- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
boxos23
aktív tag
Hali.
Tus valaki olyan magyar GPS progit Sony ericsson X8-ra ami működik is legalább magyarorazág térképével és ha lehet nem szedi a lóvét ja meg megyar hangal.
Kérem irjatok vagy küldjetek linket
Volt már fent IGO meg map is hozzá de nem akarta mutatni a térképet csak egy nagy zöld területet mutatott. -
TRob1
veterán
Na és melyik része annyira vicces? Az hogy a HTC egyértelműen jó? Vagy hogy nem tudták milyen márka (sokan mai napig nem tudják), vagy az hogy vkinek van mind2? Arra itt a link, meg egy kis összehasonlítás videón: [link]
Persze ha Te azt mondod hogy annyival jobb mint amennyivel drágább, az a Te szíved joga (meg persze a sírva, fetrengve nevetés és közben beszarás is).
-
VD
őstag
"A HTC egyértelműen jó (pár éve ugyanazt mondták rá mint most a ZTE-re, hogy miaz, honnan jött), lehet hogy még jobb is mint a ZTE (csak ugye az ára kicsit másabb, ezért az ár/érték győztese a ZTE) HAbár Desire-re azt mondta vki a Blade fórumban (van neki mind2), hogy a Desire-t eladja, mert gyakorlatilag csak a fényképezője jobb a Blade-nél..."
"Sírva fetrengve röhögő és közben beszaró szmájli!"
-
TRob1
veterán
válasz
llaszlo #8082 üzenetére
Ahogy mondod. (X8-ra már mások is írták ezt a játéktelefon-os dolgot) Nokia meg valszeg nagyon elcseszte hogy aláírt az MS-el, és 5 évig tuti nem fog Androidos tel-t gyártani (lehet neki is itt a vég, mint anno az Ericsson-nak). A HTC egyértelműen jó (pár éve ugyanazt mondták rá mint most a ZTE-re, hogy miaz, honnan jött), lehet hogy még jobb is mint a ZTE (csak ugye az ára kicsit másabb, ezért az ár/érték győztese a ZTE) HAbár Desire-re azt mondta vki a Blade fórumban (van neki mind2), hogy a Desire-t eladja, mert gyakorlatilag csak a fényképezője jobb a Blade-nél...
-
llaszlo
veterán
Az SE már nem gyárt igazán jó telókat főleg okostelefon kategóriában. Nagyon lemaradtak ahogy a Nokia is.
Én fogtam a kezemben meg használtam is X8-at és valami gagyi játéktelefon érzetem volt. Még a régi Pulse-om is jobb benyomást nyújtott.
Ami most nagyon jó vétel 60k-ért van a Desire Domino csomagban a webshopban. -
sssz
őstag
nem a telefon vásárláskori állapota szerintem a legfontosabb (értem itt a hardver, szoftvert), hanem a support... amit a nagyobb márkás is sajnos elhanyagolnak.
kínai klónokat is tudsz venni fantasztikus hardverrel, ami egy lovat is elhúznem szabadna arra építeni, hogy majd a vevő úgyis megveszi a legújabb telefont a legújabb szoftverrel.
oké, hogy egy ezeréves telefonra nem csinálnak új szoftvereket, de elvárható lenne szerintem, hogy egy 2.1-el kijött telóra kiadjál előbb-utóbb a 2.2-t és majd 2.3-at is.Én azért döntöttem a htc desire mellett (pedig eddig samsungom volt és nagyon szerettem, de meguntam a tökölést), mert itt talán még egy ideig biztosított lesz a support...2.3 úgy néz ki hogy lesz legalábbis.
-
TRob1
veterán
válasz
hecktor #8079 üzenetére
Végülis az a lényeg, ha a felhasználó elégedett a saját dolgaival.
Azért a "márkáról" annyit: 25 éves, a világ 4.legnagyobb telefongyártója (SE az első 5ben nincs is benn, és sajnos ha így folytatja, a telefongyártástól el is búcsúzik amilyen veszteségeket produkál, pedig kedvenc márkám volt
), ZTE fejleszti a Telenor 4G-s hálózatát, a nagynevű Dell saját néven ZTE telefont árul... stb.
-
Mcfery
tag
Hi!
Akku (le)merülésről akusztikus visszajelzés nincs?(vagy csak én nem találom?)
Esetleg egy app. rá?
( Spica)üdv !
-
l33tus
csendes tag
válasz
AMD Power #8074 üzenetére
Azért elég hasznos, mert szinte mindenki ezzel tesztelgeti a telóját és az eredményeket globálisan dolgozza fel egy szerver, ergo tényleg jó összehasonlítási alap ami eredményt ad.
szerk: Azért a sima is egész jó, de az advancedet hirtelen nem találtam meg, és nem is jutott eszembe a neve
-
AMD Power
titán
Egy teszt programot tud valaki a ajánlani? CPU, Memory, 3D....
-
TRob1
veterán
válasz
Jeanne99 #8071 üzenetére
Jók. Annyit fűznék a zenefelismerőhöz, hogy érdemes a SoundHound-ot is feltenni, mert tesztelgettem mindkettőt, és van olyan hogy az egyik felismeri másik nem, vagy épp fordítva (sztem mid2 elfér 1 telón
) : SoundHound
-
Jeanne99
csendes tag
Sziasztok!
3 hasznos program:Y5-Battery Saver:bekapcsolja a wifi-t, ha lát fogható a hálózatot, gyenge jel esetén (vagy, ha megszűnik a jel) kikapcsolja...
http://www.appbrain.com/app/y5-battery-saver/pl.polidea.y5Számológépből ezt használom és nekem nagyon teccik: RealCalc
http://www.appbrain.com/app/realcalc-scientific-calculator/uk.co.nickfines.RealCalcZenefelismerő: Shazam
http://www.appbrain.com/app/shazam/com.shazam.androidRemélem vkinek hasznos volt az infó...
Tsotsi
-
alexnowan
aktív tag
Sziasztok!
Első napos okostelefon használóként kérdezem:
Letöltöttem a marketról a Heroes 2-t. (Anno a 3 PC megfogott, lássuk ez mit tud...)
Most valami "Heroes 2 data files not found Please Enable 'Heroes 2 DEMO' -t ír ki. Azt Mondja a Downloads sectionban van a Device configuration menü-ben.Gondolom ez a Beállítások / Alkalmazások / Alkalmazások kezelése lesz. De ott hol? és Mit?
Valamint piros háromszög figyelmeztet hogy az alkalmazáshoz teljes hálózati hozzáférés van beállítva. Ez mit jelent?
Előre is köszönöm!
Jah még valami, nem tudjátok, lehet ezt a játékot multiban játszani a neten?
-
TRob1
veterán
Érdekességképp egy szavazás 2010 telefonjairól: [link] (Nem sokat jelent, de valamit talán mégis)
-
TRob1
veterán
válasz
hecktor #8062 üzenetére
Még azok se szeretik akiknek van/volt
Legalábbis sok jót (inkább semmi jót) nem hallottam még róla. Általában aZ Optimus 540-el meg Galaxy 3al szokták összevetni, persze mind1ikre jobbakat mondanak/írnak (ebből is inkább a samsungra), de a ZTE Blade mindent visz (perpill nincs vetélytársa ár/értékarányban kb. a világon).
-
dr_ace
aktív tag
válasz
llaszlo #8057 üzenetére
"De be lehet kapcsoltatni valami alap netcsomagot aminek nincs havidíjja. Viszont ha másik oldalt nyit meg akkor nagyon keményen számláznak."
ezt én is tudom, de az a baj, hogy az android akkoris generál adatforgalmat, ha nem nyitsz meg semmilyen oldalt. pont ezt szeretném kiküszöbölni.
egyébként meg sztem rendben van az X8. -
hecktor
aktív tag
X8 Az arkategóriában a legjobb telefon!!
-
Dzsimmy
aktív tag
Sziasztok!
Valaki eseteg tudna mondani nekem egy olyan wifi-s vagy bluetoothos progit,amivel a teló "gamepaddá" változik és azzal tudom irányítani a pc-s játékokat?
Valami olyanra gondolok,ami a mozgásérzékelőt is használja kormányzáshoz!
Valami ilyenre gondolok:
[link] -
llaszlo
veterán
válasz
petipetya #8002 üzenetére
De ebben nincs magyar T9. Ez nagyon negatív. Ez miatt nálam kiesett, pedig nagyon jó app .
dr_ace: Az X8 nem a legjobb telefon. Én is gondoltam ilyenre a barátnőmnek, de miután kipróbáltam le is mondtam róla. Máshogy nem tudom, hogy hogyan lehetne megoldani ezt. De be lehet kapcsoltatni valami alap netcsomagot aminek nincs havidíjja. Viszont ha másik oldalt nyit meg akkor nagyon keményen számláznak.
-
RootRulez
félisten
TRob: edge kínlódik -
RootRulez
félisten
tripla
-
RootRulez
félisten
dupla
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Az lehetséges, hogy az új opera mini több forgalmat generál mimt a korábbi? nekem úgy tűnik...
-
dr_ace
aktív tag
sziasztok, kis segítség kéne.
a húgom most fog androidos mobilt venni (SE X8), és nem lesz hozzá mobilnet előfizetése, viszont (mint minden tinilány
) szeretné használni a T-s ingyenes facebookot. meg lehetne valahogy oldani root nélkül, hogy a 0.faceebook.com-on kívül semmilyen más adatforgalmat ne engedélyezzünk a telefonnak?
találtam hozzá leírást, de ahhoz egyrészt root kell, másrészt meg azt olvastam, hogy a droidwall eleve nem is működik X8-on.én ezzel eddig nem foglalkozam mert nekem van a Blade-hez mobilnet csomag.
előre is köszi, ha van ötlet
-
vbalazs1234
tag
Valaki tud mondani egy olyan kamerás progit amiben van spot fénymérési mód?
-
St3ven
addikt
Elvileg alapértelezetté tettem, ugyanis minden egyes home gombbal/ra kattintásnál felkínálta a rendelkezésre álló home screeneket (Android, GO, LG), amit hamar meguntam, úgyhogy a sokadik ilyennél ment a pipa az alapértelmezett beállításnak.
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Az AndroidPIT oldalt ismeri valaki? Elvileg paypallal lehet fizetni az appokért...
Használtátok? Megbízható?Üdv,
Dobost -
boxos23
aktív tag
Köszike szépen
-
boxos23
aktív tag
Valaki segitsen
-
St3ven
addikt
Gyerekek, délután többen ajánlottátok nekem a GO Launcher EX-et, és azt kell hogy mondjam: ATOM!
Szóval még egyszer köszönöm a véleményeket.
-
boxos23
aktív tag
Hali
Nekem egy Xperia x8-am van azt szeretném tudni hogy szedtem le IGO navigációt és van egy igo mappa amit irja hogy másoljak be az sd kártyám gyökér könyvtárába
melyik a gyökér könyvtár? ez érdekelne. Köszi szépen -
blueye
veterán
A FB app mióta frissült egyre bizonytalanabb nálam, most már el sem indul FCvel rögtön bezár mielőtt elindulna, van másnál is ilyen?
-
schmo07
tag
sssz,
Igen, skype-om van, meg van facebook-om is... csak gondoltam, jobb lenne egy 2 in 1VD,
google mail-ben nem tudsz bepipálni egy forma egyes naptárt? úgy rémlik, van ilyen. És akkor az is leszinkronizálódik a telefonodraA Handcent a mai frissítésébe került magyar nyelv, ha valakit érdekel esetleg.
-
The IT guy
tag
Sziasztok! Valaki tud esetleg ajánlani valami jó videólejátszó progit Xperia X10-re? a Rockplayer valamiért laggolgat, és sima avinál (235Mbos sorozatrész) akad ezerrel, és nem megy 16-18Fps fölé.... még egy egyszerű 44 megás mpg-et is akadozva játszik le....fel van frissítve a legújabb Fw-re (hivatalosra)... nem tudom egyszerűen mi a gond...
-
petipetya
nagyúr
Használja valaki a tv24 nevű progit? Praktikus, mert tv műsor és értesítő is egyben, ellenben nagyon zabálja az aksit, ezért le is gyalultam: fotó az aksi használatáról
-
dudika10
veterán
Rákerestem az office szóra.
Tényleg nincs egyetlen egy értelmes ingyenes program ami nem bilincseli meg az embre kezét?
Szerkeszteni nem is akarnék, csak keresni lehessen legalább a szövegben a pdf diákba meg lehessen belenagyítani... Olyan nehéz ez? -
ktomi94
csendes tag
Ezt az Angry Birds RIO-t egy sima .apk fájlba nem lehet valahogy letölteni a gépemre?
(még nincs meg a telo, de majd kéne ez a játék, de nem akarok érte fizetni) -
VD
őstag
És a legnagyobb szemétség, hogy ott vannak a dátumok, mikor jönnek hozzá az új pályák!
Más!
Nem tud valaki valami megoldást, hogy a 2011-es F1 eseményeket (Edzés, időmérő, futam) hogyan varázsoljam bele a naptárba?
Kézzel egyesével nem akarom!
A. Mert lusta vagyok!
B. Mert csak képes már erre valami 2011-ben!THX!
-
r4z
nagyúr
válasz
molnarpeter #8010 üzenetére
Tehát mindenben jobb, csak a pálya kevesebb
-
Z0C!
őstag
én már letöltöttem és játszok is.
12mb.
szebb mint a sima AB -
flash-
veterán
blutooth al akarom a pc-t vezérelni a telefonnal (főleg a power pointot)
van erre progi? -
dokee78
félisten
Valaki linkelne egy GPS Status & Toolbox letöltési helyet?
Ahova nem kell account vagy gmail acc.Vagy felrakná valami megosztóra? Data.hu pl.
-
petipetya
nagyúr
Akkor nyugodt szívvel és jó tapasztalattal ajánlom az ingyenes
go contacts-ot is, amely magában foglalja a telefonkönyvet (a csoportok kezelésének lehetőségével) és a tárcsázót (t9 tárcsázási lehetőséggel) is - katt a linkké alakított szövegre a fotókért.
-
Skynet258
veterán
Angry Birds RIO - megvehető, csak kell hozzá egy kis okosság.
Aktív témák
Hirdetés
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged