára a kívánatos filmet, nem de?edward2
Meg volt kétszer is, de te neked sem ártana! -
Sohasem fogom megérteni, hogy a monitor helyett mért jobb a telón filmet nézni.
Szükség megoldásnak nem rossz, de érthetetlen számomra. -
droti25
őstag
Sziasztok!
Feltelepítettem a vlc direct pro-t de nem tudom hogyan kell beállitani azt hogy a telómon nézni tudjam a szgépemen tárolt zenéket videókat!
Vki segitene? -
Linkin
senior tag
valaki használja a go launcher 2.50-es változatát?
-
válasz
edward2 #15436 üzenetére
Ugye csak magadból indulsz ki?
Én nem gyűlölködöm, és szerintem az intelligensebb fórumtársaim is csak nevetnek az ilyen jelegű megnyilvánuláson.
"legtöbb iphone user ismerősöm ilyen gyökérnél gyökérebb programokkal szórakoztatja magát és ez a nagy iphone élmény"
Szerintem nem ez az iPhone érzés!
Na, de mindegy ez a te világod, magadnak teremted. -
r4z
nagyúr
Ilyen baromság nincs Androidra?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Tud-e valaki módszert arra, hogy hogyan lehet a home képernyőre amolyan parancsikon félét kirakni, ami egy excel doksira mutat a telón?
-
sqpp
őstag
Valaki nemtud egy TV néző alkalmazást?
csakmert az SPB TV nekem valamiért nemakar működni 2.1en sem volt jó és a 2.3-on se jó azt irja sikertelen kapcsolódás a szerverhez:S bármelyik csatornát szeretném
tudtok segíteni? -
zzz03
őstag
Wolfenstein 3d "másolat" androidra.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Valamely böngészőben (gyári vs. Opera mobile) be lehet állítani valahogyan, hogy egy kép fölé állva megjelenjen pl. a title attribútum?
-
-
Jadro
veterán
válasz
hodostamas #15419 üzenetére
Ja hogy maga a dsp pack nem támogatja. Na ez eszembe sem jutott, lévén hogy a player tartalmaz egy alalp EQ-t és abban működik szépen. Köszi! Remélem meglesz ez is a következő verzióban, mert nagyon remek kis kiegészítő.
-
Jadro
veterán
Kipróbáltam a player pro zenelejátszót a DSPpack kiegészítővel. Létezik az, hogy az EQ csak mp3 alatt működik és Flac zenékkel nem?
-
atillaahun
veterán
Én is teszteltem a napokban, amiket írtál csak megerősíteni tudom, egyébként most kivételesen törtről váltottam a hivatalosra, és jobb lett, mivel megszűnt az eddigi hangos navigációs bug, hogy ismétli önmagát, ezért lemarad. Illetve a törtben az újratervezés is nagyon tohonya volt. Egy dolgot kivéve nagyon elégedett voltam vele, ez pedig a tervezett út idejének megbecsülése.
Nem tudom ti néztetek-e már hosszabb távokat, amiket rendszeresen megtesztek, hogy mennyi útidőt ír hozzá, de nekem úgy tűnik az autópályák forgalmát valahogy nagyon elszámolja. Állandóan túlterheltek, egy Miskolc - Bp. ~190 km-es szakaszra, aminek nagy része autópálya, általában közel 3 órát ír, vagy többet, még éjfélkor, vagy hajnalban is. Pedig betartva a sebességhatárt, még a legnagyobb forgalomban is jócskán 2 órán belül jövök ki. Kivéve persze ha van valami komoly dugó.
Más szakaszokat annyira nem ismerek de érdekelne nálatok hogy alakul a hosszabb ismert útszakaszok becslése.
Ha ilyen "kisebb" hibákat javítanak, meg kiegészítik néhány plusz funkcióval akkor mondjuk mehet rá a 4-5 csillag. Amit még gondolom velem együtt sokan várnak az a Street View, de ahogy olvastam ennek hiánya nem feltétlen a Google hibája.Más.
Megjött a havi számla. Volt rajta 4 külföldre írt sms. Mondom mi a tököm?! Rákeresek a számra, hát valami Google Voice-s szerver. Akkor ugrott be, hogy felraktam nemrég a programot újból a telóra, mert olvastam, hogy azt is nemrég engedélyezték az országban, de a telefonszámom hitelesítésénél ugyanúgy hibát dob. Pedig többféleképpen is próbáltam, de valószínűleg ezt nem kellett volna, mert minden alkalommal levett. Igaz, hogy csak darabonként 44 forinttal, de ez akkor sem volt szép főleg, hogy semmi erre utaló értesítés nem jelent meg. Ráadásul ugye még csak tovább sem engedett.
Egyébként ez már nem az első ilyen kellemetlen pénzügyi tapasztalatom a Google-val. -
Adamis
őstag
válasz
Psychonaut #15415 üzenetére
Ezt nem tudtam, bocs. Azt hittem, a progi hivatalos. De akkor biztos másra emlékeztem. Még egyszer bocs!
-
Psychonaut
veterán
A sajat erdeketekben ezt a temat privatban folytassatok, mert warez.
-
Adamis
őstag
-
lanagi
csendes tag
Sziasztok! Az iGo-val van problémám. Netről töltöttem le, minden meg van hozzá, térkép is , a megfelelő mappában, mégse találja meg, azt mondja, hogy nem talált térképet hozzá.
Mit csináljak vele?
-
sqpp
őstag
Tudtok olyan megoldást hogy a youtube-ot tudjam az alkalmazások mellet hallgatni kis méretben?
-
Canonfan
senior tag
Köszi a válaszodat,
szerintem akkor meg is maradok a Photo Contacts Widget-nél, az tetszik benne, hogy átlátszóra le lehet venni a hátterét, így jól illeszkedik a többi widget közé
Hát igen, én is gondoltam már rá, hogy nem a GO contact widgetjével van a gond, hanem valami más app ette az akksit, vagy én használtam jobban a telefont,
de a Photo Contacts Widget jobban is tetszik, mert most feketés a hátterem és az ikonok is, így GO widgetje elütne kissé a többitől, + elvileg a Zeam-mel is tudom használni..
edward2:
Nekem sem frissült még az új Market ... -
vlevi
nagyúr
-
edward2
addikt
válasz
Psychonaut #15339 üzenetére
Na akkor nem csak nekem nem frissült...
-
sssz
őstag
tudnia kéne:
Google Maps can now read KML or KMZ, the file formats Google Earth uses for the exchange of geographic information. This means that you can view data you create and share with Google Earth on Google Maps. You can use this feature to plot multiple points of interest, draw lines, and mark regions on Maps. Just paste the URL that hosts your KML file into the Maps search box and click Search. In order to share this map with others, click Link to this page in the top-right corner of the page. Take a look at this example.
Google Maps currently supports KML files with points, lines, polygons, styles, icons, and network links (without view-based refresh). We also support ground overlays, screen overlays, folders, and visibility. You can find more information about creating your own KML file at this Google Earth page.
Keep in mind that your KML file must be hosted on a website to view it in Google Maps. If you'd like to check out some of the KML files already on the web, you may want to start at the discussion forum for Google Earth, the Google Earth BBS.
For more detailed information on how to add a Google Map to your site, visit http://maps.google.com/help/maps/getmaps
-
tomp
félisten
Van olyan progi ami a kml adatokat megjeleníti térképen? Maps nem tudja. Pedig Mapshoz tartozó funkció...
Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gaming notebook topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP 840 G3 Laptop 14" HD/i5-6Gen/DDR4 16Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- Dell 7390 Slim Laptop 13,3" FHD/i5-8Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/HDMI/BT/USB-C/CAM 6hó Gari
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- Seagate Enterprise NAS HDD 3TB 7.2K 128MB SATA III 3.5''
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest