- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
elfelejtette #49848 üzenetére
Nagyon köszi a segítséget, megnezem ezt a programot is.
Igazabol egy korabban emlitett jogosultsagokat kezelo programmal az a bajom, hogy minden egyes app-nal kulon-kulon engedelyezni kell az egyes beallitasokat majd ezeket aktualizalva ujrainditani a telefont. Ez tobb tucat alkalmazasnal eleg korulmenyes dolog
-
fgordon
senior tag
válasz
elfelejtette #49580 üzenetére
Szia, köszönöm a válaszaid!
A. Milyen tűzfalat javasolsz? Sokat lassít/ront a telefon fogyasztásán? Free/fizetősben mik a legjobbak?
B. Nem szükséges külön partíció az app-oknak 2.3.6-on? De akkor mikor javasolt/kell külön EXT2 a FAT32 mellé? Tud valaki infót, hol olvashatok erről?
C. Van valami adatbázis/lista, milyen programokat lehet/érdemes átpakolni belső memóriából SD-re?
-
dokee78
félisten
válasz
elfelejtette #49497 üzenetére
Ez már az én telómra vonatkozik: Android 4.0.4
-
Andie
őstag
válasz
elfelejtette #48959 üzenetére
Na frissítettem, mindkettőt, mostmár van mikrofonom (álló üzemmódban, mert fekvőben továbbra sincs, de ez már lényegtelen).
Viszont a bajom az, hogy gyak. semmit nem ismer fel. Bemondom, hogy "mit hozzak a boltból drágám" - erre valami hüje angol szöveget ajánl fel.
A google új felismerője viszont tökéletesen dekódolja a hangomat.
Próbáltam sima 1 szavakkal, hát ott néha néha eltalálja, de ott is ékezet nélkül.Ez ilyen, vagy megint rosszul csinálom?
(közben reggeltem a swype bétára, várom a mailt...)
-
slice14
veterán
válasz
elfelejtette #48722 üzenetére
Hát mivel nem tudom hogy mi változik pontosan, ezért nem mondok semmit.
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #48328 üzenetére
-
TRob1
veterán
válasz
elfelejtette #48140 üzenetére
Ki jogosult egyéni arcképet kérni?
1./a: 800 napja regisztrált nick és minimum őstag rang, vagy(#48141) Richee11:
Mármint a gyári gmail app?Pedig az elég jó cucc. És nekem mindig jelez ha mélem jött, kb. abban a pillanatban.
-
randras
veterán
válasz
elfelejtette #47673 üzenetére
Ha úgy nézzük, az is.
-
kengyel
nagyúr
válasz
elfelejtette #47673 üzenetére
Köszi a visszajelzést
Akkor még gondolkozok rajta
És helyette valami más ha érdemes rátenni ?
-
scope2007
addikt
válasz
elfelejtette #47584 üzenetére
adatforgalom mérőre én ezt használom: My Data Manager
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #47584 üzenetére
Bocs, lejárt a szerkesztési idő...
Szóval vagy esetleg keresnék olyan adatforgalom korlátozó programot a mostani Droidwall helyett, amivel be tudom állítani azt, hogy a Market/Play áruházból úgy tudjak letölteni, hogy más Guglis rendszer alkalmazások ne tudjanak felmászni a netre. -
zho-lee
addikt
válasz
elfelejtette #47507 üzenetére
Nekem anno a 360 launcher váltotta a go-t, az sem volt rossz.
Annyi minden van, tényleg ez egyéni megítélés dolga.
Ha nem lenne ilyen pici,és gyors a holo, én a mai napig adw ex-et használnék.
Pedig a SE LwW-re már majdnem mindegy mit telepítek.Ma a Claystone-t próbáltam, baromi szép, de felment 50Mb-ra a "fogyasztása", úgyhogy visszatértem a 20Mb-os holo-ra. (mintha nem férne bele az a plusz 30
)
-
chab7
addikt
válasz
elfelejtette #42856 üzenetére
Nem csodálom
Aki meg nem így van vele az ne jöjjön Android topicba.
Én sem járok sem iAlma sem Win topicokba írogatni, hogy nem komálom azokat. Ennyi. -
Mika1227
őstag
válasz
elfelejtette #42542 üzenetére
Próbáltam már a balra dölöset de nem szàmolja egynek minden hosszú betünél. Az á-nál pl. nem.
-
chab7
addikt
válasz
elfelejtette #19590 üzenetére
Nekem kapcsolgatta rendesen, de a cm7-ben alapból van ilyen, így nem kell külön app.
-
gps76
őstag
válasz
elfelejtette #19532 üzenetére
Igen,azt akarnám,hogy minél jobb legyen az akkuidő,de azért pl.:fél óránként szinkronizálja az email-eket,utána maradhat sima 2G-ben.
thesound:próbáld ki az apmemo-t,lehet firkálni is,de szöveget is írni bele,emlékeztetővel,ráadasul ki lehet kicsiben tenni a főképernyőre a jegyzetet mint egy screenshot-ot.
-
gps76
őstag
válasz
Igen,azt akarnám,hogy minél jobb legyen az akkuidő,de azért pl.:fél óránként szinkronizálja az email-eket,utána maradhat sima 2G-ben.
-
Kija
aktív tag
válasz
elfelejtette #19540 üzenetére
A technológiából adódóan 3G-n sokkal többször "kénytelen" bekapcsolni az adóját illetve a vevőjét a telefon. Ezért fogyaszt többet 3G-n minden mobiltelefon.
-
chab7
addikt
válasz
elfelejtette #19540 üzenetére
Na én ilyen helyen lakom az ukrán határ közelében, és itt sokkal jobb is az akku idő csak 2g-n tartva.
(Na ma sem megyünk el illegális üzleti hangrögzítés nélkül
)
-
sssz
őstag
válasz
elfelejtette #19541 üzenetére
háát, én pest "közepében" lakom, próbáltam 3g-n és gsm-en is a telefont. tapasztalat, hogy gsm-en órákkal többet bír.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Dehogynem, jelentősen megnöveli a készenléti időt a csak 2g.
-
dokee78
félisten
válasz
elfelejtette #19475 üzenetére
Halk.
Voda 845-re stabil a 2.3.5? -
r4z
nagyúr
válasz
elfelejtette #18327 üzenetére
Én at mondom, ha már rootol, akkor rakjon fel egy 2.2+ ROM-ot és máris nem kell többet mókolni vele.
-
TRob1
veterán
válasz
elfelejtette #16831 üzenetére
Hivásbeállítások menüpontban tegyél egy pipát, hogy rejtse el.
Egyébként nem működik a proximity sensor-od hogy füllel nyomogatod a kijelzőt (vagy nincs is benne)?(#16832) hodostamas: Mindig is lesznek örök elégedetlenek... az Andoid már csak ilyen.
-
petipetya
nagyúr
válasz
elfelejtette #16670 üzenetére
-
Fireman67
aktív tag
válasz
elfelejtette #16508 üzenetére
Ahogy elnézem, 4 magos Intel Atom processzor 4 D gyorsítóval.
De esküszöm, hogy a Blade-m megbuherálom, ha rá kell gumiznom egy lapos elemet, akkor is futni fog rajta..... -
hodostamas
addikt
válasz
elfelejtette #16142 üzenetére
PowerAMP-nal arra ugyelni kell hogy EQ haszanalata mellett automatan lejjebb veszi a gain-t, es sokkal halkabb lesz. Lehet csak ezert volt halkabb
-
hodostamas
addikt
válasz
elfelejtette #13915 üzenetére
na akkor nálad valami írtózatos nagy gondok vannak, mert alapból az üzenetkezelő progit lehet hogy bezárja, de a hozzá kapcsolódó service-t sosem.
amúgy a v845-nél 1-2 romban sajnos megvan ez az sms-es gond, én is találkoztam vele egyszer még régen.
-
Mr X
veterán
válasz
elfelejtette #13915 üzenetére
A folyton beragadó appot nem használom többet. De ha elolvasod a következő hsz-em, leírtam, hogy használni szoktam én is task managert, csak nem állítok be automatikus kill-t.
-
TRob1
veterán
válasz
elfelejtette #12784 üzenetére
Az 5-ös verzióval próbálkozol?
-
canniball
nagyúr
válasz
elfelejtette #12425 üzenetére
Valóban, második olvasásra már én is így értelmezem.
Ezt nem tudtam, én az ingyenes verziót használom. -
canniball
nagyúr
válasz
elfelejtette #11979 üzenetére
Nem rossz megoldás, de már szépen belőttem, nem akarom elölről kezdeni.
-
(jan)
őstag
válasz
elfelejtette #11437 üzenetére
Igen ezt én írtam
Viszont operaminivel az van hogy akad olyan hálózat amin nem működik, olyankor a protokollt át kell kapcsolni socket-röl http-re... meg így talán gyorsabb is valamivel wifin.
-
RootRulez
félisten
válasz
elfelejtette #11437 üzenetére
Értem én, de WiFin gyorsabba a gyári és akkor az adatforgalom nem számít.
Akkor nincs olyan app, ami számolja a hívásidőt és figyelmeztet előre beállított idő elteltével?
-
Luissimo
veterán
válasz
elfelejtette #11232 üzenetére
100 sms?
az meddig elég?
egykét napig...? :-) :-) -
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #11231 üzenetére
Bocs, rosszul írtam, 1000 SMS ingyen hálózaton belül (tehát nekem is).
-
Luissimo
veterán
válasz
elfelejtette #11227 üzenetére
"ezt mindig figyelem, mivel párommal főleg SMS-ben tartjuk a kapcsolatot, és volt, mikor a program be volt zárva, akkor nem jöttek meg ..."
ezt megkérdezném, hogy miért.
mert ha van valamiféle net elöfizetésed v hozzáférésed, akkor szerintem az onlájn üzenetváltás a lehető leggyorsabb a gmail használatával és ráadásul ha beleférsz a csomagba, akkor ingyen is van kvázi.
mennyi a legolcsóbb sms ? ? ? -
TRob1
veterán
válasz
elfelejtette #11193 üzenetére
Csak az érdekesség kedvéért, tegnap éjjel rákérdeztem Szólista nevű fórumtársnál a problémádra (véletlen láttam egy topicban, hogy neki is az a tel van mint neked), és ma hajnali válasza: "Nálam még nem jelentkezett a memoriahiány."
-
Szabikaa20
őstag
válasz
elfelejtette #11142 üzenetére
Es olyat hogy lehet csinalni?
-
schmo07
tag
válasz
elfelejtette #11111 üzenetére
K-9 : nem lehet, hogy be van állitva limitnek a 2 MB?
De még ha be is van, amikor mondjuk leszed egy 5 MB-sat, akkor a levélbe belemész, és ott van egy gomb, valami olyasmi, hogy "Download all" és ha azt megnyomod, lejön a levél maradék része is.
-
St3ven
addikt
válasz
elfelejtette #11101 üzenetére
Javaslom - nem csak Neked,mindenkinek -, hogy egy-egy progi frissites elott csinalj egy mentest a Titanium Backup-pal. Nekem is ez volt a gondom az AnySoftKeyboard-dal,ment is vissza azonnal a korabbi verzio.
-
elfelejtette
veterán
válasz
elfelejtette #11101 üzenetére
Jelentem megoldottam a házi feladatot...
Felraktam egy nagyon régi alap progit, meg hozzá a legújabb magyar kiegészítőt, így a spec karakterek a régi módszerrel érhetőek el, viszont a magyar billentyűzet a legújabb, 4 soros verziót is tartalmazza.
Üdv.(#11102) flushman88:
Ezt a "Too Many falied files" ficsőrt azt hittem a fizetős verzióban már kiküszöbölték...
Na ezért nem adok érte pénzt.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest